Çözüldü LAG ve TPS sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luf1x

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
176
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Timings orada arkadaşlar, skRayFall ' da bir sorun var "avg 1000" oluyor onu bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

Merhabalar,

Event skript'i felan var sanırım o lag yaptırıyor.

skRayFall sürümü ya da sunucunuzun Spigot sürümü ile ilgili bir sorun var. Güncellemenizi tavsiye ederim.

logs dosyasını
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yüklerseniz size detaylı Yardımcı Olabilirsin.
son loglarımı sunucu açılırkenki loglarımı hangisini isterseniz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,

Event skript'i felan var sanırım o lag yaptırıyor.
Evet var fakat oyuna girişle ne alakası varki event scriptinin?

Skript Kullanıyorsanız ordaki hatalar'da lag yapabilir o hataları temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Timings orada arkadaşlar, skRayFall ' da bir sorun var "avg 1000" oluyor onu bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
Skrayfall ve Skript sürümünüz nedir? on join ve quit eventleri fazlasıyla lagg yapıyor. Askyblock'daki entityler de biraz lagg yapmakta. Aynı şekilde MineResetLite'de yapıyor. Özellikle join ve quit eventlerinde sıkıntı mevcut. Skriptlerinizi kontrol edin. Hatalar mevcut ise buraya loglar ile birlikte atın.

Bunun cevabını diğer konunda vermiştim. Sadece skriptleri tek tek disable edip bakman bile sorunu çözmene yardımcı olacaktı.
Konu : Tıkla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl