Ücretsiz Dark Konu Tasarımı - sistemler, bilgi, kurucular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

tasarım.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Resimler kısmı eklesen daha iyi olabilirmiş. Onun dışında hoş bir tasarım. Eline sağlık.

Logo Yapıyorsanız ücretsiz olarak Discordumdan eklermisiniz ? Abdullah T.#5702

İlk olarak konu tasarımınızı beğendim fakat iyi veya kötü olduğu söylenemez. Kısacası ortanın üstünde bir tasarım olmuş. Bazı kişiler gerektiğinden fazla eleştiri yapmış. Açıkçası hem ücretsiz hem de adama beğenmedim vs. diyorsunuz. Bence bu şekilde tasarımlar yapmaya devam etmelisin.

İlk olarak konu tasarımınızı beğendim fakat iyi veya kötü olduğu söylenemez. Kısacası ortanın üstünde bir tasarım olmuş. Bazı kişiler gerektiğinden fazla eleştiri yapmış. Açıkçası hem ücretsiz hem de adama beğenmedim vs. diyorsunuz. Bence bu şekilde tasarımlar yapmaya devam etmelisin.
Çok teşekkürler de dediğin kişi silmiş galiba yorumunu. Bunu görüyorsa birdaha atsın lütfen.

Tessekür ederim efe.

başarılı tasarım

Hoş bir tasarım olmuş, logoları ve yazıları biraz daha küçültürseniz daha zarif bir görüntü kazandırırsınız. Ellerinize sağlık, kolay gelsin.

teşekürler

Hoş ve güzel bir tasarım olmuş bence.

Güzel konu tasarımı olmuş fakat geliştirilmeli.​

Konu Tasarımını Beğendim Güzel Olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl