- Elmaslar
- 493
- Minecraft
- Ravolt
Discord:
dravenhazretleri
Daha düne kadar azureden makine alıp insanlara satıyordun. Şimdi gelip bir de insanları mı ifşalıyorsun...
dravenhazretleri
Daha düne kadar azureden makine alıp insanlara satıyordun. Şimdi gelip bir de insanları mı ifşalıyorsun...
MackleanTR#5134
yanlış oldu galiba ? azureden makine alıp sattığıma dair herhangi bir kanıt iletirmisin hazretidraven bey.Daha düne kadar azureden makine alıp insanlara satıyordun. Şimdi gelip bir de insanları mı ifşalıyorsun... Ne kadar aciz bir varlıksın :-)
dravenhazretleri
yanlış oldu galiba ? azureden makine alıp sattığıma dair herhangi bir kanıt iletirmisin hazretidraven bey.
Abdullah T.#0001
Sadece üst yönetim değil hem Batuhan Yenidoğan istemişti sadece yönetim değil keyubu discord sunucusunda olan bilir bir çok nitro gift, attım görmediysen şahsen umrumda değil üst yönetim dediğin Yusuf Kemal, Batuhan Yenidoğan, Garp'a aldım neyse telefondan yazması uzun sürüyorMadem arşiv discordunu sildin, hadi inanalım. Bu toplantı birkaç ay önce yapıldı fakat sen bize seneler oldu diyorsun arşiv discordunu sileli. Kendinle çelişiyorsun.
Nitro almak suç değil ama neden aldığın kişiler hep üst yönetim ekibi?
Dostluğunuzu beğenmemin sebebi şudur, nitro almak değil yani: Bana kaçak satış teklifini yaptığın zaman eğer kabul etseydim yapacaktın. Bunu şimdi açıklığa kavuşturduğum için Ata ile sen kabul etsem bile böyle bir şey yapmayacağınız söylüyorsun. Yani ekipçe ve dostça bir tavır bu ekibinizi korumak en doğal hakkınız ama emin ol o zaman bu teklifi kabul etseydim kaçak satış yapacaktın.
MackleanTR#5134
discord adresim MackleanTR#0001Etliye sütlüye karışan bir insan değilim önüme gelen herkesin ssini alıp stoklayıp sağda solda afişe edeyim. Kişi kendinden bilir işi diyip konudan çekiliyorum. Yiyin birbirinizi ??
dravenhazretleri
En son konuştuğumuzda ortağınızla birlikte ana avrat küfür ediyordunuz güzel kardeşim, muhattap olunacak insan değilsiniz.discord adresim MackleanTR#0001
ulaşın lütfen konu hakkında daha detaylı konuşalım.
MackleanTR#5134
burada iftira atarak deneme yazar olmak cidden büyük başarı. başarılarının devamını diliyorum.En son konuştuğumuzda ortağınızla birlikte ana avrat küfür ediyordunuz güzel kardeşim, muhattap olunacak insan değilsiniz.
Propenthia#0046
üst yönetime almışsın daha ne diyorsun kendi bacağına sıktın gene :DSadece üst yönetim değil hem Batuhan Yenidoğan istemişti sadece yönetim değil keyubu discord sunucusunda olan bilir bir çok nitro gift, attım görmediysen şahsen umrumda değil üst yönetim dediğin Yusuf Kemal, Batuhan Yenidoğan, Garp'a aldım neyse telefondan yazması uzun sürüyor
Abdullah T.#0001
Uf acıdı knk yapma ya nitro almak suç arkdşlr siz siz olun nitro hediye etmeyinüst yönetime almışsın daha ne diyorsun kendi bacağına sıktın gene :D
dravenhazretleri
Teşekkürler, girer profilime bakarsınız bu zamana kadar hangi konulara cevaplar verdiğimi. İş başka aşk başka maykıl, gidin açık kaynak clientlere isim yazın ?burada iftira atarak deneme yazar olmak cidden büyük başarı. başarılarının devamını diliyorum.
MackleanTR#5134
hocam dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ? bunu bir çok sunucu kullanıyor zaten sorun ne ?Teşekkürler, girer profilime bakarsınız bu zamana kadar hangi konulara cevaplar verdiğimi. İş başka aşk başka maykıl, gidin açık kaynak clientlere isim yazın ?
Aronshire#8111
Tek amacın konuyu dağıtmak, Macklean a laf atmak değil. 100% Abdullah ın arkadaşısın. Adam kanıtla gel diyor boş yapmaktan başka hiçbirşey yapmıyorsun. Eğer sende Macklean hakkında konuşmak istiyorsan gidip başka bir konu da konuş! Bu yorumumada cvp yazarak konuyu dağıtmaya çalışma.Daha düne kadar azureden makine alıp insanlara satıyordun. Şimdi gelip bir de insanları mı ifşalıyorsun... Ne kadar aciz bir varlıksın :-)
Reynixan#8044
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!