LosingWEB Sorunsalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeaderOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaderOS

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
112
Minecraft
LeaderOS
KaybedeceğiBelliOlanWEB pardon LosingWEB hakkında biraz konuşmak istiyorum. Bu arkadaşlar önceden CraftWeb'i kopyalıyordu orayı bıraktılar şimdi bizi kopyalamaya başladılar. Adamlar bir ara bizim sitemizden çektiği CSS dosyasını kullanıyordu. Evet yanlış anlamadınız direkt olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tarzında bizden dosya çekiyordu. Şimdi sitelerini güncellemişler sitenin başlığı içindeki kullanım koşulları vs her şeyi olduğu gibi kopyala yapıştır yapmış. Bu arkadaşlara ayaklarını denk almalırını öneriyorum.
Kısa bir not: Biz siteyi güncelledik eski sitemizdeki yazıları almışlar fakat yine de eski sitemize göre çok bir değişiklik yapmadık içerik açısından. Yani buna rağmen nerdeyse birebir aynı.
Kanıtlar:
LeaderOS:
Screenshot_175.png

Screenshot_172.png

Screenshot_176.png

LosingWEB:
Screenshot_173.png

Screenshot_174.png

Screenshot_177.png

Bunlar yeni sitelerindeki bazı şeyler. Konuyu açarken demo adreslerinin kapandığını gördüm asıl bomba orda, demo adresleri açıldığında sizlere bizim temayla nerdeyse birebir benzerliği olan görselleri buraya atacağım.
Bizim başarımızı bilen bilir. Bu tür kişilerin zaten başarılı olamayacağını biliyorum. Burda sadece insanların bu script sahibinin yaptığı şeyleri görmesini istiyorum.

Son düzenleme:
O zaman taklitler alını yüceltir diyelim efendim. Umarım en kısa sürede bu tarz durumları bırakırlar.

Taklitler aslını bu durumda pek yüceltemiyor galiba... amacım kötü yorum yapmak değil. Ucuz satıyorlar ve sıkışık olan sunucu sahipleri çareyi onlarda buluyor. Bilmeden konuşuyorum fakat fiyatları sizlerden daha ucuz sanırım.

Taklitler aslını bu durumda pek yüceltemiyor galiba... amacım kötü yorum yapmak değil. Ucuz satıyorlar ve sıkışık olan sunucu sahipleri çareyi onlarda buluyor. Bilmeden konuşuyorum fakat fiyatları sizlerden daha ucuz sanırım.
Ucuz etin yahnisi yavan olur :)

Ucuz etin yahnisi yavan olur :)
Orası öyle tabi ki. Oranın müşterileri ve aynı zamanda ben eski müşterisi çok fazla, çok çok fazla MySQL problemi çektik. Sürekli bozuluyordu MySQL. En sonunda çağreyi hostinge farklı bir MySQL açtırtmakta bulduk. :D
(Tanıdığım biriside oranın müşterisiydi.)

sunucularında hepsini paylaşmıştım banladılar sağolsunlar.

KaybedeceğiBelliOlanWEB pardon LosingWEB hakkında biraz konuşmak istiyorum. Bu arkadaşlar önceden CraftWeb'i kopyalıyordu orayı bıraktılar şimdi bizi kopyalamaya başladılar. Adamlar bir ara bizim sitemizden çektiği CSS dosyasını kullanıyordu. Evet yanlış anlamadınız direkt olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tarzında bizden dosya çekiyordu. Şimdi sitelerini güncellemişler sitenin başlığı içindeki kullanım koşulları vs her şeyi olduğu gibi kopyala yapıştır yapmış. Bu arkadaşlara ayaklarını denk almalırını öneriyorum.
Kısa bir not: Biz siteyi güncelledik eski sitemizdeki yazıları almışlar fakat yine de eski sitemize göre çok bir değişiklik yapmadık içerik açısından. Yani buna rağmen nerdeyse birebir aynı.
Kanıtlar:
LeaderOS:
Ekli dosyayı görüntüle 131613
Ekli dosyayı görüntüle 131614
LosingWEB:
Ekli dosyayı görüntüle 131615
Ekli dosyayı görüntüle 131616

Bunlar yeni sitelerindeki bazı şeyler. Konuyu açarken demo adreslerinin kapandığını gördüm asıl bomba orda, demo adresleri açıldığında sizlere bizim temayla nerdeyse birebir benzerliği olan görselleri buraya atacağım.
Bizim başarımızı bilen bilir. Bu tür kişilerin zaten başarılı olamayacağını biliyorum. Burda sadece insanların bu script sahibinin yaptığı şeyleri görmesini istiyorum.
Lisans sunucusu aktif olduğunda tüm siteler açılır o zaman kontrol edersin sizin demo sitenizden herhangi bir CSS dosyası çekiyormuyuz mu çekmiyormuyuz diye.

Lisans sunucusu aktif olduğunda tüm siteler açılır o zaman kontrol edersin sizin demo sitenizden herhangi bir CSS dosyası çekiyormuyuz mu çekmiyormuyuz diye.
Çarkıfelek sistemin acaba nasıl yapıldı kodları dökeyim istersen buraya. Ben sizlere önerimi yaptım. Bir iş yapıyorsan layığı ile yap yapamıyorsanda başkalarının emeklerine göz dikme.

Kötü olmuş, losing almayı bir ara düşünmüştüm artık leaderos'a tekrar gideceğim gibi görünüyor :)

İsteyen burdan satın alıp kendi sitesine entegre edebilir çarkı felek sistemini sana özel bir sistem değil.

İsteyen burdan satın alıp kendi sitesine entegre edebilir çarkı felek sistemini sana özel bir sistem değil.
ben bundan bahsetmiyorum zaten :) Arkaplandaki ajax kodları javascript kodlarına bakalım diyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse tartışmak için açmadım bu konuyu sadece sana olan önerimi yaptım ben gerisi sana kalmış artık.

Resimde belirttiğin 2 yerde de güncelleme yaptım ve değiştirdim.

Şaka gibisin valla :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_176.png
    Screenshot_176.png
    18 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_177.png
    Screenshot_177.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 159
Orayı da değiştireyim birazdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl