Elasria
onatic48
Sherlock#5773
:SFSFDFdkghfdgfdBence kalitenin merkezini denemelisiniz. @Oculeth
xdredd.
Sherlock#5773
Hocam bu karalama değil olanları söylüyorum şimdi ki durumunu bilmiyorum zaten söyledikten sonra kendimi kötü hissettim hiç kimsenin para kazandığı yeri karalamayı, küçük düşürmeyi, ve satışlarını azaltmak istemem. Onun dışında paketleri falan çok bilmiyorum arkadaş almıştı bana vermişti paneli. Hat sorunları düzeldiyse ne güzel. Her yere yazmamın sebebi oculethin reklam konusuna yazdığımda mesajımı silmeleri ve hiç bir bildirim atmamaları (neden sildiklerine dair) o biraz moralimi bozdu bu yazdıklarını orda bana yazsalar hiç bir sorun olmazdı. Haksızlığa lüzumum yokOculeth kullan.
Diğer hostingleri Minecraft hakkındaki yetersizliğinden dolayı önermem. Sana gelip Oculeth karalayabilirler bunun sebebi de yaklaşık 2 ay öncesinde yaşanan hat sorunuydu bu zamanda sorun yaşayıp sonrasında sürekli aynı sorunu yaşayacakmış gibi milletin firmayı karalamasıdır.
Oculeth diğer hostinglere nazaran 2 katı disk ve 2 katı çekirdek sunuyor.
Milletin karalamalarına bakma.
Oculeth kendi mesajını silemez bunu forum yetkililerine söylemen, bilgi alman gerek. Ama haklısın saçma sapan nedenden veya sebep belirtilmeden bir şeylerin değiştirilip silinebiliyor ben de yaşadım birçok kez hem de.Hocam bu karalama değil olanları söylüyorum şimdi ki durumunu bilmiyorum zaten söyledikten sonra kendimi kötü hissettim hiç kimsenin para kazandığı yeri karalamayı, küçük düşürmeyi, ve satışlarını azaltmak istemem. Onun dışında paketleri falan çok bilmiyorum arkadaş almıştı bana vermişti paneli. Hat sorunları düzeldiyse ne güzel. Her yere yazmamın sebebi oculethin reklam konusuna yazdığımda mesajımı silmeleri ve hiç bir bildirim atmamaları (neden sildiklerine dair) o biraz moralimi bozdu bu yazdıklarını orda bana yazsalar hiç bir sorun olmazdı. Haksızlığa lüzumum yok
Wafe #3352
Bu bir karalama veya baltalama değildir fakat thomas adlı üyenin dediği gibi bir yanlışlık yapılmış ve tarafımızca düzeltildi hocam.Oculeth kendi mesajını silemez bunu forum yetkililerine söylemen, bilgi alman gerek. Ama haklısın saçma sapan nedenden veya sebep belirtilmeden bir şeylerin değiştirilip silinebiliyor ben de yaşadım birçok kez hem de.
mevlut4303#7389
Katılıyorum. Yaklaşık 3 aylık deneyimim oldu sadece hat sorunu yaşadım şu an herhangi bir sorun yok.Oculeth kullan.
Diğer hostingleri Minecraft hakkındaki yetersizliğinden dolayı önermem. Sana gelip Oculeth karalayabilirler bunun sebebi de yaklaşık 2 ay öncesinde yaşanan hat sorunuydu bu zamanda sorun yaşayıp sonrasında sürekli aynı sorunu yaşayacakmış gibi milletin firmayı karalamasıdır.
MrMandmal#0001
Oculeth hediyelerinden hizmetine çok ayrı bir yer şuan, en revaçta olan yer olabilir bu günlerde. DenemelisinOculeth kullan.
xcrawel
onatic48
Hocam Oculeth bana bir kere sorun yaşatmış, nasıl ve neden Oculeth'e tekrar güveneyim. Bir kere güvendim güvenimizi boşa çıkardılar. Benim o kadar param yok sunucum 1 hafta içinde 30 kişi görüp lag sorunu yüzünden kapatmak durumunda kaldık ve bunun sorumlusu size soruyorum kim? Paketi 6 ay boyunca geliştiren ben olduğumu düşünmüyorum. Oyunculardan aldığımız geri dönütler hep lag sorunu yüzünden girmediklerini söylüyorlardı.Oculeth kullan.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!