konu

1. Q

Tasarım Konu Tasarımı | Quenya

Eleştirebilirsiniz.
  2. Jones

Tasarım HypeZone Konu tasarımı (Mavi)

-HypeZone Konu tasarımı-
  3. Z

Tasarım VeluxNW Kırmızı Karanlık tasarım

nasıl olmuş, puanlarsanız sevinirim.
  4. A

Tasarım Bir Efsane Konu Tasarımı - ArasBey

5. A

Tasarım Kırmızının Şehveti Temalı Konu Tasarımı

Not : Eksikleri veya önerilerinizi söylerseniz sevinirim Discord : Aras Bey#0446
  6. B

Paylaşım ÇARKI ÇEVİR GELEN OYUNU OYNA! - CraftRise

7. A

Tasarım ✅ Arcenia Design ✨ Çok Katmanlı (Parallax) Konu Tasarımı ✨ Karanlığın Altın Parıltısı ✔️

:mc_266-0: ⭐ ARCENIA NETWORK ✨ Ekibinden tüm foruma selam! Daha önceden bu türün benzerini deneme olarak yapmıştık, ve gelen yorumlar iyi yöndeydi. Forumdaki veya forum dışı kişilerin her zaman göremeyeceği bir tür olduğunu grafik piyasasının ilerleyişini takip ederek anladığımız bir...
  8. Lynch

Lynch | Konu TASARIMI V2

Merhaba Değerli Forum üyeleri bugün sizlere yapmış olduğum 2. Tasarımı göstermek istiyorum. (Fikirlerinizi Bekliyorum)
  9. YasinDLG

Yaratıcı düşünceleremi sahipsin ? | KOŞ İÇERİ BEKLEME

Öncelikle merhaba mc-tr.com sakinleri, Bir factions sunucunuz olsa ona nasıl sistemler eklersiniz? Sunucunuza farklılık katıcak ve efsanevi sistemler gibi. Dalgaya almazsanız sevinirim.Teşekkürler.
  10. Cristof

Pireblok Konu Tasarımı By Cristof (Hasan Kolcu)

11. A

Tasarım M & A | Özel konu tasarımı. - LetalNetwork

LetalNetwork adlı Minecraft sunucusuna yapılan özel konu tasarımıdır, müşteri isteği gereği pembe ve yeşil renk kullanılmış olsa da, nasıl uyum sağlandığı bilinememektedir. Bu tarz tasarımlar için Anathory#8248 ile iletişime geçebilirsiniz. Anathory#8248 Diğer tasarımlarım.
  12. A

Tasarım M & A | Özel konu tasarımı. - IceNW

IceNW sunucusuna yapılmış kişiye özel konu tasarımıdır. Bu tarz tasarımlar için gölgelerle değil, bir tasarımcı ile görüşün; Anathory#8248 Anathory#8248 Behance...
  13. A

Tasarım ✅ Arcenia Design ✨ Ultra Modern ✨ Son Yılların En Popüler Tasarım Tarzı! ✔️

SELAMLAR FORUM HALKI Son zamanlarda gördüğünüz veya bundan sonra görecek olduğunuz popüler bir tarzın sıfırdan yapılmış olan Minecraft temalı hali ile karşınızdayız. Grafiğin özellikleri çok efektli gibi görünüp aynı zamanda çok sade olarak da görünmesidir. Bir markayı tanıtmanın grafik...
  14. A

Tanıtım Server List Plus | Plugin Tanıtımı

Merhaba, Değerli MC-TR Forum Üyeleri. Bugün Sizlere ServerListPlus Eklentisini Tanıtacagım! ServerListPlus İndirme Eklentiyi indirmek için arama motorunuzun arama kısmına, "ServerListPlus Plugin" kelimelerini aratabilirsiniz, onunla uğraşmak sizi sarmıyor ise aşağıda bulunan spoyler...
  15. E

Ücretsiz Dark Konu Tasarımı - sistemler, bilgi, kurucular

İndirme VirusTotal
  16. B

olympos build team satılık konu tasarımı

Fiyat veya indirim gibi konuları discord sunucumuz da destek talebi açarak öğrene bilirsiniz. :) @Thurster İyi forumlar dilerim.
  17. S

Dünden Bugüne - Açtığım Bütün Konuların Listesi

https://www.mc-tr.com/konu/oyun-islerine-karismak-isteyen-netflix-minecraft-story-modeu-duyurdu.41243/ https://www.mc-tr.com/konu/roblox-oyun-incelemesi.63466/ https://www.mc-tr.com/konu/kibris-baris-harekatinin-45-yil-donumu.63447/...
  18. ScaleStudios

Animasyonlu konu tasarımı denemeleri #2

Merhaba öncekine benzeyen farklı bir tasarım yaptım bu tasarımları daha göze hitap edecek şekilde yapmak istiyorum ama dosya büyük olduğu için siteye yükleyemiyorum kusura bakmayın.İyi forumlar. :;p
  19. A

Tasarım MineLiveTR | ELİT #3

MineLiveTR adına yapılan, .psd dosyası verilen çalışma. @Creative Spects aynı müşterinin tasarımlarını yapmışız :)
  20. A

Tasarım SalemNetwork | ELİT #2

SalemNetwork adına yapılan çalışma.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl