College Park
Lapis Niye Mavi?
- Elmaslar
- 233
- Minecraft
- vivienne_discret
Discord:
takendisiyim
takendisiyim
RGB den kastım zaten hex kodu olarak sürekli renk değiştirmesi RGB renk kodları değil.rgb diye bir şey yok hex kodu kullanabiliyorsun sadece, gidip 255,50,120 vs. gibi kodlar kullanamazsın her zaman #FFFFFF #43d398 vb. olacak.
takendisiyim
sayinswezny
denemedim dahaOldu mu?
sayinswezny
ben renk kodu anlamında rgb istiyorum demedim hex olarak istiyorum ama itemsadderde text effects kısmındaki rgb yani rainbow u istiyorum dedimarkadaşlara dedim rgb istiyorum mesajlarına itafen
Bir eşyaya mı yapıcaksın yoksa menüye mi?ben renk kodu anlamında rgb istiyorum demedim hex olarak istiyorum ama itemsadderde text effects kısmındaki rgb yani rainbow u istiyorum dedim
sayinswezny
menünün içindeki eşyaya lore ekliyecemBir eşyaya mı yapıcaksın yoksa menüye mi?
menünün içindeki eşyaya lore ekliyecem
my_item:
id: DIAMOND
name: '<rainbow>Gökkuşağı Eşya</rainbow>'
lore:
- '<rainbow>Bu yazı gökkuşağı gibi geçişli renkte.</rainbow>'
- '<gray>Alt açıklama düz renkte olabilir.'
sayinswezny
plugini araştırdım fakat ben böyle istemiyorum istediğim şey rgb olması yani geçişli olması yani itemsadderdeki gibiKod:my_item: id: DIAMOND name: '<rainbow>Gökkuşağı Eşya</rainbow>' lore: - '<rainbow>Bu yazı gökkuşağı gibi geçişli renkte.</rainbow>' - '<gray>Alt açıklama düz renkte olabilir.'
Deneyebilirsin MiniMessages ile.
Yazdığım kod ile denedinmi RGB geçişli olması gerek yazdığımın.plugini araştırdım fakat ben böyle istemiyorum istediğim şey rgb olması yani geçişli olması yani itemsadderdeki gibi
takendisiyim
itemsadder bunu hex olarak yapıyor işte. #e6fffe kullanırsan ve itemsadder text effect özelliği ve texturepack açık ise itemsadder bu hex kodu ile yazılan tüm yazıları dediğin gibi geçişli rengarenk yaparben renk kodu anlamında rgb istiyorum demedim hex olarak istiyorum ama itemsadderde text effects kısmındaki rgb yani rainbow u istiyorum dedim
sayinswezny
denedim olmadıYazdığım kod ile denedinmi RGB geçişli olması gerek yazdığımın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!