Abdullah T. Gerçek Yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu konu içeriği sadece nitro mu? Sen yöneticilere nitro almaya devam et bir şey demiyorum.
Konuda yazan diğer şeylere bir cevabın yok sanırım.
Ağlamaya devam kudurmaya #devamkeeee

Yani Abdullah yaşını bilmesem bu cümlelerinle diyebileceğim maksimum yaş 11 :/

11-6 olacaktı sanırım o.

Yani Abdullah yaşını bilmesem bu cümlelerinle diyebileceğim maksimum yaş 11 :/
Ara adlı müşteriyi nasıl dolandırmıştın arkanı biz topladık sizin gibi bordo bereli delikanlısı değiliz hadi işine

Sadece menfaatçi değil, konuda birçok özelliğini kanıtlarıyla birlikte anlattım :D

Bu arada @Abdullah T. , bilseydim bu kadar fazla ekran görüntüsü atmazdım. Şu ana kadar hiçbir tanesine karşı savunma yapmadın. Ortadan yokuldun bir anda. :melek:
Belirtmek isterim ki bunlar sadece birkaç ekran görüntüsü arkadaşlar. Tamamını isteyen discord üzerinden ulaşabilir.
Sayende forumdaki kılçıkları öğreniyoruz. Abdullahında bir arkadaşı vardı menfeatcinin tekiydi arkadaşı gibi çıktı kendisi. Ben senin yerinde olsam Abadullah forum hesabımı siler bidaha da girmezdim bu foruma.

Abdullah bir gün @EnesAktas adlı arkadaşımdan tasarım almıştı. 1 ay boyunca atıcam atıcam diye arkadaşımı geçiştirmişti. Daha sonra ben devreye girdim bu sefer de ATM felan bozuk demişti. 1 gün sonra yine yazdım ve bana yazdığı şey şu;

1596059332843.png

Daha sonra Garp'a söylemiştim parayı ancak öyle alabilmiştik. İnsanlar düzelebilir Abdullah ama insanın tonlarca hatası olursa o kişinin düzelmeyeceğini gösterir misal sen düzelmezsin. Yani bu benim görüşüm iyi akşamlar dilerim.

Ara adlı müşteriyi nasıl dolandırmıştın arkanı biz topladık sizin gibi bordo bereli delikanlısı değiliz hadi işine
Abdullah konuyu saptırmayı ne zaman bırakacaksın?
Dolandırıcılık falan yok ortada. Ben o müşterime söyledim istersen buyur skriptleri atayım kendi istemedi.

Abdullah en son ki ss'i de takmayacaktır sanırım. Hem cevap veremeyecek kadar haksızsın hem de yüzsüz gibi hala buralarda bulunuyorsun. Lütfen artık basıp gider misin? Azcık sosyal ol, kilo ver, spora başla hayat edin. Burada insanları dolandırıp, yarı yolda bırakarak eline bir şey geçmeyecektir bizi de uğraştırma artık.

Fazla konuya müdahil olmayacağım kendini savunamadığın hatalı olduğun gün gibi ortada çok zorlanmadan forumdan kendini çıkararak son birkez bütün foruma faydalı bir iş yap. Bu arada burada böyleysen gerçek hayatta sana başarılar Abadullah

Fazla konuya müdahil olmayacağım kendini savunamadığın hatalı olduğun gün gibi ortada çok zorlanmadan forumdan kendini çıkararak son birkez bütün foruma faydalı bir iş yap. Bu arada burada böyleysen gerçek hayatta sana başarılar
Klasik kendini haksız görmeyen kişilerden.

Gerçek hayatta bunları yapamayacak kadar asosyaldir arkadaş. Gerçek h ayatta bu yaptıklarının %10'unu yapsa sağ bırakmazlar.

Dostum isminden utan yani. Kutsal bir isim taşıyorsun bari bizlere saygın yoksa abilerin olarak ismine saygın olsun. Abdullah ismine küfür ettirmeyi başarıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl