Çözüldü LAG ve TPS sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğüm kadarıyla üşengeçsin. Konuyu 2 kere açman bile hata aynı konuyu sürekli açman bir şey farkettirmeyecek gidip kendin çözmeye çalış sorunu söylüyoruz ama hala uzatıyorsun.

Gördüğüm kadarıyla üşengeçsin. Konuyu 2 kere açman bile hata aynı konuyu sürekli açman bir şey farkettirmeyecek gidip kendin çözmeye çalış sorunu söylüyoruz ama hala uzatıyorsun.
ilk olarak üşengeç değilim soğudum yani bu konudan nedenini sorarsan bu hatayla nereden baksan 1 haftadır uğraşıyorum neredeyse skrayfall 'ın tüm versiyonlarını kurdum denedim olmadı. Çoğu plugini sildim yine olmadı çoğunu değiştim hala bütün skriptlerime baktım yine olmadı yani en son çözüm olarak buraya başvurdum

bütün skriptlerinizi silip 1 saatliğine Timings testi tekrar yaparmısınız büyük bir ihtimallede skriptleriniz sunucunuza yük bindiriyor yada donanımsal bir sorun var aldığınız firmada

Sorunu araştırdım, skRayFall 1.9.15 versiyonu ile Skript 2.1.2 versiyonu PlayerJoinEvent eventinde çakışıyor. Sorun nasıl çözülüyor diye sorarsanız, ehmm. Bilmiyorum.

Sorunu araştırdım, skRayFall 1.9.15 versiyonu ile Skript 2.1.2 versiyonu PlayerJoinEvent eventinde çakışıyor. Sorun nasıl çözülüyor diye sorarsanız, ehmm. Bilmiyorum.
skRayFall 1.9.15 kullanmıyorum zaten .-.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bütün skriptlerinizi silip 1 saatliğine Timings testi tekrar yaparmısınız büyük bir ihtimallede skriptleriniz sunucunuza yük bindiriyor yada donanımsal bir sorun var aldığınız firmada

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buyurun tps çok düşüyor buralarda

Son düzenleme:
NTE biraz (722ms) zorlamış gibi görünüyor. Sürümünüz eski ise güncelleyiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190417-211324.png
    Screenshot_20190417-211324.png
    164,4 KB · Görüntüleme: 7
Yeniden söylüyorum, skRayFall ile genel bir sorun. Bazı Spigot sürümlerinde düzeliyor sanırsam fakat sürümleri bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl