B
BysMahmutTR
Ziyaretçi
1 ekim işte, ne konuşuyorsun hocam benim?İşin komik tarafı "1 Ekim'de para iadesi yapılacaktır." diyip şimdi de yarın iadesi yapılacaktır demesi..
1 ekim işte, ne konuşuyorsun hocam benim?İşin komik tarafı "1 Ekim'de para iadesi yapılacaktır." diyip şimdi de yarın iadesi yapılacaktır demesi..
hoş geldin aslan kuzenim.Mahmut denen şahıs dolandırıcıdır Allah bin belasını versin hadi hayırlı geceler.
konuyla alakası yok dün gördüm konuyu.Konu açılmasaydı yapacaktınız yani? ?
Madem bir madde ekledin adamı arkadaşlıktan çıkardın ya da engel attın daha mesaj atamadı sana, o zaman burada da aynı şekilde davran. Bu durumda dolandırıcılık yaptığını kabul etmiş oluyorsun. ?
donsuzturk
Konuyu ne zaman mi gördün dedim sana? ? Madem o mesajları adama yazarken maddeye göre davrandın, burada yazacağın şey de bir o kadar basit. Madde 9 ?konuyla alakası yok dün gördüm konuyu.
1 ekim işte, ne konuşuyorsun hocam benim?
;)Hacı işin içinde Cylonce varsa arkanı dön kaç
İade zaten sağlandı beyfendi.Sözleşmeden bahsetmesini biliyorsun ama daha yarın nedir? Sabah nedir? Öğlen nedir? Bir bilgin yok. 00:45'de bir mesaj atıp yarın iadesi yapılacaktır diyorsun. Yarın 2 ekim olduğuna göre Daha fazla düşmemeni istiyorum. Arkadaşa parasını iade et ve özrünü dile iyi forumlar.
Madde 10'u uygulayalım dedim, @Lufian forum kapansın lütfen.Konuyu ne zaman mi gördün dedim sana? ? Madem o mesajları adama yazarken maddeye göre davrandın, burada yazacağın şey de bir o kadar basit. Madde 9 ?
donsuzturk
Madde 10: Dolandırıcılık yaptığını kabul etmek felan mı? ^^Madde 10'u uygulayalım dedim, @Lufian forum kapansın lütfen.
yok iade yapmak.Madde 10: Dolandırıcılık yaptığını kabul etmek felan mı? ^^
donsuzturk
yok iade yapmak.
isterseniz 5 sayfa yapmayalım, iade yapılması gerekiyordu yapıldı. neyi uzatıyoruz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!