daywe#0001

onatic48
20 GB R9 7950xMakine özelliklerin, açtığın oyun modu, sürüm, sunucu ismi iletip attığım yorumu okursan sevinirim hocam.
Bide komiğime geldi :D
Ekli dosyayı görüntüle 220056
onatic48
Tek survival vardı, 50 plugin vardı. Peki size şöyle sorayım: 25 kişi de lag yapmayan sunucu herşeyi aynı olmasına rağmen 5 gün sonra tek ben olmama rağmen TPS'i 8 idi. 6 ay geliştirdiğimize inanmak istemiyor iseniz inanmazsınız kendi fikriniz.20 gb r9 da bungee, lobi, cakma lobi, survival aynı yerde miydi hocam. Bence lag yapar pluginleride hesaplarsak, sunucunun zorlamasınıda düşünelim diyelim lag olabilir. 6 ay boyunca geliştirmişsiniz pek inanasım gelmedi. eklentilerde sorun olmuş olabilir birde survival açmışsınız..
BlackKpoT#3087
Dostum sunucu ilk defa açıldığı zaman istersen 100 kişi olsun yine 20,00 TPS alırsın. Lakin ilerleyen vakitlerde ki sen 5 günden bahsediyorsun, chunklar, entityler baş gösterince TPS'inin 8'e indiğine şükret. Gerekli Chunk Load işlemlerini eğer sunucuyu açmadan önce yapsaydın o makinede böyle bir problem yaşaman imkansızdı. Daha önce hiç Survival sunucusu açmadım, bilgili arkadaşlar yanlışlarımı düzeltebilir.Tek survival vardı, 50 plugin vardı. Peki size şöyle sorayım: 25 kişi de lag yapmayan sunucu herşeyi aynı olmasına rağmen 5 gün sonra tek ben olmama rağmen TPS'i 8 idi. 6 ay geliştirdiğimize inanmak istemiyor iseniz inanmazsınız kendi fikriniz.
onatic48
Chunky ile 50k chunk açmıştım.Dostum sunucu ilk defa açıldığı zaman istersen 100 kişi olsun yine 20,00 TPS alırsın. Lakin ilerleyen vakitlerde ki sen 5 günden bahsediyorsun, chunklar, entityler baş gösterince TPS'inin 8'e indiğine şükret. Gerekli Chunk Load işlemlerini eğer sunucuyu açmadan önce yapsaydın o makinede böyle bir problem yaşaman imkansızdı. Daha önce hiç Survival sunucusu açmadım, bilgili arkadaşlar yanlışlarımı düzeltebilir.
yasindev
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!