Sol Reklam

Önemli MC-TR.COM Sunucu Ödülleri Hakkında

  • 1.604
  • 6
Merhaba, MC-TR.COM üyelerimiz.

Sunucu ödülleri hakkında birçok üyemiz açıklama bekliyordu, fakat sunucu ödüllerinde bir sorun yaşandı ve etkinlik iptal edildi.
Sunucu ödüllerinde şunu yapmak istiyoruz MC-TR.COM yetkili ekibi sunucuya girip oylamak yerine bazı kriterler şartlarında forum üyeleri tarafından konunuzu puanlayarak puan sıralamasına göre (konu sabitleme olmayan konular için) konu puan sıralaması olacak. Sağ altta ne kadar konunun ne kadar puan aldığını göstereceğiz.


Üsteki oylamaya katılabilirsiniz.

14.10.2023 Saat 20:00'da oylama bitecektir.

Önemli MC-TR.COM Kara Liste Yorum Düzenlemesi Hakkında

  • 877
  • 2
Merhaba, değerli MC-TR üyelerimiz.

Biliyorsunuz ki kara liste konularına normal üyeler yorum yapabiliyor, fakat kara liste konusuna örneğin: bir kullanıcı konunun amacı dışında söz söylediği için diğer üyelerle farklı olaylar hakkında tartışma çıkabiliyor.

Sadece Kara Liste denetmeni ve şikayetçi ve şikayet edilen kullanıcıların yazma hakkına sahip olabilsin mi?

Üsteki oylamaya tüm üyelerimiz katılabilir sonuca göre karar uygulanacaktır.

Oylama 12.10.2023 Saat 20:00'da bitecektir.

MC-TR MC-TR.COM | 02.08.2022 Genel Bildirgesi

  • 3.450
  • 11
MCTR.png

İyi ve huzurlu günler MC-TR ailesi,
Zorlu, üzücü ve yıpratıcı bir sürecin ardından tekrardan sizlerleyiz, merhabalar. Ağustos ayı içerisinde siz sevgili üyelerimizin kullanımına sunulacak birkaç yeniliği ve bahsetmekte zorunlu olduğumuz birkaç durumdan söz edeceğiz. Son zamanlarda forumdaki olaylardan ve bizlerden beklediğiniz durumların farkındayız. Sizlerin fikirlerine ve forum üzerindeki rahatlığına önem veriyoruz. Umarım saygı ve sevgi içerisinde büyük MC-TR'yi daha kullanılabilir hale getirebiliriz, lafı fazla uzatmadan:

1. Husus: Kara Liste düzenlemeleri & yönetim taraflı bilgilendirme
Forum üzerindeki "Kara Liste" kategorisi sizlerin mağduriyetlerinizi, diğer insanların da mağdur olmamaları için gösterebileceğiniz bir bölümdür. Forumdaki bazı kötü niyetli kişiler bu bölümü karalama yapmak amacıyla veya minicik bir sorunda insanları caydırmak için kullanmaktadır. Yönetim olarak bu tarz konuları fark ediyoruz ve kaldırıyoruz veya reddediyoruz. Bu gibi durumlarda lütfen yönetim üyelerine karşı bir tutum sergilemeyin. Hiçbir yönetim üyesi veya yetkili üyesi haksız işlem, tabiri caiz ise adam kayırma yapmaz. Yönetim ve yetkili üyeleri, konusu açılan kişinin bir yakını, bir dostu veya herhangi bir şeyi değiller. Kara liste ile ilgili değinmek istediğimiz...

MC-TR MC-TR.COM | 03.12.2021 Genel Bildirgesi

  • 2.776
  • 22
mc-tr.com.png

"hep birlikte daha iyiye"
İyi akşamlar sevgili MC-TR.COM üyeleri, ben ******. Uzun yıllar yazar olarak görev yaptığım bu platformda bir o kadar da yönetici olarak görev yaptım, işimi her zaman en iyi şekilde yapmaya çalıştım ve ekip arkadaşlarımın da aynı titizlik ile yapmasını sağladım. Bildiğiniz üzere benden önceki imtiyaz sahibi @Batuhan Yenidogan idi ve artık yerini biz gençlere bıraktı. Bundan sonra görevime asıl site sahibi olan @Hai 'nin kararı ile imtiyaz ve Site Sahibi olarak devam edeceğim. Bu konuyu sizlere açma nedenlerimden bir tanesi bundan sonra site üzerindeki tüm her şeyin sorumluluğunun bana ait olduğunu bilmeniz ve sitenin bundan sonra benim (benden kastım, kuracağımız yönetim) fikirlerim doğrultusunda yönetileceğini bilmenizdir. Konuyu açmamın bir diğer nedeni ise MC-TR.COM'a karşı olan tüm herkesle konuşmak, sorunlarını dinlemek ve bir çözüm üretmektir. Forum üyelerinin hasret kaldığı 2018-2019 yılındaki ortamı ben dahil birçok yetkilimiz özlüyor ve her gün nasıl eski ortamı geri getirebiliriz diye kafa yoruyoruz. Eğer MC-TR.COM'un daha iyi bir yer olmasını istiyorsanız gelin birlikte el ele verelim. Umarım 2022 yılı hepimiz için güzel bir yıl olur. Okuduğunuz için teşekkürler. Kendinize iyi bakın. :)

MC-TR.COM, yetkili ekibi veya benimle şahsi sıkıntıları olan...

MC-TR artık bir marka!

  • 3.200
  • 36
mc-tr.com.png


MC-TR artık bir marka!
Selamlar değerli forum üyeleri, uzun zamandır beklediğimiz ve sizlere duyurmak istediğimiz marka başvurumuz onaylanmıştır. MC-TR artık Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından resmi olarak tescilli bir markadır. Marka olmamızın şerefine ve sevincimize ortak olmanız vesilesi ile Discord sunucumuzda reklam ve üyelik çekilişleri başlatılmıştır. Katılmayı unutmayın. :)

Inkedmctrpatent_LI.jpg

MC-TR Sunucu Ödülleri Etkinliği Sonuçları

  • 1.209
  • 3
mc-tr.com.png

Sunucu Ödülleri Etkinliği Sonuçları
13 Ağustos 2021 tarihli, Sunucu Ödülleri etkinliği sonuçları aşağıdaki gibidir.

HAYATTA KALMA SUNUCULARI KATEGORİSİ DEĞERLENDİRME TABLOSU
Sunucu​
Tanıtım Konusu​
Sürüm​
IP​
-​
Puan​
Projects​
1.8.9-1.17.1​
mc.projects.gg​
-​
9​
PurpurMC​
1.17.1​
oyna.purpurmc.com​
-​
!6​
RebornCraft​
...

Xenforo Konu Etiketi Nasıl Değiştirilir?

  • 663
  • 0
mc-tr.com.png

Xenforo Konu Etiketi Nasıl Değiştirilir?

Merhaba, bugün konulara eklenen etiketlerin nasıl değiştirileceğini sizlere göstereceğiz. Adım adım etiket rehberi...

Adım 1: Konu Aç
adım 1.PNG


Yeni bir konu açıyoruz, forumun ana sayfasında bulunan "Yeni Konu Aç" kısmından konu açabilir veya forumdaki kategorilere girip oradan da konu açabilirsiniz. Hangisi kolayınıza gelirse.


adım 1.1.PNG


Konumuzu açtık ama etiket eklemeyi unuttuk. Şimdi ne yapacağız?

Adım 2: Etiket Ekleme
adım 2.PNG


Gördüğünüz minnak yere tıklıyoruz ve eklemek istediğimiz etiketleri tek tek etiketliyoruz.

adım 2.2.PNG


İstediğimiz etiketleri yazdıktan sonra yapmamız gereken tek şey "Kaydet"e tıklamak. Tıkladıktan sonra ta da...

Sonuç:
sonuç.PNG


Artık sizin konunuzda da etiket var. Bunun gibi daha çok rehber için bizi takipte kalın. Sağlıcakla!
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı