SYN_T3SL4
If you can't handle it you will win nothing !
- Elmaslar
- 887
- Minecraft
- SYN_T3SL4
Aslında bunu redstone il kıyaslamak gerek. Redstone a göre iyi bir sonuç veriyorsa bence işlevini ve yapılma amacını yerine getiriyordur. Neticede redstone u ortadan kaldırmayı hedeflemiş.Büyük farmlarda iyi ram yer bu arada, işlemciyi de biraz yorar diye düşünüyorum ben.
radius ile döngüye alırsan location objesi oluşturmuyor mu async yaparsan saniyede 100 tane thread açıp kapatmak sence işlemciye ne yapar.
sen diyorsun ki lag yapar.
ama ben sana lag yapmaz demiyorum lag yapmıyor diyorum.
neyse sen daha iyi bilirsin tabi sonuçta ram yiyor.
public Block getRelative(final int modX, final int modY, final int modZ) {
return getWorld().getBlockAt(getX() + modX, getY() + modY, getZ() + modZ);
}
public Block getRelative(BlockFace face) {
return getRelative(face, 1);
}
public Block getRelative(BlockFace face, int distance) {
return getRelative(face.getModX() * distance, face.getModY() * distance, face.getModZ() * distance);
}
Redstone ile kıyasladığın eklentinin daha da performanslı olması için uğraşıyoruz burada. Haberin olsun.Aslında bunu redstone il kıyaslamak gerek. Redstone a göre iyi bir sonuç veriyorsa bence işlevini ve yapılma amacını yerine getiriyordur. Neticede redstone u ortadan kaldırmayı hedeflemiş.
Corrsy#7006
alperentr
ücretsiz konuda indirme linki var konuyu incelersen görebilirsin.Hocam birkaç sorum olucak;
1. Eklenti türk yapımı mı ?
2. 1.8 De çalışıyor mu ?
3. Ücretli mi ?
4. Eğer ücretsiz ise nasıl alabilirim ?
Eklentiyi kim yaptıysa ellerine sağlık çok beğendim tam skyblock sunucularına layık. :<3: :<3:
Corrsy#7006
Hocam gözlük takıyorum biraz körlükte var :D yazıya gizlediklerinden pek inceleyerek bakmıyorum :)ücretsiz konuda indirme linki var konuyu incelersen görebilirsin.
Hocam teşekkürler, kodunuzu inceledim. Gerçekten benden çok uğraşmışsınız eklenti ile, ancak MetaData restart sonrası sıfırlanmıyor mu?Sistem mantıklı ve hoşuma gitti aklıma gelen ufak birkaç şeyi reponu forklayarak ekledim. Son commitimi inceleyebilirsin. Sürüm desteği için XMaterial eklemeye çalışıcam vakit bulursam onun dışında başarılar dilerim şimdiden :))
Eklenti bana ait, 1.8 sürümünde çalışmayacaktır. Tamamen ücretsiz, konu içerisinden indirme linkine ulaşabilirsiniz.Hocam birkaç sorum olucak;
1. Eklenti türk yapımı mı ?
2. 1.8 De çalışıyor mu ?
3. Ücretli mi ?
4. Eğer ücretsiz ise nasıl alabilirim ?
Eklentiyi kim yaptıysa ellerine sağlık çok beğendim tam skyblock sunucularına layık. :<3: :<3:
Anlıyorum.arrayi döngüye alıp block.getRelative location oluşturmuyor mu demek istediysen yani ben öyle anladım, relative loc objesi oluşturmuyor.Java:public Block getRelative(final int modX, final int modY, final int modZ) { return getWorld().getBlockAt(getX() + modX, getY() + modY, getZ() + modZ); } public Block getRelative(BlockFace face) { return getRelative(face, 1); } public Block getRelative(BlockFace face, int distance) { return getRelative(face.getModX() * distance, face.getModY() * distance, face.getModZ() * distance); }
asenkron yani async muhabbetinde de işlemcideki yük farkından ziyade bukkite yaptığı baskıyı dikkate almak lazım.
Redstone ile kıyasladığın eklentinin daha da performanslı olması için uğraşıyoruz burada. Haberin olsun.
Corrsy#7006
Bunun gibi 1.8 e uyumlu eklentiler daha gelir mi ?Eklenti bana ait, 1.8 sürümünde çalışmayacaktır. Tamamen ücretsiz, konu içerisinden indirme linkine ulaşabilirsiniz.
Benim tarafımdan geleceğini pek zannetmiyorum maalesef, oyunu en son sürümde oynama taraftarıyım.Bunun gibi 1.8 e uyumlu eklentiler daha gelir mi ?
Corrsy#7006
Üzüldüm :(Benim tarafımdan geleceğini pek zannetmiyorum maalesef, oyunu en son sürümde oynama taraftarıyım.
Dazshy#8198
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!