luf1x
Yay Yok, İskelet Yok
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Timings orada arkadaşlar, skRayFall ' da bir sorun var "avg 1000" oluyor onu bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
BloodyX#4069
son loglarımı sunucu açılırkenki loglarımı hangisini isterseniz?logs dosyasınıyüklerseniz size detaylı Yardımcı Olabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Evet var fakat oyuna girişle ne alakası varki event scriptinin?Merhabalar,
Event skript'i felan var sanırım o lag yaptırıyor.
HypelX`VN#1423
Alpho320#9202
Skrayfall ve Skript sürümünüz nedir? on join ve quit eventleri fazlasıyla lagg yapıyor. Askyblock'daki entityler de biraz lagg yapmakta. Aynı şekilde MineResetLite'de yapıyor. Özellikle join ve quit eventlerinde sıkıntı mevcut. Skriptlerinizi kontrol edin. Hatalar mevcut ise buraya loglar ile birlikte atın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Timings orada arkadaşlar, skRayFall ' da bir sorun var "avg 1000" oluyor onu bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
BloodyX#4069
En son log atarmisinson loglarımı sunucu açılırkenki loglarımı hangisini isterseniz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Evet var fakat oyuna girişle ne alakası varki event scriptinin?
En son log atarmisin
skriptleri tek tek kapatıp deneyebilirsin.buyrun loglar.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İnanır mısınız ama on quit veya on login'li bir skript yok. OtoSat skripti var o lag yapıyort olabilirmi?
çok zor iş değilmi? benim skriptler tek bir yerde hepsi toplu .-.skriptleri tek tek kapatıp deneyebilirsin.
EmreSHN#4551
Event skript'i lag yaptırıyor demiştim ben sanırım timings raporundan anladığım kadarıyla. Event skript'ini bi kapatmayı dene.çok zor iş değilmi? benim skriptler tek bir yerde hepsi toplu .-.
kaldırdım zaten onuEvent skript'i lag yaptırıyor demiştim ben sanırım timings raporundan anladığım kadarıyla. Event skript'ini bi kapatmayı dene.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!