Abdullah T. Gerçek Yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör tarafından düzenlendi:
Daha düne kadar azureden makine alıp insanlara satıyordun. Şimdi gelip bir de insanları mı ifşalıyorsun... Ne kadar aciz bir varlıksın :-)
yanlış oldu galiba ? azureden makine alıp sattığıma dair herhangi bir kanıt iletirmisin hazretidraven bey.

yanlış oldu galiba ? azureden makine alıp sattığıma dair herhangi bir kanıt iletirmisin hazretidraven bey.

Etliye sütlüye karışan bir insan değilim önüme gelen herkesin ssini alıp stoklayıp sağda solda afişe edeyim. Kişi kendinden bilir işi diyip konudan çekiliyorum. Yiyin birbirinizi ??

Madem arşiv discordunu sildin, hadi inanalım. Bu toplantı birkaç ay önce yapıldı fakat sen bize seneler oldu diyorsun arşiv discordunu sileli. Kendinle çelişiyorsun.
Nitro almak suç değil ama neden aldığın kişiler hep üst yönetim ekibi?
Dostluğunuzu beğenmemin sebebi şudur, nitro almak değil yani: Bana kaçak satış teklifini yaptığın zaman eğer kabul etseydim yapacaktın. Bunu şimdi açıklığa kavuşturduğum için Ata ile sen kabul etsem bile böyle bir şey yapmayacağınız söylüyorsun. Yani ekipçe ve dostça bir tavır bu ekibinizi korumak en doğal hakkınız ama emin ol o zaman bu teklifi kabul etseydim kaçak satış yapacaktın.
Sadece üst yönetim değil hem Batuhan Yenidoğan istemişti sadece yönetim değil keyubu discord sunucusunda olan bilir bir çok nitro gift, attım görmediysen şahsen umrumda değil üst yönetim dediğin Yusuf Kemal, Batuhan Yenidoğan, Garp'a aldım neyse telefondan yazması uzun sürüyor

Etliye sütlüye karışan bir insan değilim önüme gelen herkesin ssini alıp stoklayıp sağda solda afişe edeyim. Kişi kendinden bilir işi diyip konudan çekiliyorum. Yiyin birbirinizi ??
discord adresim MackleanTR#0001
ulaşın lütfen konu hakkında daha detaylı konuşalım.

discord adresim MackleanTR#0001
ulaşın lütfen konu hakkında daha detaylı konuşalım.
En son konuştuğumuzda ortağınızla birlikte ana avrat küfür ediyordunuz güzel kardeşim, muhattap olunacak insan değilsiniz.

En son konuştuğumuzda ortağınızla birlikte ana avrat küfür ediyordunuz güzel kardeşim, muhattap olunacak insan değilsiniz.
burada iftira atarak deneme yazar olmak cidden büyük başarı. başarılarının devamını diliyorum.

Sadece üst yönetim değil hem Batuhan Yenidoğan istemişti sadece yönetim değil keyubu discord sunucusunda olan bilir bir çok nitro gift, attım görmediysen şahsen umrumda değil üst yönetim dediğin Yusuf Kemal, Batuhan Yenidoğan, Garp'a aldım neyse telefondan yazması uzun sürüyor
üst yönetime almışsın daha ne diyorsun kendi bacağına sıktın gene :D

Moderatör tarafından düzenlendi:
burada iftira atarak deneme yazar olmak cidden büyük başarı. başarılarının devamını diliyorum.
Teşekkürler, girer profilime bakarsınız bu zamana kadar hangi konulara cevaplar verdiğimi. İş başka aşk başka maykıl, gidin açık kaynak clientlere isim yazın ?

Teşekkürler, girer profilime bakarsınız bu zamana kadar hangi konulara cevaplar verdiğimi. İş başka aşk başka maykıl, gidin açık kaynak clientlere isim yazın ?
hocam dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ? bunu bir çok sunucu kullanıyor zaten sorun ne ?
laf atıcak uygun birisini bulamadıysan söyle, adamlığına göre cevap verelim burda.
unio client zaten açık kaynak bir kod, discord'da beni tehdit edip txt içine isim yazdırdın, bunları neden söylemiyorsun burda ?

Daha düne kadar azureden makine alıp insanlara satıyordun. Şimdi gelip bir de insanları mı ifşalıyorsun... Ne kadar aciz bir varlıksın :-)
Tek amacın konuyu dağıtmak, Macklean a laf atmak değil. 100% Abdullah ın arkadaşısın. Adam kanıtla gel diyor boş yapmaktan başka hiçbirşey yapmıyorsun. Eğer sende Macklean hakkında konuşmak istiyorsan gidip başka bir konu da konuş! Bu yorumumada cvp yazarak konuyu dağıtmaya çalışma.

Şahsi olaylarınızı kendi aranız da saklayın nötr takımını karıştırmayın takım sahibi Abdullah değil Ata'dır o yüzden o konuyu görene kadar yorum yapmayın şikayetinizi takım sahibine söylemeniz daha iyi olacaktır kolay gelsin.

Abdullah efendi;
Konu hakkında yorum yapacak yerde konuyu saptırıp kendinizle çelişiyorsunuz. Üst yönetime aldınız diyorum bunu onaylıyorsunuz.
Garip olan kısım şurası sadece neden yönetim ekibine nitro alıyorsunuz? Özür amaçlı nitro aldığınız ne kadar doğru? :enteresan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl