Çözüldü Onaylı Satıcı Dolandırıcılığı!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReinaNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devam et sen canım devam et zamanında arkamdan ayrılmıyordun hocam ne güzel işler başarıyorsunuz hocam çok iyi bir insansınız şdfhfdlshdfklş
Hocam çok güzel sunucunuz, destek olayım hocam ben de VIP alayım, hocam lag sorununuzu çözelim HOP paket bum güvenmişiz ki konuşmuşuz sizinle. Güvendim ki o kadar yayınınıza geldim. Güvendim ki Berkin yaptığı tasarım çalıntı çıktığı halde size inandım. Şimdi gel gör...

Kendisi 1.16.5 survival paketi altında başka bir çalıntı paket satıyor sanırsam ücreti 150TL bu kişiden her hangi bir paket almamanızı tavsiye edip geçmiş olsun diyorum (ve evet bu yorumu yazmak için hesap açtım). NOT: Perm ayarlama gibi plugin kurulumu gibi küçük şeyler için 50 TL gibi aşırı uçuk fiyatlar istiyor zaten paketi bozuk düzeltmek için ekstra tonla para istiyor eğer çok paket lazımsa gidin youtube dan indirin ya da birini bulun yapabilecek ama yeterki bu adam olmasın.
Bu bahsettiğiniz paket benim eski sunucumun plugin paketi. Daha bugun satış yapmış. Alan arkadaşlarla konuştum onları da engelledi :dusundurucu: Tam Komedi tam :::

Arkadaşlar merhabalar şimdi hepsini kanıtlar nitelikte bir kanıt sunacağım buyurun sunucuya giriş yapın /menü /görev vb. her şeyi deneyebilirsiniz 45.131.3.54 iyi forumlar haksızlıkların karşısında duran insanlar :)

Merhabalar tek tek yorumları okuyorumda bir yandan hata sizde.Eğerki arkadaş dolandırıcıysa (sanmıyorum) Onaylı Satıcı rozetin alamazdı.İkincisi plugin paketi satın almak istiyorsanız önce araştırmanız gerek Colerival arkadaş kaç tane satış yaptı.Yani başkasında hata bulmak yerine ilk kendinizdeki hatayı düzeltin.Gelmişsiniz boş yorum olsun diye herkes suç atıyor.Bu benim şahsi fikrimdir!

Merhabalar tek tek yorumları okuyorumda bir yandan hata sizde.Eğerki arkadaş dolandırıcıysa (sanmıyorum) Onaylı Satıcı rozetin alamazdı.İkincisi plugin paketi satın almak istiyorsanız önce araştırmanız gerek Colerival arkadaş kaç tane satış yaptı.Yani başkasında hata bulmak yerine ilk kendinizdeki hatayı düzeltin.Gelmişsiniz boş yorum olsun diye herkes suç atıyor.Bu benim şahsi fikrimdir!
Kendisi daha önce mc-tr den engellendi zaten. Sonrasında olan olayları bilmiyorum ben ve evet aslında haklısın insanların daha çok araştırması lazım ama sürekli nick değiştiren birisi. Bilmiyorum bence burdaki problem onaylı satıcıyı nasıl aldığı.

Ben 2013 ten beri Minecraft camiyasındayım ve kendi paketimide yapabilirim kendi sunucumuda açabilirim ve bu adamın dolandırıcı olduğunu biliyorum. Bir yayıncı arkadaşım bu kişiden paket almış ve benden yardım istedi bu durumla vesile oldum ayrıca burda konu bizim ya da benim dolandırılmam değil burda durum bu işi bilmeyen masum insanların dolandırılması. Bu işi bilmeyen kişilerin para verip güzel paket yaptırmak isteyip bu tarz kişilerin tuzağına düşmesi. Bu işi bilmeyen birisi nasıl araştırmayıp alıyor ve bu olayın önüne geçilmesi içinde bu kişinin engellenmesi gerekiyor. Burada yaptığınız şey bu kişiyi korumaktan başka bir şey değildir, büyük ihtimalle sizde bu kişinin bir arkadaşısınız ama maalesef sizin kazandığınız paranın 10 katını kazandığım için ve her config editlemeyi öğrenen ben plugin paketi yapıp satıyorum dediği için bu piyasayı bıraktım...

Kendisi daha önce mc-tr den engellendi zaten. Sonrasında olan olayları bilmiyorum ben ve evet aslında haklısın insanların daha çok araştırması lazım ama sürekli nick değiştiren birisi. Bilmiyorum bence burdaki problem onaylı satıcıyı nasıl aldığı.
Nick değişmesin de ben bir sakınca görmüyorum sonuçta bu kendisinin kararı.Onaylı satıcıya geldiğinde ise MC-TR gibi bir forumda hemde sıkı yönetim olan yerde dolandırıcının Onaylı Satıcı alması bence mümkünsüz ha tabi sonradan dolandırıcı olabilir o hiç.

benide dolandırdı kara listede yine bir dolandırcı vakasına bakın 2 veya 3 sayfada

Ben 2013 ten beri Minecraft camiyasındayım ve kendi paketimide yapabilirim kendi sunucumuda açabilirim ve bu adamın dolandırıcı olduğunu biliyorum. Bir yayıncı arkadaşım bu kişiden paket almış ve benden yardım istedi bu durumla vesile oldum ayrıca burda konu bizim ya da benim dolandırılmam değil burda durum bu işi bilmeyen masum insanların dolandırılması. Bu işi bilmeyen kişilerin para verip güzel paket yaptırmak isteyip bu tarz kişilerin tuzağına düşmesi. Bu işi bilmeyen birisi nasıl araştırmayıp alıyor ve bu olayın önüne geçilmesi içinde bu kişinin engellenmesi gerekiyor. Burada yaptığınız şey bu kişiyi korumaktan başka bir şey değildir, büyük ihtimalle sizde bu kişinin bir arkadaşısınız ama maalesef sizin kazandığınız paranın 10 katını kazandığım için ve her config editlemeyi öğrenen ben plugin paketi yapıp satıyorum dediği için bu piyasayı bıraktım...
Bende diyordum luckybea nerede şlsdfhşfldkhşdslk

benide dolandırdı kara listede yine bir dolandırcı vakasına bakın 2 veya 3 sayfada
Senin konun kapanmadı mı yavrucum yazık sana ya haksız olduğunu bile bile hala konuşuyor musun cidden yazık :(

Bende diyordum luckybea nerede şlsdfhşfldkhşdslk
Maalesef bahsettiğin kişiyi tanımıyorum, ben bugün o çalıntı ve virüslü/leaked pluginler barındıran paketi sattığın yayıncının bir arkadaşıyım.

Maalesef bahsettiğin kişiyi tanımıyorum, ben bugün o çalıntı ve virüslü/leaked pluginler barındıran paketi sattığın yayıncının bir arkadaşıyım.
OOOO YALANCI ŞAHİTLER GİDEREK ARTIYOR ÇOK GÜZEL SEVERİZ ALIŞTIK ZATEN SİZİN GİBİ İNSANLARA :)

OOOO YALANCI ŞAHİTLER GİDEREK ARTIYOR ÇOK GÜZEL SEVERİZ ALIŞTIK ZATEN SİZİN GİBİ İNSANLARA :)
Kişi kendinden bilir işi, arkadaşlarına kanıt kanalında lütfen fake kanıt yazar mısın müşteri çekmeme yarar dediğini belli olmayacağınımı sanıyorsun? Sen bunuda çarpıtırsın o yüzden ekliyim bütün müşterilerine fake demiyorum, BAZILARINA fake diyorumki sen çarpıtama

Hayatımda bu kadar rezil bir insan görmedim bundan hatta paket alıyorduk iyiki almadim :)

Şuanda MC-TR nin discordunda genel sohbette 3 kişiyiz yalancı şahit olduğumu test etmek isteyen gelip bizle konuşabilir ''

1642711982436.png

Seni bekliyoruz dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl