Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli MC-TR forum üyeleri,
5Lira'ya konu tasarımı yapacak bir
birey arıyoruz. En kısa zamanda
iletişime geçerse sevinirim.
(Forum üzerinden de olur)
Herkese merhabalar ben Yusuf.Öyle kafama estiği için böyle bir sunucu konusu tasarladım eksikler olabilir onları sipariş olduğu zaman tamamlayabilirim.
İsteğe özel eklemeler ve eksiltmeler gerçekleştirilebilir.Konuda bulunan sunucu fotoğrafları google'den bulunmuştur bana ait değillerdir.Sunucu...
Merhaba MC-TR Ailesi, bu konunun çok büyük amacı var. Sizin sorunlarınız, dertleriniz var mı ? Sormak istiyorum, eğer böyle kötü dertleriniz varsa, yardımcı olmak ister, iyi haberleriniz varsa, buna ortak olmak isterim.
Beni soracak olursanız, ben gayet iyiyim. Allah'a şükür, mutsuz değilim...
Merhaba Ben script yazmaya yeni başladım mesela
command /konusma <player>:
trigger:
send "konusma yasak"
mesela ben /konusabilirsin yazana kadar send komutunu sürekli spamlamak istiyorum help
"Bu sunucu işlerine ilk başladığımda bilgim sıfır idi, ama biliyorum dün bir gün gelişeceğimi ve de ilerledim önüme zorluklar çıktı ama es geçtim. İş de emeğimi verdim ve de bir gün sağlam bir sunucu olacaktım. O kafayla ilerledim."
# ÖN SÖZ #
Her zaman mücadele etmeyi unutma, asla bırakma...
Merhaba MC-TR Ailesi
2 Adet Plugin ve 1 Yardım İstiyorum Birincisi
Normalde /is yazarak ada kurulduğunda Direk Klasik Ada Kuruluyor Ben /is yazılınca Klasik Ada Değilde Aynen Böyle =
Ada Kurulsun İstiyorum Ne Yapmam Neyi Değiştirmem Gerek ???
İkinci Olarak Kolay Bir İstek :)
Bunun Gibi...