Rugnusirgac
Brem
- Elmaslar
- 16
Propenthia#0046
Umarım joined the game olur. Çünkü tüm olayları garp sayesinde foruma taşıyor :) bunuda inkaz etmez umarım.Kıvıran T.
Öyleyse bir yönetim ekibine nitroda bendenÜst yönetime girmek için herkeze nitro aldın bende banlaman için herkeze alırım Abdullah Bey.
Propenthia#0046
Abdullah T.: Paraları nasıl yiyebilirim hihihihihihi+Daha yeni açılıcak olan sunucuya gelmem için yalvarıyordun ne oldu Abdullah BEY
Ekli dosyayı görüntüle 135038
Violet Evergarden#9379
Bu konular sayesinde insanların gerçek yüzünü görebiliyoruz.Bu arkadaş gibi bir çok kişi var. Artık cidden şu konuları salın her menfaatçi görünce konu açsak mc-tr de düzgün konu olmaz.
Propenthia#0046
o arkadaşla emin ol ki hiç bir derdimiz yoktu. Ne zaman bir olay olsa garp'ı ekliyordu ve garp da bu olayı foruma taşıyarak uyarı veriyordu attığı ilk sslerdeki ssleri şimdi attı ve garp tarafından yetkim alındı artık bende susmayı değil konuşmayı istedim ve yanımda can arkadaşım Reynixanıda bu konuya davet ettim oda beni kırmadı <3<3Bir yandan da yazık aslında. Onu sevmeyen kişileri bu konu sayesinde tanıyor olması üzücü. Yoksa kimse kalkıpta Abdullah T. çok kötü birisi demeyecekti. Bakın görün 1 kişi ifşalamaya başlayınca böyle ardı arkası kesilmiyor.
bunun gibisini ilk defa görüyorum ama ne dersen bu şahısta var.Bu arkadaş gibi bir çok kişi var. Artık cidden şu konuları salın her menfaatçi görünce konu açsak mc-tr de düzgün konu olmaz.
Reynixan#8044
Sadece menfaatçi değil, konuda birçok özelliğini kanıtlarıyla birlikte anlattım :DBu arkadaş gibi bir çok kişi var. Artık cidden şu konuları salın her menfaatçi görünce konu açsak mc-tr de düzgün konu olmaz.
Propenthia#0046
Ekmeğinden falan olur amman amman :DSadece menfaatçi değil, konuda birçok özelliğini kanıtlarıyla birlikte anlattım :D
Bu arada @Abdullah T. , bilseydim bu kadar fazla ekran görüntüsü atmazdım. Şu ana kadar hiçbir tanesine karşı savunma yapmadın. Ortadan yokuldun bir anda. :melek:
Belirtmek isterim ki bunlar sadece birkaç ekran görüntüsü arkadaşlar. Tamamını isteyen discord üzerinden ulaşabilir.
Abdullah T.#0001
Kafam yarıldı ha iyi salladın nerden girmişim hesabına discorda ticket atarım eğer girmediysem bu alemden sonsuza denk kaybolursun canım.Ben Rugnusirac ve discord hesabıma abdullah bey girip özel mesajlarımı okumuş ve bu durumdan çok rahatsız oldum kendisi menfaatçidir.
Abdullah T.#0001
Keyubu sohbetine attığım 5 nitro + ve aldığım nitro sayısını sen düşün hediye ettiğim işim yalakalık olsa herkese vermezdim ?Üst yönetime girmek için herkeze nitro aldın bende banlaman için herkeze alırım Abdullah Bey.
Reynixan#8044
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!