Sol Reklam
turantahaaydın

MINETWEET'te Son aktivite Mesajlar Hakkında

  • Basit bir oyun forumu sitesi mantığından kurtulamıyorsunuz bir türlü. Günümüzde artık sosyal medya var. Markalaşın ve kurumsallaşın.
    Youtube, Instagram, Twitter gibi sosyal mecralarda olmanız gerekiyor. MC-TR üyelerinin ürettiği içeriklerden ziyade artık kendi alt markalarınızı üretin. Böyle bomboş tag alıp iki-üç plugin eklemekle olmuyor bu işler maalesef. Tabii bunların yapabilmeniz için kazandığınız parayı kendisini "yasama, yürütme, yargı" sanan arkadaşa vermek yerine foruma yatırıp için kullanmanız lazım. Yoksa ölür gidersiniz bu gidişle.
    turantahaaydın
    turantahaaydın
    Kendini "yasama, yürütme, yargı" sanan arkadaşa biz gerekince bilgiyi uyarıyı verdik şuanda kimse bizim yönetimiz şeklimize tarzımıza karışmıyor yada bizi yollayıp başka bir kadro olacağını bildiremiyor biz hepsinden farklıyız emin olun önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler.
    temiz
    temiz
    Umarım, kolay gelsin.
    Arkadaşlar yardımcı olun bu kara listeler çözülmüyor, hiç bir taraf anlaşamıyor hacı.
    • Elmas
    Tepkiler: BloodyX
    Lynch
    Lynch
    En iyi çözümü sunduk hayırlısı bakalım turan bey
    Kreof
    Kreof
    Aslında bunun için geçen senelerde güzel bir çözüm bulunmuştu ve işliyordu da. DonsuzTürkü o zamanki yönetici kara liste sorumlusu olarak seçmişti ve 6 tane de kara liste için danışman vardı(Forumda oylama yaptırılarak seçilmişti). MC-TR Kara Liste adında bir discord hesabını forumun o zamanki yöneticisi ve DonsuzTürk kontrol ediyordu. Kara liste konularında şu an olduğu gibi 2 tarafta dinleniyor ve danışmanlar ve
    Kreof
    Kreof
    ++DonsuzTürk oylama yapıp hangi tarafın hatalı olduğuna karar veriyordu ardından herkes gruptan çıkartılıp grup MC-TR Kara Liste adındaki hesabın arşivine kaydediliyordu ve bunun sonucunda hatalı olan taraf yönetici ve DonsuzTürk tarafından uygun görülen cezaya mahkum ediliyordu. Bu sistemden esinlenerek kendi sisteminizi yaratırsanız forumdaki Kara Liste bölümünü en azından rahatlatabilirsiniz. İyi çalışmalar...
    Turan bey sizi takdir ediyorum sizin gibi saygıdeğer birini forumda görmek benim için büyük şeref teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arada forum tasarımcısı lazım olursa buradayım :)
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı