Sol Reklam
Sağ Reklam

Yepyeni bir sayfa: Elmas Üyelik ve Alt Bilgi

  • 885
  • 15
mc-tr.com (1).png

Yepyeni bir sayfa: Elmas Üyelik ve Alt Bilgi
Herkese kucak dolu selamlar! Biliyorsunuz ki, önceki güncellemede de duyurduğumuz gibi MC-TR.COM - Gelişim Günleri halen devam ediyor. Yeni güncellemeler getirerek, yamalar, düzeltmeler, yenilikler ve bir sürü iyileştirmenin olduğu bu günlerde oldukça eğlenceli bir şekilde yeni güncellemeler getirmeye devam ediyoruz. Forum sayfamızın özellikle en çok kullanılan alanı olan "hesap yükseltmeleri ve alt bilgi" alanına büyük güncellemeler getirdik. O halde gelin, Elmas Üyelik ile beraber başlayalım!

Neden elmas üyeliğe ayrı bir sayfa ekledik?
Öncelikle, MC-TR.COM'un özellikler ve fiyat bakımından en zengini olması, bolca özelliği ve ayrıcalığı bulunması onu değerli kılıyor. Elmas Üyelik, şu anda görünen en zengin üyelik. Bir yandan da tasarımsal açıdan bakacak olursak, en sadesi; en hoş ve sade gözüken üyelik. Rengarenk deniz mavisi renginin dönmesi oldukça hoş gösteriyor. O yüzden ayrı bir sayfa daha uygun.

? Elmas üyeliğin sayfası hakkında
Sayfayı geliştirirken Elmas...

Minecraft'taki ciltlerinizi belirginleştirin: Minecraft Skin Göstergesi

  • 827
  • 13
mc-tr.com.png


Minecraft'taki karakterlerinizi forumda belirginleştirin! Minecraft Cilt Göstergesi
Merhaba! Duyurmuş olduğumuz MC-TR.COM - Gelişim Günleriyle birlikte bu 12 günlük zamanın içerisinde birbirinden farklı bir sürü yenilikler/güncellemeler/düzeltmeler ve yamalar getireceğimizi bildirdik. Minecraft'ı oynayan arkadaşlarımızın en çok sevdiği şey; kendi karakterini özelleştirmek. Bu tarz güncellemeler için önerilerinizi, fikirlerinizi alarak geliştirmek bizim ekibimize de oldukça motive veriyor. Severek tasarlamış olduğumuz Minecraft Cilt Göstergesi peki ne? Gelin o halde inceleyelim.

❓ Nedir bu Cilt Göstergesi?
Cilt göstergesi, Minecraft'da kullanmış olduğunuz karakterler için geliştirilmiş bir özellik. Üyelik olmadan, herkesin kullanabildiği bu özelliğe profil detaylarından Minecraft'daki hesabınızın ismini girerek karakterine canlı olarak mesaj baloncuğunda görebilirsiniz. Bunu yaparken de sadece kafa olarak değil, vücudun el kol ve diğer frame dediğimiz iki parçalı alanları da kayıt altına almaktadır. Cilt Göstergesi, Minecraft'da kullanılan tüm karakterlere izin vermekte ve...

Haber Minecraft'ın Çok Beklenen Yeni 21w07a Snapshot'u Çıktı!

  • 4.436
  • 23
Minecraft'ın Çok Beklenen Yeni 21w07a Snapshot'u Çıktı!
Grimstone, maden katmanları, cevher görünümleri ve çok daha fazlası...

snapshot-21w07a.jpg

Özellikle şu son zamanlarda Mojang Studios, Minecraft'ın kitlesini gitgide büyütüyor. E hal böyle olunca da Mojang Studios'un profesyonel geliştiricileri de durur mu? Tabii ki de durmazlar. (Zaten durmakta içlerinden gelmiyor, sürekli oyunu Microsoft tarafı geliştirmek istiyor..) Yazarlarımızın önceki 1.17 Snapshot konularını takip edenlerdenseniz yavaş yavaş yeni 1.17 mağara güncellemesinin ortaya çıkmaya başladığını da fark etmişsinizdir. Son gelen 1.17 Snapshot'u ise 21w07a. Peki, bu yeni Snapshot sürümünde ne gibi güncellemeler mi geldi? Merak ediyorsunuz, biliyorum. E hadi, o zaman sizleri daha fazla bekletmeden detaylara geçelim.

Mağara'nın Derinliklerine Yeni Eklenen Grimstonelar
Öncelikle bir önceki Snapshot güncellemesinde oyuna mağaraları, resmen direkt eklemişlerdi. Mağaraların gelmesiyle birlikte eski tek oyunculu dünyalarımıza da geçici süreliğine erişim durmuştu.. (Şu anda öyle.) Bunun sebebi ise mağara ve bazı şeylerin hala tam oturmamasıydı. İşte bu güncellemenin oturması için bir adım olan 21w07a'nın da önemi çok büyük. Oyuna bu Snapshot sürümünde resmen Grimstone bloklarını getirdiler. Dikkatinizi çekerim, bu...

Haber Minecraft 20w49a - Damlataş Mağaraları ve Sculk Sensörleri

  • 1.893
  • 10
1606936084740.png


Minecraft 20w49a - Damlataş Mağaraları ve Sculk Sensörleri
Her çarşamba yeni bir deneme sürümünü yayınlayan Mojang, bu haftayı da boş geçmedi. Sonunda 20w49a deneme sürümü yayınlandı. Bu deneme sürümü ile geçtiğimiz deneme sürümü yayınlanan dikit ve sarkıtlara özel yeni bir mağara eklendi. Buna ek olarak Minecraft Live'da herkesin dikkatini çeken yeni kızıltaş aracı sculk sensörleri oyuna eklendi. Bu andan itibaren sessiz olman gerekiyor, yoksa bir sculk sensörü tarafından yakalanabilirsin.

1606939026505.png


Sculk Sensörü
[KRSAG]https://i.hizliresim.com/5gXdBc.gif[/KRSAG] Minecraft Live'da görselleri gösterilen yeni kızıltaş aracı sculk sensörü sonunda oyuna eklendi. Ses ve hareket ile etkinleşen bu sensör, etrafındaki kızıltaş araçlarına sinyal göndermektedir. Bu sinyaller hareket veya sese göre değişmektedir. Mesela şimşek çarpması 15 frekans değerinde titreşim gönderirken adım atmak 1 frekans değerinde titreşim gönderir. Şu anlık biyomu oyuna eklenmese de ilerleyen güncellemelerde yeni canlımız Warden ile birlikte eklenecektir. Şu anlık sculk sensörlerinin titreşimini engellemenin tek bir yolu var. O da yün kullanmak. Damlataş mağaralarına geçmeden önce hangi eylemlerin, hangi frekans değerinde titreşim ürettiğine bir göz atalım


Eylem
Titreşim...

Google Maps - Gizemli 10 Bölge ve Koordinatları

  • 2.969
  • 15
map-1400x800.jpg


Google Maps Gizemli 10 Bölge ve Koordinatları
Hmm. Biraz dedektif olmaya konu alalım!

Google Maps, Dünya genelinde arama yapmak, keşfetmek ve yönünüzü bulmak için bilgisayarınızda, telefonunuzu veya tabletinizde olan bir tür uygulamadır. Bize yıllarca hizmet veren bu uygulama, navigasyon için kullanılır. Şu an en iyi yapay zekaya sahip uygulamalar sırasında 2. sıradadır. Google Maps aracı bütün dünyayı gezerek bize görüntüleri 360 derecelik kameralar ile yayınlar.

Ancak Google Mapste, hiç kimsenin anlam vermediği gizem dolu ve kafalarımızda soru işareti bıraktıran belirli sayıda bölgeler bulunur. Bu konuda Google Maps aracı sayesinde çekilmiş olan 10 bölgeyi ve koordinatlarını tanıtacağım. Eğer sizde bu bölgeleri merak ediyorsanız koordinatları Google Maps Arama Motoruna girerek inceleyebilirsiniz. Konu sonunda görüşmek üzere.


1566558953463.png


Derin ve Sıcak Su Buharı

Bölge Koordinatı:
44.5250489°N 110.83819°W
Yellowstone Milli Parkı, birçok olağanüstü doğa harikasına...

Tartışma Sunucu Ödülleri Nasıl Olmalı?

  • 517
  • 3
Merhaba değerli MC-TR üyeleri,

Forumda uzun süredir bulunan ara ara yapılan sunucu ödülleri etkinliğini geçtiğimiz aylarda tekrar başlatmış olup ödüller konusunda değerlendirmeler yapmaktaydık fakat bazı sunucu sahiplerimizin sunucuları değerlendirme sürecinin yanlış yapıldığını ve haksız, dikkatsiz bir değerlendirme yapıldığını söylemektelerdi.

Sizce sunucu ödülleri değerlendirme sistemi nasıl olmalı kimler değerlendirmeli?

Ayrıca şunu demek isterim ki; değerlendirme yerine sunucu tanıtım konularını puanlama sistemi getirelim mi?

4.0 mc-tr 4.0, tartışma

  • 1.166
  • 10
Merhaba, MC-TR üyeleri.

Yaklaşık 3 yıldır kullandığımız temadan yeni bir temaya geçiş yapacağız, yeni temaya geçiş ile birlikte forumdaki birçok düzen ve içerik değişikliğe uğrayacak.

4.0 sürümü ile birlikte forumumuza ne gibi şeyler eklenmeli bu konuda tartışalım.

mc-tr.com, 4.0 çok yakında :)

Kurallara uygun bir şekilde tartışabilirsiniz, kurala uygun olmayan yorumlar moderasyon ekibi tarafından silenecektir.


Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı