konu

1. NuhCokAcikti

PLAY.VEDORIACRAFT.COM | YENI SEZON | 1.8 SURVIVAL | ÇİFTÇİ, CLAİM, TESLİMAT VE DAHA FAZLASI

2. B

Sunucu konularındaki yorumlar hakkında tartışalım

Merhaba. MC-TR olarak forumda bir çok sunucu bulunmakta, hatta gelen trafiğin yarısı veya fazlası sunuculardan gelmekte. Tahmin edebileceğiniz üzere her sunucu 1 aylık değil, bazıları 3 yıllık, bazıları ise 5-6 aylık sunucular. Kimseden 8k aktif sunucu performansı beklenmediği için sunuculara...
  3. Y.E.P

Tasarım Konu Tasarımı - Pixel Mine

4. B

Öne Çıkan YAKINDA ALPHA! - play.royalnexus.net - Sürekli eventler, devamlılık, yatırım, ticaret, tarih, şehirler ve dahası.. - 1.18'den 1.20.2'ye

Alpha sürümüyle alakalı detaylar için aşağıdaki resime tıklayın.
  5. Yigo

Üniversite Öğrencilerini Sevindirecek Haber.!

“Sadece Türkiye’de üretilen veya montajlanan cihazlar alınabilecek.” Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergisiz telefon satımıyla ilgili çok fazla detay vermese de 15 model üzerinde çalıştıklarını söyledi. Türkiye'de üretim yapan firmaların kapsama dahil edileceğini söyleyen Mehmet...
  6. jMars

Tasarım MC-TR Özel "Çok Sade" Konu Tasarımı (Ücretsiz)

İndirmek için tıklayın. Virustotal için tıklayın.
  7. jMars

Tasarım Ücretsiz Konu Tasarımı MC-TR ÖZEL

İndirme bağlantısına ulaşmak için tıklayın. Virüstotal sayfasına gitmek için tıklayın.
  8. jMars

Tasarım Sade Konu Tasarımı

Öncelikle iyi akşamlar 1 yıldır piyasaya ara vermiştim geri dönmeye karar verdim sade bir konu tasarımı yapmıştım taaa eskiden paylaşmak nasip olmamıştı ben de şimdi paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  9. jMars

Tasarım Koyu Mavi Temalı Konu Tasarımı

Değerli yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum.
  10. Jones

Tasarım Minecraft Purple Konu tasarımım.

Eski çalışmam. Satışı yoktur. Sadece paylaşmak istedim.
  11. SansarReisOfficial

Paylaşım Ücretsiz bedava 7 adet konu tasarımı / ŞARTSIZ !!

1 Yıl önceki yaptığım tasarımları ücretsiz bir şekilde vermek istedim. Umarım işinize yarar. Beğenmeyi unutmayın ?
  12. B

Bulundu Repairlenemeyen eşya İstek

Sunucuya ilk girişte verimlilik 8 kırılmazlık 3 servet 3 kazma verecek ancak bu kazma hiçbir şekilde repairlenmeyecek bunun skripti lazım varmı elinde olan ?
  13. H

Tasarım İlk konu tasarımı denemem:)

İlk denememdi elimden bu geldi. İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum!
  14. Jones

Tasarım Golem temalı Konu Tasarımı!

Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)
  15. H

Bulundu GUİLİ İNVSEE

arkadaşlar gui işine biraz fazla aşığım sanırım :(((( /envantergör yazdığımızda kişilerin kafalarıyla birlikte çıksa sağtık attığımızda kişinin envanterini görsek ne güzel olurdu? yardımcı olabilecek varsa teşekkürler.
  16. R

Bulundu Sıra Sistemi Plugin İsteği

Merhaba Bir Plugin İstiyorum Ve Mantığı İse Şöyle Sunucumda 40 Kişi Limiti Koymak İstiyorum Ve Ardından Sunucum 40 Kişi Olduktan Sonra Bir Sıra Sistemi Koymak İstiyorum Yani Oyuncular Yavaş Yavaş Girecek Bu Hem Lagı Önleyecek Hemde Join Floodu, 40 kişi olduktan sonra lobiden sunucuya pusula ile...
  17. O

Tasarım 2.tasarım denemem.

Herkese selam, esinlenerek yapmış olduğum 2.tasarım sistem 2 deki yazı belli olmuyor kusura bakmayın.
  18. O

Tasarım İlk tasarım denemem.

Herkese selam bugün kafama esti bir şeyler deneyeyim ilk defa dedim ortaya böyle bir şey çıktı. Sizce ilk denememe göre nasıl?
  19. R

Bulundu ANTİ BOT PLUGİN İSTEĞİ

Bir Anti Bot Plugini İstiyorum Ve Mantıgı İse Şöyle Bir Oyuncu Sunucuya Girişinde Onu 1 Defa Atıp "Kayıdın Tamamlandı Şimdi Tekrar Giriş Yap" yazıcak ve oyuncu tekrar giriş yaptiginda sunucuya giriş yapabilecek plugin olur skriptte olur ama plugin olursa daha cok sevinirim
  20. Tugratanr

Ücretsiz Tuğra Tanır - Ücretsiz AnaSayfa Tasarımı!

Selamlar ben Tuğra grafik tasarım ile uğraşıyorum kendimi geliştirmek için sürekli yeni şeyler deniyorum ve günde 3 4 tasarım yapıyordum ve yapıyorum öyle kalıyor neden ücretsiz paylaşmayım dedim ve yaptıklarımı ücretsiz paylaşma kararı aldım her ne kadar basit bir tasarım olsada sabahlayarak...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl