Çözüldü Onaylı Satıcı Dolandırıcılığı!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReinaNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın youtube kanalına göz attım ve ne göreyim adam önce ki karaliste açılan konularda ki isimle aynı kişi olarak milleti dolandırmış yasaklanmasına rağmen 200 tlyi cukkaladı tekrar onaylı satıcı şeysini satın alacak. Cümleten geçmiş olsun.

Kanalı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1642712172238.png

1642712187830.png

Ekli dosyayı görüntüle 195753
Şu şekilde bir görsel bırakıyorum arkadaş için muhammet adlı arkadaşa kendi makinem üzerinden arkadaşa ilettiğim paketin aynısını açtım ve gram sorun yoktu kendi de gördü arkadaşa yardımcı olmak için gittiğimde hala aynı tavırları takınmaya devam etti şimdi soruyorum sizlere bu tür insanlar insanlığı hakediyor mu ?
JaredNetwork Paketini Alıp 10 'larca Kişiyi Dolandırmakmı sana göre hakkında suç duyurusunda buluncağım 13 yaşında cocuksun kardeşim

şu videosu çalıntıdır bu yapmadı eklenti paketini bi forumda görmüştüm belli oldu dolandırıcı oldugu

Paket bana ait direk

Konu hakkında yapılan incelemeler sonucunda satıcının daha önce de bu tarz olaylara karıştığı tespit edildi. Aynı olayları da tekrar tekrar yapmaya yatkın olduğu için forumdan kalıcı olarak yasaklandı.

İlgili karara aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

TIKLA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl