Minecraft hosting tavsiyesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oculeth almanı öneririm.
Makineleri piyasadaki diğer firmalara göre daha kaliteli ve performanslı.Bütçene de uygun ayarlama yapar Samet Bey.Bizi ve daha nicelerini bu konuda üzmedi seni de üzmez.Oculeth al şuan bir sorunu yok.

Ben kendi makinemin performansını da senle paylaşabilirim.

Oculeth, destek ekibi ilgili lakin sık sık kopma sorunu yaşayan bir hosting ayrıca dedicated almayacaksan dedicated kullanan birisinin önerilerini dikkate almanı önermiyorum çünkü dedicated sunucuyla sanallaştırılmış sunucuların arasında devasa performans farkı oluyor. Ben sanal sunucularını kullanan birisi olarak performansından memnundum lakin dediğim gibi sık sık kopmalar oluyordu.
Dedicated alacaksan Rabisu, VDS alacaksan herhangi bir hosting seçebilirsin çok devasa farklar olacağını zannetmiyorum oversell yapılmadığı müddetçe.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hayırlı ramazanlar dilerim.

Maalesef ki kendimi bu konuya yazmak zorunda hissettim çünkü konu amacını aşmış ve konuyu açan arkadaşın isteği dışına çıkmış gözüküyor.

Evet oculeth.com olarak yer yer destek problemlerimiz mevcut çünkü çok fazla bir müşteri kapasitesi var ve ekip yetersiz gelebiliyor ilgili durumları en sağlıklı duruma almaya çalışıyoruz her geçen gün daha da iyi bir ekibe sahip oluyoruz.

Elbette ki herkes için güzel deneyimler yaşatmamış olabiliriz, her zaman işe karşı verimli olmaya çalıştık fakat bizleri yıldırmak için çok fazla saldırı atıldı şuanda bu tarz bir problemimiz yok.

Bu konuda ise saçma olaylar şunlar;

1 - @Reynixan yani Samet Turan ortalama 4 gün önce MC-TR üzerinde site sahibiydi bu bir deneme süreciydi ve foruma alışmaya çalışıyordu kendisi foruma alışamadı bu sorumluluğu almak istemedi ve ayrıldı. Ayrılmadan önce ise bir mesaj silmiş, bu mesajıda mc-tr kurallarına göre şöyle bir madde mevcut buna dayanarak @Thomas Shelby adlı arkadaşın mesajını silmiş.

4) Konularda veya profillerde bir ürünü veya bir forum üyesini hedef alarak yaptığınız aşağılayıcı, yıldırıcı, rencide edici, küçük düşürücü, baltalayıcı, karalayıcı, ifşa edici ve benzeri yorumlar yapmak ve eylemler gerçekleştirmek yasaktır.

https://www.mc-tr.com/konu/genel-forum-kurallari-22-01-2021.91750/

Şahsen ben sametin ortağı olarak söylüyorum bence silinmesi saçma bir olay insanlar deneyimlerini dile getirebilir bu gayet normal bir durum.

Ama bu demek olmuyor ki sadece samet bu davranışta bulunuyor MC-TR üzerinde yetkili diğer hosting sahipleride yeri geliyor tanıtım konularındaki mesajları siliyor aniden puf diye kayboluyor bence bu hataya kimse düşmemeli.

2 - Ek olarak farkettiyseniz burası Geyik & Muhabbet kategorisi arkadaş öneri almak istemiş firmaların burada yorum yazması bile saçma bir durum bu konunun bu raddelere gelmesi zaten en saçma durum.

3 - Öneri konusunda bir firmayı eleştirip o firmanın kötü yanlarını diyebilirsin bence bu doğal bir hak ama bunu firmayı rencide ederek veyahut da laf sokmaya çalışarak demek saçma yorumu alıntılayıp firmaya daha fazla laf atmaya çalışmak daha da saçma kısacası saçma olaylar silsilesi.

Herkese tekrardan hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşlar.

Makine özelliklerin, açtığın oyun modu, sürüm, sunucu ismi iletip attığım yorumu okursan sevinirim hocam.
Bide komiğime geldi :D
Ekli dosyayı görüntüle 220056
20 GB R9 7950x
Survival
1.18.2
KartanesiMC

Ayrıca istediğinize gülebilirsiniz mizah anlayışınıza müdahele edemem. AM'nin açılımı "Anarchy Network" idi.

Normalde karışmayacaktım ancak @turantahaaydin 'ın sonuna kadar haklı olan yorumuna bile gülünç bir şekilde elmas atan oculeth yanlayıcılarından dolayı bu yorumu atma ihtiyacı duydum.
1- Bu konu bu kadar önemsenecek bir konu değil, bütün Oculeth tayfası yorum atmış ve kurucusununda dediği gibi, boş bir konuya bu kadar abanılması saçma ve bu lafı kendilerine üstlenmeyerek, görgüsüzce elmas atmaları çok ironik bir olay.

2- Geçmiş geçmişte kalmıştır bu doğru ancak insanları bunu bahane ederek zorlamak saçmadır, insanları boş yere Samet'ten indirim almak için zorlamayın, herkes işiyle gündem olsun. Böyle şeylere gerek yok, performanslı bir yer ise kendi reklamını kendisi yapar.

Birazda oculeth'i görüp geçirmiş birisi olarak kendi deneyimlerimi aktarayım

1- Oculeth ilk çıktığında gayet ucuz ve performansları olarak çıktığı doğrudur, ancak her gece sunucuların kapanması gibi uptime sorunları yaşıyorduk, bu sorunlar göze çarpıtılmasa da devam ediyor. Hatta eğer sohbetlerinde bunu söylerseniz veya bu konu hakkında sohbet yaparsanız (eleştirirseniz), bir yetkili sohbeti temizleyecektir (bizzat ss alarak denk geldim :D, sizde gelebilirsiniz) :clown:.

2- Güncel kalitesini bilmiyorum ancak bu kadar çok oculeth yanlayıcısının bu konuda toplanması kalitesinin güncel olarak ne seviyede olduğunu anlatıyordur. zamanında B****'in dediği performans warnlarının hiç gözükmüyor dediği hostingde, Lost Vanilla bile o warnlardan çektiğini söylüyor. Performans olarak orta seviyenin çok üstünde olacağını veya altında olacağını düşünmüyorum ancak konuda 'yanlayıcılar' tarafından söylendiği kadar üst düzey bir hizmet sizi karşılamayacak.

3- Yetkili ekibine sürekli yapılan giriş çıkışlarda alınan leak/crack yazılım ve türevlerini satan kişiler ekibe girmektedir, destek talebi süreci nasıl işliyor bilmiyorum ancak sanal sunucu şifrenizi herhangi bir düşük düzeydeki destek talebine veya oculeth yetkilisine verilmemelidir. Normalde de bu böyle işler ancak Oculeth'te bu işe biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Zira kendilerine bu konudan bahsettiğimizde görüldü yemekten başka bir dönüş almadık.

Şimdilik ekleyeceğim bir şey yok. Söylediğim gibi firmayı tek batıran yönetimidir. Herkes işiyle gündem olursa güzel olurdu.

Son düzenleme:
20 gb r9 da bungee, lobi, cakma lobi, survival aynı yerde miydi hocam. Bence lag yapar pluginleride hesaplarsak, sunucunun zorlamasınıda düşünelim diyelim lag olabilir. 6 ay boyunca geliştirmişsiniz pek inanasım gelmedi. eklentilerde sorun olmuş olabilir birde survival açmışsınız..
Tek survival vardı, 50 plugin vardı. Peki size şöyle sorayım: 25 kişi de lag yapmayan sunucu herşeyi aynı olmasına rağmen 5 gün sonra tek ben olmama rağmen TPS'i 8 idi. 6 ay geliştirdiğimize inanmak istemiyor iseniz inanmazsınız kendi fikriniz.

Tek survival vardı, 50 plugin vardı. Peki size şöyle sorayım: 25 kişi de lag yapmayan sunucu herşeyi aynı olmasına rağmen 5 gün sonra tek ben olmama rağmen TPS'i 8 idi. 6 ay geliştirdiğimize inanmak istemiyor iseniz inanmazsınız kendi fikriniz.
Dostum sunucu ilk defa açıldığı zaman istersen 100 kişi olsun yine 20,00 TPS alırsın. Lakin ilerleyen vakitlerde ki sen 5 günden bahsediyorsun, chunklar, entityler baş gösterince TPS'inin 8'e indiğine şükret. Gerekli Chunk Load işlemlerini eğer sunucuyu açmadan önce yapsaydın o makinede böyle bir problem yaşaman imkansızdı. Daha önce hiç Survival sunucusu açmadım, bilgili arkadaşlar yanlışlarımı düzeltebilir.

Dostum sunucu ilk defa açıldığı zaman istersen 100 kişi olsun yine 20,00 TPS alırsın. Lakin ilerleyen vakitlerde ki sen 5 günden bahsediyorsun, chunklar, entityler baş gösterince TPS'inin 8'e indiğine şükret. Gerekli Chunk Load işlemlerini eğer sunucuyu açmadan önce yapsaydın o makinede böyle bir problem yaşaman imkansızdı. Daha önce hiç Survival sunucusu açmadım, bilgili arkadaşlar yanlışlarımı düzeltebilir.
Chunky ile 50k chunk açmıştım.

Kesinlikle Hostude

Rabisu öneririm.

Hostude veya hostluyo ikiside gayet başarılılar tavsiye ederim özellikle hostude destek konusunda çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl