Minecraft hosting tavsiyesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTerapi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
4-5 arkadaş beraber güncel Minecraft oynayabileceğimiz uygun fiyatlı sorun çıkartmayacak bir hosting arıyoruz tavsiyeniz var mı? Daha önceden bir kaç denememiz olmuştu ancak sürekli mağdur olduk yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bence kalitenin merkezini denemelisiniz. @Oculeth

Merhaba,

Arayışınıza yardımcı olabiliriz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Detaylar için Discord sunucumuza katılıp Minecraft Destek ekibimizle görüşebilirsiniz. @hakancoskun konuya davet ettiğiniz ve önerdiğiniz için teşekkür ederiz.

Oculeth kullan.

Diğer hostingleri Minecraft hakkındaki yetersizliğinden dolayı önermem. Sana gelip Oculeth karalayabilirler bunun sebebi de yaklaşık 2 ay öncesinde yaşanan hat sorunuydu bu zamanda sorun yaşayıp sonrasında sürekli aynı sorunu yaşayacakmış gibi milletin firmayı karalamasıdır.

Oculeth diğer hostinglere nazaran 2 katı disk ve 2 katı çekirdek sunuyor.
Milletin karalamalarına bakma.

Oculeth diyenlerin ya parası vardır içeride ya da yalamasıdır yorumlara aldanma piyasada hosting kalmasın oculeth kalsın elimi sürmem oyunu falan bırakırım Hostavir e bakabilirsin bunun için sanırsam bildiğim adam akıllı başka host ta yok zaten

Oculeth kullan.

Diğer hostingleri Minecraft hakkındaki yetersizliğinden dolayı önermem. Sana gelip Oculeth karalayabilirler bunun sebebi de yaklaşık 2 ay öncesinde yaşanan hat sorunuydu bu zamanda sorun yaşayıp sonrasında sürekli aynı sorunu yaşayacakmış gibi milletin firmayı karalamasıdır.

Hocam bu karalama değil olanları söylüyorum şimdi ki durumunu bilmiyorum zaten söyledikten sonra kendimi kötü hissettim hiç kimsenin para kazandığı yeri karalamayı, küçük düşürmeyi, ve satışlarını azaltmak istemem. Onun dışında paketleri falan çok bilmiyorum arkadaş almıştı bana vermişti paneli. Hat sorunları düzeldiyse ne güzel. Her yere yazmamın sebebi oculethin reklam konusuna yazdığımda mesajımı silmeleri ve hiç bir bildirim atmamaları (neden sildiklerine dair) o biraz moralimi bozdu bu yazdıklarını orda bana yazsalar hiç bir sorun olmazdı. Haksızlığa lüzumum yok

Hocam bu karalama değil olanları söylüyorum şimdi ki durumunu bilmiyorum zaten söyledikten sonra kendimi kötü hissettim hiç kimsenin para kazandığı yeri karalamayı, küçük düşürmeyi, ve satışlarını azaltmak istemem. Onun dışında paketleri falan çok bilmiyorum arkadaş almıştı bana vermişti paneli. Hat sorunları düzeldiyse ne güzel. Her yere yazmamın sebebi oculethin reklam konusuna yazdığımda mesajımı silmeleri ve hiç bir bildirim atmamaları (neden sildiklerine dair) o biraz moralimi bozdu bu yazdıklarını orda bana yazsalar hiç bir sorun olmazdı. Haksızlığa lüzumum yok
Oculeth kendi mesajını silemez bunu forum yetkililerine söylemen, bilgi alman gerek. Ama haklısın saçma sapan nedenden veya sebep belirtilmeden bir şeylerin değiştirilip silinebiliyor ben de yaşadım birçok kez hem de.

Oculeth kendi mesajını silemez bunu forum yetkililerine söylemen, bilgi alman gerek. Ama haklısın saçma sapan nedenden veya sebep belirtilmeden bir şeylerin değiştirilip silinebiliyor ben de yaşadım birçok kez hem de.
Bu bir karalama veya baltalama değildir fakat thomas adlı üyenin dediği gibi bir yanlışlık yapılmış ve tarafımızca düzeltildi hocam.

Oculeth kullan.

Katılıyorum. Yaklaşık 3 aylık deneyimim oldu sadece hat sorunu yaşadım şu an herhangi bir sorun yok.

Oculeth kullan.

Oculeth hediyelerinden hizmetine çok ayrı bir yer şuan, en revaçta olan yer olabilir bu günlerde. Denemelisin

Oculeth öneririm, Dedicaited müşterisiyim ve şu ana kadar hep memnun kaldım. Yeni sunucu sahipleri için gerek hediyeleri gerek fiyatları olsun üzmüyor. Destek konusunda bir çok hostingden başarılı olduğu da kesin.

Oculeth kullan.

Hocam Oculeth bana bir kere sorun yaşatmış, nasıl ve neden Oculeth'e tekrar güveneyim. Bir kere güvendim güvenimizi boşa çıkardılar. Benim o kadar param yok sunucum 1 hafta içinde 30 kişi görüp lag sorunu yüzünden kapatmak durumunda kaldık ve bunun sorumlusu size soruyorum kim? Paketi 6 ay boyunca geliştiren ben olduğumu düşünmüyorum. Oyunculardan aldığımız geri dönütler hep lag sorunu yüzünden girmediklerini söylüyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl