| BeyazPolis |
Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
- Elmaslar
- 533
- Minecraft
- BeyazPolis
Discord:
BeyazPolis#1044
BeyazPolis#1044
BeyazPolis#1044
Evet sende 15 yaşındaki bi cocuktan faydalanıp parasını alıp kactınmıTabi ki :D hetznerden almıyor bu arada Ücretsiz azureden alıyor millete satıyor :D ve yaşı 15
15 hmm :)Tabi ki :D hetznerden almıyor bu arada Ücretsiz azureden alıyor millete satıyor :D ve yaşı 15
Yok gerekli cevabı verdim :D 1. sayfadaEvet sende 15 yaşındaki bi cocuktan faydalanıp parasını alıp kactınmı
tengri#7983
O cevap seni haklı çıkarmaz.Yok gerekli cevabı verdim :D 1. sayfada
Kardeşim ben kendim diyorum "DOLANDIRDIM SENİ". Dolandırıcılıkla kazandığın paranı alıp kaçtım çatur çutur yiycem. Hatta buguda yayıcam birazdan. Daha fazla milleti dolandırma diye :DO cevap seni haklı çıkarmaz.
Paylaş umrumda değil bu senin dahada hala uslanmaz bir dolandırıcı olduğunu belirtir sıkıntı yok.Kardeşim ben kendim diyorum "DOLANDIRDIM SENİ". Dolandırıcılıkla kazandığın paranı alıp kaçtım çatur çutur yiycem. Hatta buguda yayıcam birazdan. Daha fazla milleti dolandırma diye :D
Aynen öyle asjkldlqwr milleti dolandır "sazan çok" de ondan sonra ben senin paranı vermeyince dolandırıcı olayım :DPaylaş umrumda değil bu senin dahada hala uslanmaz bir dolandırıcı olduğunu belirtir sıkıntı yok.
Bence yeterli kanıtlar konuda mevcut buda dolandırıcı olduğunu yeterince kanıtlıyor buraya daha fazla mesaj yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışman seni dolandırıcı olmadığını kanıtlamaz tabi paramı iade edene dek.Aynen öyle asjkldlqwr milleti dolandır "sazan çok" de ondan sonra ben senin paranı vermeyince dolandırıcı olayım :D
Paranın derdinde değilim ben sadece seni gibi birinin birini dolandırması çok saçma 30₺ için yaptığına deymez yeni gelecek müşterileri kaybetmek.Kardeşim milleti dolandırarak 5-10k para kaldırmışsın 30tl koymaz sana :D
tengri#7983
la anladık 2'nizde dolandırısınız kapansın konu.Kardeşim milleti dolandırarak 5-10k para kaldırmışsın 30tl koymaz sana :D
Kardeşim benim hizmetimi bilen bilir öyle bir şey yapmayacağımı da bilir sana özel bir ayar çektim bir daha milleti dolandırma diye:DDParanın derdinde değilim ben sadece seni gibi birinin birini dolandırması çok saçma 30₺ için yaptığına deymez yeni gelecek müşterileri kaybetmek.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!