Sol Reklam

Üniversite Öğrencilerini Sevindirecek Haber.!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yigo

yigodev, atl
Emekli
Premium
Elmaslar
112
Puanlar
1.320
Yer
Ankara
Minecraft
YigoCaylak

Discord:

yigocaylak

“Sadece Türkiye’de üretilen veya montajlanan cihazlar alınabilecek.”

yigovergisiztelefon2.jpg

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergisiz telefon satımıyla ilgili çok fazla detay vermese de 15 model üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'de üretim yapan firmaların kapsama dahil edileceğini söyleyen Mehmet Şimşek, cari açığı unutmadan hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yapılan haberlere göre vergisiz telefon ve bilgisayar satışının şartları şunlar:
  • Öğrenciler, sadece bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz telefon veya bilgisayar alabilecek.
  • Öğrenciler, sadece kendi adlarına kayıtlı hatlarla vergisiz telefon alabilecek.
  • Öğrenciler, sadece Türkiye’de üretilen veya montajlanan telefon veya bilgisayar modellerini seçebilecek.
  • Öğrenciler, sadece belirli bir fiyat aralığındaki telefon veya bilgisayar modellerini alabilecek.
  • Öğrenciler, vergisiz telefon veya bilgisayar almak için özel bir başvuru yapmak zorunda olmayacak.

Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

yigovergisiztelefon.jpg

Çoğu insanın vestel, venüs gibi markalarda telefon almaya bütçesi zaten yetiyor. Zamanında üniversite öğrencilerine vergisiz telefon vereceğim diyip şimdi de saçma limitler eklemesi . Neyse zaten mâlum kişiden en fazla bu beklenebilir.

Çoğu insanın vestel, venüs gibi markalarda telefon almaya bütçesi zaten yetiyor. Zamanında üniversite öğrencilerine vergisiz telefon vereceğim diyip şimdi de saçma limitler eklemesi . Neyse zaten mâlum kişiden en fazla bu beklenebilir.
Artık 2000 liraya değil 1950 liraya alacaz ne var bunda be aaaaa

Maalesef hocam diyecek söz kalmadı artık.

Bir genç olarak umutsuzluğun dibini yaşıyordum da böyle ters köşe olacağını hiç düşünmemiştim.
Bilgisayar programcılığı öğrencisi ve dikey geçiş ile Yazılım Mühendisliğine geçmeyi düşünürken aynı anda "vergi muhafiyeti sayesinde adam akıllı bir laptop alırım" diyordum ki rüya olduğunu anladım .d

1.5 gb ram 35 mb ekran kartı 1500mah batarya 1.5 inç ile tayyeb akıllı telefon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!