Grablen
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- Greblan
Discord:
Semih#0942
Hocam çok güzel sunucunuz, destek olayım hocam ben de VIP alayım, hocam lag sorununuzu çözelim HOP paket bum güvenmişiz ki konuşmuşuz sizinle. Güvendim ki o kadar yayınınıza geldim. Güvendim ki Berkin yaptığı tasarım çalıntı çıktığı halde size inandım. Şimdi gel gör...Devam et sen canım devam et zamanında arkamdan ayrılmıyordun hocam ne güzel işler başarıyorsunuz hocam çok iyi bir insansınız şdfhfdlshdfklş
Bu bahsettiğiniz paket benim eski sunucumun plugin paketi. Daha bugun satış yapmış. Alan arkadaşlarla konuştum onları da engelledi :dusundurucu: Tam Komedi tam :::Kendisi 1.16.5 survival paketi altında başka bir çalıntı paket satıyor sanırsam ücreti 150TL bu kişiden her hangi bir paket almamanızı tavsiye edip geçmiş olsun diyorum (ve evet bu yorumu yazmak için hesap açtım). NOT: Perm ayarlama gibi plugin kurulumu gibi küçük şeyler için 50 TL gibi aşırı uçuk fiyatlar istiyor zaten paketi bozuk düzeltmek için ekstra tonla para istiyor eğer çok paket lazımsa gidin youtube dan indirin ya da birini bulun yapabilecek ama yeterki bu adam olmasın.