Tanıtım OtomatikPiston | Büyüyen Bitkiler İçin Redstone'suz Pistonlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru bağlantıya tıkladığınıza emin olun

Hocam @iOnurReis isimli arkadaşın belirttiği gibi Java'da yeniyim, bunlar için biraz süre var. Ayrıca yükseltmeliden kasıt nedir? Daha ne işlevi olabilir ki?

Teşekkür ederim.
Önündeki ekini daha hızlı büyütebilir,1 kırışta x2 verebilir,cheste bağlayabilir gibi.

Mantıklı bir sistem gerçekten, bu tarz bir şeyler ama daha gelişmişi yakinda diyelim :)

Önündeki ekini daha hızlı büyütebilir,1 kırışta x2 verebilir,cheste bağlayabilir gibi.
Hızlı büyütme ve x2 sistemi eklentiyi amacı dışına çıkartıyor gibi geldi bana. Burada amaç redstone kullanımını azaltmak. Chest kısmı olabilir, fikriniz için teşekkürler.

Mantıklı bir sistem gerçekten, bu tarz bir şeyler ama daha gelişmişi yakinda diyelim :)
Teşekkür ederim.

OtomatikPiston
OtomatikPiston Minecraft için kızıl taş olmadan pistonların büyüyen bitkileri kırmasını sağlayan bir eklentidir. Piston herhangi bir kızıl taş sinyali almayacağı için olduğu gibi duracak, bu sayede sunucularda lag yapmayacaktır.

Desteklenen Bitki Türleri

• Karpuz (1.16 - 1.8)
  • Bal Kabağı (1.16 - 1.8)
  • Şeker Kamışı (1.16 - 1.8)
  • Su Yosunu (1.16)
  • Bambu (1.16)

Kullanım

1. Sunucunuza uygun sürümü indirin
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
  2. İndirdiğiniz dosyayı sunucunuzun plugins klasörüne yerleştirin.
  3. Sunucunuzu başlatın.

İndirme Bağlantıları

Örnek Görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 160308

Ekli dosyayı görüntüle 160309

• 1.8.x desteği getirildi. Sürümünüze uygun jar dosyasını indirin.
  • /otomatikpiston kapat komutu kaldırıldı. Bunun yerine config dosyasından manuel olarak eklentiyi devre dışı bırakabilirsiniz.

• Belirlenen dünyalarda otomatik pistonları devre dışı bırakma eklendi
  • Eklentiyi tamamen devre dışı bırakma komutu eklendi (/otomatikpiston kapat). otomatikpiston.kapat yetkisine sahip olan oyuncular bu komutu kullanabilir.
  • Kod düzenlemeleri
    /otomatikpiston kapat komutunu kullandıktan sonra eklentinin yeniden aktif edilmesi için config.yml dosyasında enabled: true olarak ayarlanmalı, daha sonra sunucunun yeniden başlatılması gerekli.

İyi kullanımlar.
(Kaynak kodlar:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
merhaba sizinle konuşabileceigm bir discord adresiniz varmı acaba 1 2 soru sormak isterim.

Yararlı bir eklenti, güncellenmesi de hoşuma gitti. Tebrikler.

Basit ve kullanışlı bir eklenti olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.​

Çok Başarılı bir plugin emeğine sağlık dostum.

OtomatikPiston
OtomatikPiston Minecraft için kızıl taş olmadan pistonların büyüyen bitkileri kırmasını sağlayan bir eklentidir. Piston herhangi bir kızıl taş sinyali almayacağı için olduğu gibi duracak, bu sayede sunucularda lag yapmayacaktır.

Desteklenen Bitki Türleri

• Karpuz (1.16 - 1.8)
  • Bal Kabağı (1.16 - 1.8)
  • Şeker Kamışı (1.16 - 1.8)
  • Su Yosunu (1.16)
  • Bambu (1.16)

Kullanım

1. Sunucunuza uygun sürümü indirin
  2. İndirdiğiniz dosyayı sunucunuzun plugins klasörüne yerleştirin.
  3. Sunucunuzu başlatın.

İndirme Bağlantıları

Örnek Görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 160308

Ekli dosyayı görüntüle 160309

• 1.8.x desteği getirildi. Sürümünüze uygun jar dosyasını indirin.
  • /otomatikpiston kapat komutu kaldırıldı. Bunun yerine config dosyasından manuel olarak eklentiyi devre dışı bırakabilirsiniz.

• Belirlenen dünyalarda otomatik pistonları devre dışı bırakma eklendi
  • Eklentiyi tamamen devre dışı bırakma komutu eklendi (/otomatikpiston kapat). otomatikpiston.kapat yetkisine sahip olan oyuncular bu komutu kullanabilir.
  • Kod düzenlemeleri
    /otomatikpiston kapat komutunu kullandıktan sonra eklentinin yeniden aktif edilmesi için config.yml dosyasında enabled: true olarak ayarlanmalı, daha sonra sunucunun yeniden başlatılması gerekli.

İyi kullanımlar.
(Kaynak kodlar:
)
elinize sağlık çok aranan güzel bir plugin teşekkür ederim

Iridiumskyblock pluginiyle çalışıyor mu herhangi bir sıkıntı çıkartıyor mu?

1.16 da çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz.

Böyle Bir Pluginin benzerini aradım varmı diye bulamadım. senin yapmış olman gayet iyi tebrikler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl