takendisiyim
localhost olduğu için sadece sen girebilirsin, port açman veya ngrok - playit.gg gibi ücretsiz servisler kullanırsan ancak öyle girebilirim, yaparım diyorsan discorddan ulaş. Hazır paketler rezil dostum bunlardan iyi yapmak bir başarı değil.Sunucuyu kapadık ama istersen localhost açarak gösterebilirim. ayrıca hazır paketten üstün yapmayacaksakta kimden üstün yapacağız kim hazır paket kullanmıyor
rentr
tamam iste gel ekran acayim diyorum suan neden sw yi acayim gostereyim konular hakkinda konusmus oluruz bilgileniriz o mantikta soyledim. ayrica hazir paketlerden iyi yapmak ilk asamadir dedigim gibi kimse saniyesinde hhicbir sunucuyu sollayamiyorlocalhost olduğu için sadece sen girebilirsin, port açman veya ngrok - playit.gg gibi ücretsiz servisler kullanırsan ancak öyle girebilirim, yaparım diyorsan discorddan ulaş. Hazır paketler rezil dostum bunlardan iyi yapmak bir başarı değil.
takendisiyim
forumda ben şöyle sunucu yaptım böyle sunucu yaptım felaket çok güzeldi ama insanlar yanlıştı diye konuşup oyunculara sallayacaksan en azından sorduğumda görebileceğim bir projen olmalı. Ekran açınca tanıtım videosu gibi oluyor, sürekli ekranda tamam bu ekranı kapat şuraya git buraya koş şurda ne var demek istemiyorum uğraştırıcı oluyor kendim girersem çok daha rahat olur.tamam iste gel ekran acayim diyorum suan neden sw yi acayim gostereyim konular hakkinda konusmus oluruz bilgileniriz o mantikta soyledim. ayrica hazir paketlerden iyi yapmak ilk asamadir dedigim gibi kimse saniyesinde hhicbir sunucuyu sollayamiyor
o zaman saniyesinde nasıl güzel sunucu yapmayı bekliyorsun daha ilk aşamaya yeni geldiysen, merak ettim. İlk sunucularında hemen tutan kimse yok burda.ayrica hazir paketlerden iyi yapmak ilk asamadir dedigim gibi kimse saniyesinde hhicbir sunucuyu sollayamiyor
rentr
tamam ben seni kisacasi anladim sen kendini hakli gostermeye calisiyorsun eger az mantigin olsa bunada ok olabilirdin. saniyesinde gelmedim ben bu isi 3 yildir yapiyoruz bu tarz konulardada hep soyledim sunucu isi artik o kadar civitti ki tr de acmaya calisip para kaybetmek yerine baska sunucularda video edit veya developerlik yaparak sw den kazanacagimin kat ve katini kazandim. bu gune kadar yaptigim hicbir sunucunun sunucu sahibi cok kotu veya eksik olmus demedi veya editlerime revize bile attirtmadi. sen beni buralarda yeni gorebilirsin fakat ismim duyulmadi sadece oda olacak yakinda. eger kendi yaptigin bir projen varsa birazda sen anlat neler yaptin isin gucun sallamak olmusforumda ben şöyle sunucu yaptım böyle sunucu yaptım felaket çok güzeldi ama insanlar yanlıştı diye konuşup oyunculara sallayacaksan en azından sorduğumda görebileceğim bir projen olmalı. Ekran açınca tanıtım videosu gibi oluyor, sürekli ekranda tamam bu ekranı kapat şuraya git buraya koş şurda ne var demek istemiyorum uğraştırıcı oluyor kendim girersem çok daha rahat olur.
o zaman saniyesinde nasıl güzel sunucu yapmayı bekliyorsun daha ilk aşamaya yeni geldiysen, merak ettim. İlk sunucularında hemen tutan kimse yok burda.
takendisiyim
ngrok, playit.gg kullanırsan veya modemden port açarsan sunucuya girebilirim.tamam ben seni kisacasi anladim sen kendini hakli gostermeye calisiyorsun eger az mantigin olsa bunada ok olabilirdin. saniyesinde gelmedim ben bu isi 3 yildir yapiyoruz bu tarz konulardada hep soyledim sunucu isi artik o kadar civitti ki tr de acmaya calisip para kaybetmek yerine baska sunucularda video edit veya developerlik yaparak sw den kazanacagimin kat ve katini kazandim. bu gune kadar yaptigim hicbir sunucunun sunucu sahibi cok kotu veya eksik olmus demedi veya editlerime revize bile attirtmadi. sen beni buralarda yeni gorebilirsin fakat ismim duyulmadi sadece oda olacak yakinda. eger kendi yaptigin bir projen varsa birazda sen anlat neler yaptin isin gucun sallamak olmus
rentr
yok kral ben sana sunucu falan gostermiyorum sen anlat biraz neler yaptin bugune kadar merak ettim yenilikcilik konusunda cok fena dusuncelerin var belli ben bunlari az duymak istiyorumngrok, playit.gg kullanırsan veya modemden port açarsan sunucuya girebilirim.
takendisiyim
BGPNetwork senin mi? sistemler gayet basit duruyor, özel büyü ve tılsım koymuşsun, bunlar zaten bir sürü boxpvp sunucusunda var, sunucu görsellerinde sadece mapi ve kasayı göstermişsin. konu tasarımın güzel değil, sadece 2 sayfa ve yazılar taşıyor, domaine bile bütçe ayıramadığın için .com.tr almışsın. Küçük çocukların ilk yaptıkları sunuculara benziyor. Eğer girebilseydim daha fazla şey söyleyebilirdim.yok kral ben sana sunucu falan gostermiyorum
discorddan ulaşırsan gösterebilirim, ama kendin sunucunu göstermeden benden birşeyler beklemen garip, ben mesela oyunculara sallamıyorum. orda burda kitle çöp ben felaket sunucu yaptım ama insanların kafası gidik diye dolanmıyorum. Bunları yapmadığım için zaten bir şey kanıtlamak zorunda değilimyenilikcilik konusunda cok fena dusuncelerin var belli ben bunlari az duymak istiyorum
hocam .com.tr domain'e sallamazsak iyi olur ilk domain alımında 2 sindede fark yok zaten bende her sitem'de com tr kullanıyorumBGPNetwork senin mi? sistemler gayet basit duruyor, özel büyü ve tılsım koymuşsun, bunlar zaten bir sürü boxpvp sunucusunda var, sunucu görsellerinde sadece mapi ve kasayı göstermişsin. konu tasarımın güzel değil, sadece 2 sayfa ve yazılar taşıyor, domaine bile bütçe ayıramadığın için .com.tr almışsın. Eğer girebilseydim daha fazla şey söyleyebilirdim.
discorddan ulaşırsan gösterebilirim, ama kendin sunucunu göstermeden benden birşeyler beklemen garip, ben mesela oyunculara sallamıyorum. orda burda kitle çöp ben felaket sunucu yaptım ama insanların kafası gidik diye dolanmıyorum.
rentr
Zaten cok buyuk yenilik yaptim demedim yazimi okursan anlarsin oyuncunun sikayet ettikleri sistemleri degistirdik. elitra ile pvp de kacma gibi seyler mesela yada charmlarin ekstra ozellik birlestirmeleri gibi. ayrica sana soruyorum birisi sunucuya katilirken ne kadar domaini onemsiyor ben sahsen kimseyi gormedim ki gelisim saglasak neden degistirmeyelim? konu tasarimina gelen yorumlarda gayet olumluydu bunu dc sunucumuzdaki cogu kisi begendi sizin begenmemeniz beni acikcasi ilgilendirmiyor ki zaten burdan kimse sunucumuza gelmedi :D girsen fazla sey soyleyemezdin madem sunucumdan bu kadar detaya baktin seninki hakkinda da az buz bir seyler gormek istiyorum. kitle cop bu arada sen ne dersen de bunu anlamak icin isin icinde olmana falanda artik gerek yok gir sunucuya en iyi sunucuya gir modlar 13 yasinda falan :D biz bunun icin dogru pl ve skriptlerle kufurleri engelledik sunucunun icinede destek kismi entegre ettik her seyi yazdik herkes kendi isinide goruyorudu. ayrica ben felaket sunucu yaptim demedim aslinda bende kanitlamak zorunda degilim ama pek gostercek seyin yok belli .dBGPNetwork senin mi? sistemler gayet basit duruyor, özel büyü ve tılsım koymuşsun, bunlar zaten bir sürü boxpvp sunucusunda var, sunucu görsellerinde sadece mapi ve kasayı göstermişsin. konu tasarımın güzel değil, sadece 2 sayfa ve yazılar taşıyor, domaine bile bütçe ayıramadığın için .com.tr almışsın. Eğer girebilseydim daha fazla şey söyleyebilirdim.
discorddan ulaşırsan gösterebilirim, ama kendin sunucunu göstermeden benden birşeyler beklemen garip, ben mesela oyunculara sallamıyorum. orda burda kitle çöp ben felaket sunucu yaptım ama insanların kafası gidik diye dolanmıyorum. Bunları yapmadığım için zaten bir şey kanıtlamak zorunda değilim
rentr
canimsin kardesim konus adam sallamaya yer bulamamis illaha .net olcak diye kodlamis kafasina kesin :Dhocam .com.tr domain'e sallamazsak iyi olur ilk domain alımında 2 sindede fark yok zaten bende her sitem'de com tr kullanıyorum
ikincielkralliklariseth
takendisiyim
dedin yada ima ettin kelime oyunu yaptın ne yaptın bilemem, altında gösteriyorumZaten cok buyuk yenilik yaptim demedim yazimi okursan anlarsin
tr minecraft kitlesi yeniliğe açık değil (genelde 13 yaşında oluyorlar) --- kısacası hangi bir yenilik artık tr de ne dersen de çok az. daha yeni açılan çoğu sunucuların sadece lobisi değişik farklı bir tarafları yok.
Türkiye piyasası artık sadece reklama bakıyor özelliğe değil.
Kendin yenilik yapmamışsın, Yaptığın yenilik dediğin şey yenilik değil, yapılabilecek en ufak küçük ayarlamalar bunlar, zaten varolan sistemleri eklemişsin ve çok küçük değişiklikler ayarlar oynamalar yapmışsın, onun dışında sunucun gayet sıradan, düz ve basit, Kendin daha yenilik yapmadan neden yenilik sevilmiyor falan dedin anlamadım açıklarsan daha iyi olur, paketlerden daha iyi yaptım diyorsun, hazır paketlerden zaten pek farkı yok, üstüne üstlük bir çok hazır paket sunucundan daha iyi.Dümdüz bir boxpvp yapmadık
rentr
bu dostum kafayi yemis! kankam guldurme beni allah icin hazir paketten kotu demissin emek bilmez birisin belli senin tavsiyelerinle sunucu accak kisilere allah sabir versin kesin sunucu batar buyumez :D ayrica yazdigim yerlerin hicbir yerinde cok farkli bir boxpvp yaptik demedim sistemleri degistirdik varolani oyuncu icin en verimli hale getirdik. sistemler degisince otomatik normal boxpvp nin disina biraz farkli bir boxpvp oldu. mesela en basit pvp de elitra kullanamayanlar kilic ozellikleri ile taktik strateji yaparak karsisindakinden ya kacacak yada savasacak. hiz verenlerde var kor edende var bunlar savunma kiliclari. saldirilar guc veriyor kilic kullanimlarini kisitliyor falan filan. klasik sistem gibi gelmesin bazi kiliclar 3 buyu ozelligi veriyor ama cooldown suresi 3 dakika. otomatik yeni bir sistem olmasada degismis oluyor sistem bir yandan yenilikci ilerlemis oluyor klasik pvp donmuyor. sunucu acikken 10 dk ye varan pvp ler dondu klipleri hala duruyor cogu oyuncu hatta bize cokca kez burda tek yemiyoruz diyerek sunucunun mantigini sevmislerdi cunku olay pvp tek yemek degil. olay oyuncuya yenilikci hissetmek yenilik bitti artik sistemlerle oynasman lazim ki zaten dedim de sunucumda cok buyuk farkliliklar degil yenilikler var. iki tilsim demissiniz tiye almissiniz tilsimlar dengeli oldugu icin sunucumuzda oynayan kisiler bile vardi sen dusun :D sen oyuncuya en yeni en farklisini sun o oyuncu gelmez sistemi yenileyeceksin ki bizde bunu yaptik. sen klasik goruyorsun suan amacin tamamen kotulemeye calismak ula domaine laf ettin :DDD hayir bide suan baska projelerdeki fikirlerim hep olumlu karsilaniyor insanlar fikirlerimi cidden seviyor sen daha girmedigin sunucuya klasik diyorsun. ben artik yorum yazmayacagim sen ne demek istersen de okurum gecerim burayi bosuna senin icin kirletemem senin adina basarilar dilerim.dedin yada ima ettin kelime oyunu yaptın ne yaptın bilemem, altında gösteriyorum
Kendin yenilik yapmamışsın, Yaptığın yenilik dediğin şey yenilik değil, yapılabilecek en ufak küçük ayarlamalar bunlar, zaten varolan sistemleri eklemişsin ve çok küçük değişiklikler ayarlar oynamalar yapmışsın, onun dışında sunucun gayet sıradan, düz ve basit, Kendin daha yenilik yapmadan neden yenilik sevilmiyor falan dedin anlamadım açıklarsan daha iyi olur, paketlerden daha iyi yaptım diyorsun, hazır paketlerden zaten pek farkı yok, üstüne üstlük bir çok hazır paket sunucundan daha iyi.
Yani asıl sallayan sizsiniz forumlarda orda burda güzel sunucu yapmamanıza rağmen güzel yaptım diyip hatayı asla kendinizde aramadan sürekli bir bahane arayıp etrafta sürekli bir şeylere suç ata ata dolanıyorsunuz. Çok görüyoruz sizin gibileri, ondan sonra asıl bize sallıyorsunuz diyorlar :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!