Bu kişilere dikkat edin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geçmiş olsun. MC-TR gibi bilindik forumlarda onaylı satıcı flaması yada takım flaması olan kişilerden yada takımlardan alışveriş yapmanızı öneririm.

Eklenti Paketi yaptırırken size önerim ilk önce paranın 4/1'ini kapora olarak ödeyin. Paketi bitirdiğinde test ettikten sonra beğenirseniz; 4/1'ini daha ödeyin. Teslim aldıktan sonra 4/2'sini ödeyin. Bu şekilde dolandırılsanız bile para kaybınız çok daha az olacaktır.

Eklenti Paketi yaptırırken size önerim ilk önce paranın 4/1'ini kapora olarak ödeyin. Paketi bitirdiğinde test ettikten sonra beğenirseniz; 4/1'ini daha ödeyin. Teslim aldıktan sonra 4/2'sini ödeyin. Bu şekilde dolandırılsanız bile para kaybınız çok daha az olacaktır.
Aynen öyle mesela RiseRuinsde işleri bu şekilde yapıyoruz müşterilerimize paket yapımından önce ücretin yarısını, teslimattan önce ise diğer yarısını ödeme hakkını tanıyoruz.

Satış sözleşmesini keşke okusaydınız daha önce:(
Aynen öyle mesela RiseRuinsde işleri bu şekilde yapıyoruz müşterilerimize paket yapımından önce ücretin yarısını, teslimattan önce ise diğer yarısını ödeme hakkını tanıyoruz.
Olay geçeli neredeyse 1 ay olucak ve yeni mesaj yazıyorsunuz ama yine de destekleriniz için sağolun.

yazık. para için bu karaktersizliği yapanlar benim gözümde psikolojik sorunları olan kişilerdir, tedavi edilmeleri gerek. sana da geçmiş olsun.

Bymahmutdan özel emek skyblock paketi satın almıştım 90 tl mayıs haziran gibi zamanlarda ondan sonra bana her seferinde 1 2 haftaya biter dedi fakat bayram geldiğinde 1 hafta yokum dedi ondan sonrasında bende daha fazla bekleyemiyeceğimi ve oyuncularının beklediğini bildirdim ve iade talep ettim fakat kendisi bana 5 haziranda vericem dedi 5 haziran geldi sonra arkadaşım parayı göndermedi göndersin vericem dedi arkadaşı öldü sanırım 4 aydır hiçbirşey yok ortada konu açmak iyi fikirmiş aklıma gelmemişti hemen bende yeni konu açıyorum başka insanlarıda dolandırmadan aynı zamanda kendisi keyubu krediside satmakta.

konu kapanmış hala yazıyorsunuz, post kasma işinizi başka gönderide yapın. Konuyu neden hala kilitlemedikleri de ayrı bir konu zaten

konu kapanmış hala yazıyorsunuz, post kasma işinizi başka gönderide yapın. Konuyu neden hala kilitlemedikleri de ayrı bir konu zaten
Saçma Saçma Duyar Kasmaya Çalışma Adamlar Dolandırıldıklarını İddia Ediyorlar Dolandırıcı Kişi İse Elini Kolunu Sallayarak Dolaşıyor Ortalıkta

geçmiş olsun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl