Bu kişilere dikkat edin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isterseniz 5 sayfa yapmayalım, iade yapılması gerekiyordu yapıldı. neyi uzatıyoruz?
1601559106472.png

Bunu diyorsun bende diyorum ki madem böyle bir madde vardı adama neden bu bizim sözleşmemiz diyerek iade yapmadın. Burada bunu açıklamamana rağmen hala kendini haklıymış gibi "iade yaptım, olması gereken buydu" diyerek konuyu kapatmak istiyorsun. @Lufian adlı arkadaşın yerinde olsam birazda ben bu benim sözleşmem derim, paramı aldım konu kalsın derdim. Bu da sana bir ders olurdu. İyi forumlar...

Ekli dosyayı görüntüle 142524
Bunu diyorsun bende diyorum ki madem böyle bir madde vardı adama neden bu bizim sözleşmemiz diyerek iade yapmadın. Burada bunu açıklamamana rağmen hala kendini haklıymış gibi "iade yaptım, olması gereken buydu" diyerek konuyu kapatmak istiyorsun. @Lufian adlı arkadaşın yerinde olsam birazda ben bu benim sözleşmem derim, paramı aldım konu kalsın derdim. Bu da sana bir ders olurdu. İyi forumlar...

Olay forumda "DOLANDIRICI" yazılması değil, asıl olay discord hesabımın 3 kişi tarafından şikayeti (ihtarı) ve dünden beri gelen spam arkadaşlık istekleri.

Olay forumda "DOLANDIRICI" yazılması değil, asıl olay discord hesabımın 3 kişi tarafından şikayeti (ihtarı) ve dünden beri gelen spam arkadaşlık istekleri.
İnsanların sessiz kalmayışı ağır gelmiş sanırım.

Asıl olay o değil yanlışın var. Asıl olay GURREUL HİKEM HADİS No 5338 ?

Öncelikle para iadesi yapılmadan önce ihtarı biz ekipçe yapmıştık.
İnsanların sessiz kalmayışı ağır gelmiş sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 142524
İkinci olarak para iadesi yapıldı fakat 82₺ yapıldı yapılması gerken 100₺ idi. Ben parasında değilim fakat konu burada kalacak. Aynısını bi arkadaşa daha yapmışsın ayıp oluyor her ne kadar burda böyle olsanda farklı bir yüzün var. 2 kişiyi dolandırmışsın daha fazlasına sebep olmak istemem. Önerim MC-TR de "Onaylı Satıcı" rankında olan kişilerden alışveriş yapmanız. :pardon:

Öncelikle para iadesi yapılmadan önce ihtarı biz ekipçe yapmıştık.

İkinci olarak para iadesi yapıldı fakat 82₺ yapıldı yapılması gerken 100₺ idi. Ben parasında değilim fakat konu burada kalacak. Aynısını bi arkadaşa daha yapmışsın ayıp oluyor her ne kadar burda böyle olsanda farklı bir yüzün var. 2 kişiyi dolandırmışsın daha fazlasına sebep olmak istemem. Önerim MC-TR de "Onaylı Satıcı" rankında olan kişilerden alışveriş yapmanız. :pardon:

Yorumunu gördüğüme sevindim. Aslında %100'ünü alman gerekirdi ama arkadaş aç olduğundan kalan 18 tlye çiğ köfte almış sanırım. Neyse iyi forumlar!

Yorumunu gördüğüme sevindim. Aslında %100'ünü alman gerekirdi ama arkadaş aç olduğundan kalan 18 tlye çiğ köfte almış sanırım. Neyse iyi forumlar!
10tl bankamatikte yırtılmış nasıl yırtmış anlamıyorum biraz numara gibi geldi ama olsun. Zaten parayı kendisi değil arkadaşına ödetti. Biraz garip bir durum. :melek:

Geçmiş olsun, bir daha ki sefere dikkat etmeniz dileğiyle.

Konu hâlâ kaldırılmamış.
Dostum kaldırılmasını daha çok beklersin. 100tl'lik şeyi arkadaşına ödetiyorsun ardında 82tl bana gelen para ve gelip konu kaldırılsın? Gerçekten şaka gibisin. Ne oldu? Dolandırıcı olduğunu çoğu kişi öğrendi artık iş yapamıyor musun? Yazık olmuş sana :melek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl