Çözüldü İtemsAdder TEXT EFFECTLERİ nasıl hologramlara ekleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rgb diye bir şey yok hex kodu kullanabiliyorsun sadece, gidip 255,50,120 vs. gibi kodlar kullanamazsın her zaman #FFFFFF #43d398 vb. olacak.

rgb diye bir şey yok hex kodu kullanabiliyorsun sadece, gidip 255,50,120 vs. gibi kodlar kullanamazsın her zaman #FFFFFF #43d398 vb. olacak.
RGB den kastım zaten hex kodu olarak sürekli renk değiştirmesi RGB renk kodları değil.

arkadaşlara dedim rgb istiyorum mesajlarına itafen

menünün içindeki eşyaya lore ekliyecem
Kod:
my_item:
  id: DIAMOND
  name: '<rainbow>Gökkuşağı Eşya</rainbow>'
  lore:
    - '<rainbow>Bu yazı gökkuşağı gibi geçişli renkte.</rainbow>'
    - '<gray>Alt açıklama düz renkte olabilir.'

Deneyebilirsin MiniMessages ile.

Kod:
my_item:
  id: DIAMOND
  name: '<rainbow>Gökkuşağı Eşya</rainbow>'
  lore:
    - '<rainbow>Bu yazı gökkuşağı gibi geçişli renkte.</rainbow>'
    - '<gray>Alt açıklama düz renkte olabilir.'

Deneyebilirsin MiniMessages ile.
plugini araştırdım fakat ben böyle istemiyorum istediğim şey rgb olması yani geçişli olması yani itemsadderdeki gibi

ben renk kodu anlamında rgb istiyorum demedim hex olarak istiyorum ama itemsadderde text effects kısmındaki rgb yani rainbow u istiyorum dedim
itemsadder bunu hex olarak yapıyor işte. #e6fffe kullanırsan ve itemsadder text effect özelliği ve texturepack açık ise itemsadder bu hex kodu ile yazılan tüm yazıları dediğin gibi geçişli rengarenk yapar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tüm kodlara bakabilirsiniz. hex kodu desteklemeyen eklentiler için legacy kodlar da mevcut, özelliğin gözükmesi için oyun sürümünüz 1.17+ olması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl