Rentr_
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 66
- Minecraft
- Rentr_
Discord:
rentr
Ben ve arkadaşım son 3 yıldır sıfırdan sunucu açıp duruyoruz ve her sene başarısızlığa uğruyoruz. Bunun sebebi paketin kalitesizliği değil kitleye erişim yani kısacası reklam. Paketimizi sıfırdan yaparak 1k ya satılan çoğu paketlere bin basan kendine özgü paket yapıyoruz (paketimize bugüne kadar kötü diyen max 3 kişi vardır) fakat ilerleyemiyoruz. Türkiye piyasası artık sadece reklama bakıyor özelliğe değil. Zaten sunucular çevrimiçi yani kesinlikle kitleye ulaşmak lazım ki sunusu leş gibi olup +50 / +100 çeken çok sunucu var ama hepsinin ortak noktası reklamı çok iyi yapıyorlar. Bunları anladığım gün yani bu sene ilk defa sunucumda yıllar sonra +20 görünce galiba bir şeyler başardım falan dedim ki sadece insta youtubeye kısa video atarak oldu paralısını yapsak neler neler olurdu :D Kısacası tr sunucularından hiçbirini oynamıyorum çoğunun kurucusu kıçıkıydırık bir kare oyundan 50k ek gelir yaparak kendilerini ilah seviyesine getiriyorlar reklam yapmaktan da ileri görüşlü yeni düşünceleri sallıyor sponsor+ falan getiriyorlar.