LeBlach Dolandırıcılığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkemde dolandırıcılarıda dolandırmaya başladılar :'D bu arkadaş Plugin Marketim'in kurucularından hani şu hetznerden sunucu alıp 5 tl ye satanlar varya onlar

Dolandırıcı çok ortada

Açık ve net dolandırıcı.

Kardeşim ben kendim diyorum "DOLANDIRDIM SENİ". Dolandırıcılıkla kazandığın paranı alıp kaçtım çatur çutur yiycem. Hatta buguda yayıcam birazdan. Daha fazla milleti dolandırma diye :D
Paylaş umrumda değil bu senin dahada hala uslanmaz bir dolandırıcı olduğunu belirtir sıkıntı yok.

Aynen öyle asjkldlqwr milleti dolandır "sazan çok" de ondan sonra ben senin paranı vermeyince dolandırıcı olayım :D
Bence yeterli kanıtlar konuda mevcut buda dolandırıcı olduğunu yeterince kanıtlıyor buraya daha fazla mesaj yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışman seni dolandırıcı olmadığını kanıtlamaz tabi paramı iade edene dek.

Kardeşim milleti dolandırarak 5-10k para kaldırmışsın 30tl koymaz sana :D
Paranın derdinde değilim ben sadece seni gibi birinin birini dolandırması çok saçma 30₺ için yaptığına deymez yeni gelecek müşterileri kaybetmek.

Paranın derdinde değilim ben sadece seni gibi birinin birini dolandırması çok saçma 30₺ için yaptığına deymez yeni gelecek müşterileri kaybetmek.
Kardeşim benim hizmetimi bilen bilir öyle bir şey yapmayacağımı da bilir sana özel bir ayar çektim bir daha milleti dolandırma diye:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl