Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum en basitinden carkifelek sistemi bile tamamen benim kodlarım. Ajax isteklerinden backendde işlenmesine kadar benim kodlarım... İstesem burda bütün kirli çamaşırlarını dökerim fakat buna harcayacağım vakite değmeyecek birisi olduğun için uğraşmıyorum. Bu şekilde hiçbir başarı sağlayamayacağını bildiğim için bu konuya vakit ayırmak yerine scriptimi gelistirmeye devam ediyorum.
Dostum en basitinden carkifelek sistemi bile tamamen benim kodlarım. Ajax isteklerinden backendde işlenmesine kadar benim kodlarım... İstesem burda bütün kirli çamaşırlarını dökerim fakat buna harcayacağım vakite değmeyecek birisi olduğun için uğraşmıyorum. Bu şekilde hiçbir başarı sağlayamayacağını bildiğim için bu konuya vakit ayırmak yerine scriptimi gelistirmeye devam ediyorum.
Herkes herşeyi bilmek zorunda değil ben müşterilerime desteğimi veriyorum ve gerekli güncellemeleri de yapıyorum. Müşterilerim bundan gayet memnun o yüzden bu durum hiçbirinizi ilgilendirmez.
Yine yeniden en baştan... Bu konuda benimde suçum olduğunu söylemeliyim. Bana bu sistemi (aynısı) yap dedi yaptım parama baktım. Herhangi kullanım hakkı vb. ben kullanmadığım için beni ilgilendirmez. Bu aynı özel bir site yaparken admin panelini hazır tema kullanmaya benzer. Losingin leaderosun kodlarını birebir kullandığını biliyoruz fakat bana verilen bir sisteme backend kodladığım için beni araya alma hakkınız olmaz. Meselenizi aranızda hallediniz. Ayrıca losingin attığı kanıtlara kulak vermeyiniz. Sadece işine gelen yeri atar. Para vermeme olayı ise en başta ortaklık yapıp para vermemesidir.
Hiç şüphesiz leaderos, türkiyenin gördüğü en büyük minecraft sunucu scriptidir, ve dahi kısa bir süre içerisinde büyük markaları bünyesine katmıştır ki taklit edilmesi çok normal karşı firma hiçbir kazanım elde edemeyecektir sadece kopyala-yapıştır yaparak kendini bir firma zannedecektir...
Yine yeniden en baştan... Bu konuda benimde suçum olduğunu söylemeliyim. Bana bu sistemi (aynısı) yap dedi yaptım parama baktım. Herhangi kullanım hakkı vb. ben kullanmadığım için beni ilgilendirmez. Bu aynı özel bir site yaparken admin panelini hazır tema kullanmaya benzer. Losingin leaderosun kodlarını birebir kullandığını biliyoruz fakat bana verilen bir sisteme backend kodladığım için beni araya alma hakkınız olmaz. Meselenizi aranızda hallediniz. Ayrıca losingin attığı kanıtlara kulak vermeyiniz. Sadece işine gelen yeri atar. Para vermeme olayı ise en başta ortaklık yapıp para vermemesidir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca konuyu HORTLATTIĞIN için tebrik ederim. İnsanların zamanının yok olmasıns vesile oluyorsun.