Abdullah T. Gerçek Yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek amacın konuyu dağıtmak, Macklean a laf atmak değil. 100% Abdullah ın arkadaşısın. Adam kanıtla gel diyor boş yapmaktan başka hiçbirşey yapmıyorsun. Eğer sende Macklean hakkında konuşmak istiyorsan gidip başka bir konu da konuş! Bu yorumumada cvp yazarak konuyu dağıtmaya çalışma.
Pardon, Abdullah kim şahısı tanımıyorum bile. Karşınızdaki insanı tanımadan yargılamanız bir kere yanlış. Ben olanı yazdım konuyu kapattım, alıntılayıp beni dürtüyorsunuz. Meselenizi şahısla çözün, beni karıştırmayın.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Abdullah efendi;
Konu hakkında yorum yapacak yerde konuyu saptırıp kendinizle çelişiyorsunuz. Üst yönetime aldınız diyorum bunu onaylıyorsunuz.
Garip olan kısım şurası sadece neden yönetim ekibine nitro alıyorsunuz? Özür amaçlı nitro aldığınız ne kadar doğru? :enteresan:
Batuhana özür amaçlı 1 kere aldım o ay verdiğim verdiğim nitro sayısı 15 veya 16dır bazı arkadaşlarımıda aldım şey mi sanıyorsunuz sen şu nitroyu al bana kıyak geç xd xd xd

Uf acıdı knk yapma ya senin hala nasıl yüzün tutuyor abi anlamıyorum ya nitro almak suç arkdşlr siz siz olun nitro hediye etmeyin
banını açtırmak için nitro alman çok komik ve insanların özel mesajlarını okuma hakkını kim verdi sana aSF:AFF

Pardon, Abdullah kim şahısı tanımıyorum bile. Karşınızdaki insanı tanımadan yargılamanız bir kere ne kadar vasat bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyor. Ben olanı yazdım konuyu kapattım, alıntılayıp beni dürtüyorsunuz. Meselenizi şahısla çözün, beni karıştırmayın.
olayda bu hocam zaten, senin hakkında hiçbir mevzu yokken sürpriz yumurta gibi her yerden çıkıyorsun. uniodex konuşması gerekirken benle sen avukatı gibi davranıp tehdit ediyorsun beni. cidden üzücü durum.

banını açtırmak için nitro alman çok komik ve insanların özel mesajlarını okuma hakkını kim verdi sana aSF:AFF
Ekran Alıntısı.PNG

2.PNG

bunu diyen sen

Batuhana özür amaçlı 1 kere aldım o ay verdiğim verdiğim nitro sayısı 15 veya 16dır bazı arkadaşlarımıda aldım şey mi sanıyorsunuz sen şu nitroyu al bana kıyak geç xd xd xd
O kadar olay varken taktın bu nitro olayına...
Sana tekrar soruyorum. Bir sürü nitro aldım diyorsun fakat bunların çoğu ya site sahibi ya site yöneticisi ya da keyubu yetkilisi...
Bu normal bir şey mi? Sürekli bu kişilere nitro alman? :enteresan:

Sürekli gökdelenleri paspaslama dostum, ipini kesen yine alt kesim olacaktır.

Pardon, Abdullah kim şahısı tanımıyorum bile. Karşınızdaki insanı tanımadan yargılamanız bir kere ne kadar vasat bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyor. Ben olanı yazdım konuyu kapattım, alıntılayıp beni dürtüyorsunuz. Meselenizi şahısla çözün, beni karıştırmayın.
Reis bilmiyor olabilirim, ozaman git başka konu aç orada tartışalım bu konuyu ha ne dersin? Burayı kalabalıklaştırma
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuda sadece nitro mevzusu yok. Neden diğer iddialara birşey demiyorsun? Kabulleniyorsun galiba.

Reis bilmiyor olabilirim, ozaman git başka konu aç orada tartışalım bu konuyu ha ne dersin? Burayı kalabalıklaştırma

Bu konuda sadece nitro mevzusu yok. Neden diğer iddialara birşey demiyorsun? Kabulleniyorsun galiba.
Abdullah T. left the game.

Daha önce açılmış bütün takımlara girip hepsinden kovulan "Abdullah T." değil mi bu? Bu arkadaşı takımınıza almak hata. Daha önce kaç kişiyi dolandırdı sayamıyoruz artık. Cylonce anlatır size :)

Daha önce açılmış bütün takımlara girip hepsinden kovulan "Abdullah T." değil mi bu? Bu arkadaşı takımınıza almak hata. Daha önce kaç kişiyi dolandırdı sayamıyoruz artık. Cylonce anlatır size :)
Anlatmalarından zevk alırım :D onlarıda bu konuya davet etmek gerek :melek: :-)

Ben Rugnusirac ve discord hesabıma abdullah bey girip özel mesajlarımı okumuş ve bu durumdan çok rahatsız oldum kendisi menfaatçidir.

Harbi ya yemin ediyorum bütün takımlarda denk geldim ve cidden hepsinden kovuluşuna da şahit oldum kendi hataları yüzünden. Cidden bu arkadaşın mantığını anlamıyorum hocam.

Bu olaylardan sonra hala sanalda veya platformlarda kalabiliyorsa harbi yüzsüzdür.

Ben Rugnusirac ve discord hesabıma abdullah bey girip özel mesajlarımı okumuş ve bu durumdan çok rahatsız oldum kendisi menfaatçidir.
huhuu @Abdullah T. uyanın izinsiz girmişsiniz hesabına ve özel mesajlarının okunmasından rahatsız olduğunu belirtiyor ^^

Harbi ya yemin ediyorum bütün takımlarda denk geldim ve cidden hepsinden kovuluşuna da şahit oldum kendi hataları yüzünden. Cidden bu arkadaşın mantığını anlamıyorum hocam.

Bu olaylardan sonra hala sanalda veya platformlarda kalabiliyorsa harbi yüzsüzdür.
cidden ya dahada olayı döndürmeye çalışıyor arkadaş kendisi yağ gibi üste çıkartınca seviniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl