Tasarım M & A | Özel animasyonlu konu tasarımı. - HypeDragon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuya gerek yok ekibimiz kısmı oyuncu olarak oynasın sw de Mahşallah

Evet nacizane çöp tasarımlarınızla beni tahrik etmeye devvam
zirve tek kişilik beyler birbirinizi yiyin bekliyorum

bizim lise tayfanın tasarımlarını da yapsana tasarım lazım

Öncelikle tasarım oldukça güzel animasyonlar sade ve şık. Şu anki piyasada her şeyi birbirine sokacaksın, renk değiştirme efekti vereceksin ki "ANİMASYONLU TASARIM" hatta çok bilmiş ve kendini tasarımcı sanıp kendi çapında turlayan arkadaşın tabiriyle "GİFLİ TASARIM" olacak. Sadece baltalama yapmaya gelip yorumuna karşılık gelince ben sadece "ELEŞTİRİ" yaptım diyen insanlardan ben de bıkmış bulunuyorum. Arkadaşlar yapıcı bir eleştiri yapmayacaksanız isterseniz burada konu sahibine ana avrat sövün ne değişecek? Şu zihniyetimizi lütfen değiştirelim artık. Yapıcı eleştiri yapıp tasarımcıya katkıda bulunacağına "iki tane dikdörtgen koymuşsun, gif nerde" diyerek elinize ne geçti? Bunları diyerek tasarımıcıyı değil hem kendi boş & gereksiz egonuzu belli ediyor ve 5 para etmez biri oluyorsunuz. Ben sadece 3. taraf bir görüntüleyenim. Gördüklerimi söyledim. Kolay gelsin.

Öncelikle tasarım oldukça güzel animasyonlar sade ve şık. Şu anki piyasada her şeyi birbirine sokacaksın, renk değiştirme efekti vereceksin ki "ANİMASYONLU TASARIM" hatta çok bilmiş ve kendini tasarımcı sanıp kendi çapında turlayan arkadaşın tabiriyle "GİFLİ TASARIM" olacak. Sadece baltalama yapmaya gelip yorumuna karşılık gelince ben sadece "ELEŞTİRİ" yaptım diyen insanlardan ben de bıkmış bulunuyorum. Arkadaşlar yapıcı bir eleştiri yapmayacaksanız isterseniz burada konu sahibine ana avrat sövün ne değişecek? Şu zihniyetimizi lütfen değiştirelim artık. Yapıcı eleştiri yapıp tasarımcıya katkıda bulunacağına "iki tane dikdörtgen koymuşsun, gif nerde" diyerek elinize ne geçti? Bunları diyerek tasarımıcıyı değil hem kendi boş & gereksiz egonuzu belli ediyor ve 5 para etmez biri oluyorsunuz. Ben sadece 3. taraf bir görüntüleyenim. Gördüklerimi söyledim. Kolay gelsin.
Teşekkürler Dagon, aynı şeyi düşünmemiz güzel. Zaten bu forumdaki çoğu sözde tasarımcının tek yeteneği kopyalamak olduğundan, yararlı bir eleştiri yapabileceklerini düşünmüyorum. Bunlar anca böyle forumlarda tasarımcıyım diyebilirler, bilgileri ancak bu forumun çizgilerinden ibaret. Tasarım dediğimiz göze hitap eder, tekniğe değil fakat bunu gel de şu sözde tasarımcılara anlat. Yaratıcılık kavramının değerini bilmeyen insanlar eleştiriden basitlikten bahsediyor, komik gerçekten.

@ohria -
Aynen Türkiyede senden iyi tasarımcı yok tamam, abe kusura bakma hani Necati'nin, Efe'nin, rigleri çöptü daha tasarım yapmayı zor biliyorsun millete laf atıyorsun adam gif koymuş senin dediğin; ABE GİF YOK!!!!! eleştiri yapmayı bilmiyorsan girişme senin geçtiğin yollarda onun izi var biraz daha ps'yi karıştır.

@ohria adlı arkadaş hatta arkadaş bile değil, seni insan yerine koymak benim ağırıma gider. Burada gelmişsin aynı kelimeleri tekrarlayıp duruyorsun. Bir de çizim yapmayan kişiler diyor. 10'larca çizim maskot logolarım bulunmakta. 2 tane şekil koyup üstüne yazı yazıp gelmiş burada konuşuyorsun. 2 günlük çocuklar mctr yi ele geçirmiş. Gerçi ele geçirmiş ifadesi yanlış olur. İsmini 1 2 kişi biliyordur. Onlarda arkadaşların. Nedir bu çekememezlik? Sanırım kuyruk acın iyice fazlalaştı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bunu da belirtmek istedim. Ağla ne ya? Hangi devirde kaldın veya o devire yeni girdin galiba. Yaş tahmini yapacak olursak sana 12 den fazlası abartı olur.

Param olsada ben alsamm​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl