Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. MC-TR olarak forumda bir çok sunucu bulunmakta, hatta gelen trafiğin yarısı veya fazlası sunuculardan gelmekte. Tahmin edebileceğiniz üzere her sunucu 1 aylık değil, bazıları 3 yıllık, bazıları ise 5-6 aylık sunucular. Kimseden 8k aktif sunucu performansı beklenmediği için sunuculara...
“Sadece Türkiye’de üretilen veya montajlanan cihazlar alınabilecek.”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergisiz telefon satımıyla ilgili çok fazla detay vermese de 15 model üzerinde çalıştıklarını söyledi. Türkiye'de üretim yapan firmaların kapsama dahil edileceğini söyleyen Mehmet...
Öncelikle iyi akşamlar 1 yıldır piyasaya ara vermiştim geri dönmeye karar verdim sade bir konu tasarımı yapmıştım taaa eskiden paylaşmak nasip olmamıştı ben de şimdi paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sunucuya ilk girişte verimlilik 8 kırılmazlık 3 servet 3 kazma verecek ancak bu kazma hiçbir şekilde repairlenmeyecek bunun skripti lazım varmı elinde olan ?
arkadaşlar gui işine biraz fazla aşığım sanırım :((((
/envantergör yazdığımızda kişilerin kafalarıyla birlikte çıksa sağtık attığımızda kişinin envanterini görsek ne güzel olurdu?
yardımcı olabilecek varsa teşekkürler.
Merhaba Bir Plugin İstiyorum Ve Mantığı İse Şöyle
Sunucumda 40 Kişi Limiti Koymak İstiyorum Ve Ardından Sunucum 40 Kişi Olduktan Sonra Bir Sıra Sistemi Koymak İstiyorum Yani Oyuncular Yavaş Yavaş Girecek Bu Hem Lagı Önleyecek Hemde Join Floodu, 40 kişi olduktan sonra lobiden sunucuya pusula ile...
Bir Anti Bot Plugini İstiyorum Ve Mantıgı İse Şöyle
Bir Oyuncu Sunucuya Girişinde Onu 1 Defa Atıp "Kayıdın Tamamlandı Şimdi Tekrar Giriş Yap" yazıcak ve oyuncu tekrar giriş yaptiginda sunucuya giriş yapabilecek
plugin olur skriptte olur ama plugin olursa daha cok sevinirim
Selamlar ben Tuğra grafik tasarım ile uğraşıyorum kendimi geliştirmek için sürekli yeni şeyler deniyorum ve günde 3 4 tasarım yapıyordum ve yapıyorum öyle kalıyor neden ücretsiz paylaşmayım dedim ve yaptıklarımı ücretsiz paylaşma kararı aldım her ne kadar basit bir tasarım olsada sabahlayarak...