Bu kişilere dikkat edin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Senin bana yazman lazım benim sana değil"
Güldürdü.

Bu gibi durumlarda iade yapılmalı o yüzden ne yapmalıyız satıcı olarak ürünün ödemesi alındığı zaman o paraya dokunmamalıyız ancak müşteri paketi teslim alıp sonrasında o ödemeyle ne yapacaksak yapmalıyız bu tür durumlarda iade yapılmalıdır aksi halde hak yemekten öteye gidemez ben her zaman müşterilerime şunu söylerim "ürün gecikir veya teslim süresinde sıkıntı çıkarsa ve teslim edilmezse paranız iade edilir" diye yoksa böyle konular olmaya devam eder tabi ne kadar iyi yaklaşsanız da kötü satıcı olduğu gibi kötü müşteriler de vardır örnek vermem gerekirse bir kaçını verebilirim siz hizmette eliniz den geleni yapsanız da onlar tatmin olmaz ve sizi kötülemeye ve karalamaya devam ederler bu yüzden bazı bu tür olaylar da sorumlu sadece satıcı değil müşteridir de o yüzden lütfen daha çok @INCEPTION TEAM ve benzeri güvenilir takımlardan satın alın (diğer takımları yazmadım diye linç yemiyelim bu takım bana daha güvenilir geliyor) geçmiş olsun "mesele para değil" dememelisiniz bu arada.

Selamlar.

Öncelikle konu hakkında bir kaç açıklama yapmak için hesabı açtım. Diğer adlarımı kapmışlar.

Dolandırıcılık olarak belirlenen konuda cylonce, lufian ile konuşulup ödemenin 1 ekimde sağlanacağı söylenmiştir. Ödeme sağlandığında konunun silinmesini öneririm.

Ayrıca konuda "theText" demişsiniz, metine ben gelip röl verdim. Hiçbir şekilde metine suçlama yapamazsınız. Bu konuya dahil olmadığı için. Yalnızca sizi bana yönlendirdi.

Benim içim gitti geçmiş olsun

@theText ve bu arkadaşın bi aralar plugin paketi platformu vardı , theText'ten factions almıştım theText sorunsuz bir şekilde verdi saoasın ve bymahmuta da özel sipariş vermiştim 120 tllik yaklaşık 4 ay oldu ve hala elimde herhangi bir paket yok :D

EDİT : ARKADAŞ AĞIR DOLANDIRICIDIR BENİM GİBİ EN AZ 30 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞTIR 100X30 DESEK 3000 TL CEBE İNDİRMİŞTİR DAHA DİKKATLİ OLUNUZ.

100 TL İade gelecekti 2 ay önce bana shopier bozuldu sanırım yolda kaldı

Adsız.png

@theText ve bu arkadaşın bi aralar plugin paketi platformu vardı , theText'ten factions almıştım theText sorunsuz bir şekilde verdi saoasın ve bymahmuta da özel sipariş vermiştim 120 tllik yaklaşık 4 ay oldu ve hala elimde herhangi bir paket yok :D

EDİT : ARKADAŞ AĞIR DOLANDIRICIDIR BENİM GİBİ EN AZ 30 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞTIR 100X30 DESEK 3000 TL CEBE İNDİRMİŞTİR DAHA DİKKATLİ OLUNUZ.

100 TL İade gelecekti 2 ay önce bana shopier bozuldu sanırım yolda kaldı

Ekli dosyayı görüntüle 142431
Dostum sana da geçmiş olsun.

Tecrübesizdik 100 tl buna vermek yerine herhangi bi ekibe verseydim en azından elime iyi kötü bi paket gelirdi
Gerçekte haklısın cahillik ettik işte yapacak birşey yok. Bunları bekleyene kadar kendim birşeyler öğrendim pluginler hakkında gerçekten kötü bir durum. Gerekli konuşma yapıldı. Eğer ki iade işlemi gerçekleşmezse. Kendileri hakkında bir dilekçe yazıp göndereceğim. Bu tarz insanların daha fazla burada barınmasını istemiyorum. Sizde bizim gibi başka bir mağdursunuz. Sizi de anlıyorum tekrardan geçmiş olsun.

dolandırıcı kaynıyor etraf dikkatli olmak lazım

Selamlar.

Öncelikle konu hakkında bir kaç açıklama yapmak için hesabı açtım. Diğer adlarımı kapmışlar.

Dolandırıcılık olarak belirlenen konuda cylonce, lufian ile konuşulup ödemenin 1 ekimde sağlanacağı söylenmiştir. Ödeme sağlandığında konunun silinmesini öneririm.
benim 60 tl ödemeyi de 1 ekimde verirmisin iade vardı vereceğine hiç inanmamıştım eğer vereceksen burdayız.

Adam yazmış sozleşmesine, ben dolandırıcıyım demiş :pardon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl