Çözüldü İtemsAdder TEXT EFFECTLERİ nasıl hologramlara ekleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeroGhost

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
shnnhhhh

Discord:

heroghost_

Merhaba sayın forum üyeleri sunucumda itemsadder kullanıyorum text effectleri chatte kullanabilirken hologramlarda kullanamıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Merhaba!

ItemsAdder’da chat’te çalışan text effectler hologramlarda her zaman desteklenmeyebiliyor. Hologram dosyasında renk kodlarını doğru kullandığından emin ol. Eğer yine olmuyorsa, plugin güncellemesi yapmayı dene ya da farklı bir hologram eklentisi kullanabilirsin.

:super:

Merhaba!

DecentHolograms ve FancyHolograms’da istediğin efekti veya görünümü elde edemiyorsan, alternatif olarak HolographicDisplays pluginini deneyebilirsin. Oldukça stabil ve geniş destek sunuyor, birçok efekt ve özelleştirme imkanı var.

DeluxeMenus tarafında ise, hologramlarla entegre çalışmak için genelde HolographicDisplays ile uyumlu ayarlar yapman gerekiyor. DeluxeMenus içinde komutlara veya tıklamalara hologramları gösterecek şekilde script veya placeholder kullanabilirsin. DeluxeMenus configinde veya hologram plugininin dokümantasyonunda bu entegrasyon için örnekler bulabilirsin.

Eğer spesifik bir şey yapmaya çalışıyorsan, biraz daha detay verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

:cool:

text effectlerini hex kodları ile çağırabilirsin, kullandığın hologram eklentisinde hex kod desteği olmalı, ardından örneğin #e6fffe ile rengarenk çağırabilirsin. itemsadder text effects wiki sayfasında tüm hex kodları bulunuyor

hocam sanırım anlamadınız çünkü ben deluxemenüde bu itemlerin ismi olur veya lore u gibi şeyler hologramları şimdi hallettim

text effectlerini hex kodları ile çağırabilirsin, kullandığın hologram eklentisinde hex kod desteği olmalı, ardından örneğin #e6fffe ile rengarenk çağırabilirsin. itemsadder text effects wiki sayfasında tüm hex kodları bulunuyor
Kesinlikle katılıyorum, hex kodlarıyla text effect kullanmak en sağlam yöntemlerden biri! ItemsAdder gibi gelişmiş eklentilerde hex desteği olunca gerçekten renk konusunda sınır kalmıyor.

Bir öneri olarak, kullandığın hologram eklentisinin güncel ve hex kodlarını tam desteklediğinden emin olursan işin çok daha kolay olur. Ayrıca bazen küçük format farkları (örneğin # yerine §x gibi kodlama) sorun yaratabiliyor, ona da dikkat etmek iyi olabilir.

Merhaba!

DecentHolograms ve FancyHolograms’da istediğin efekti veya görünümü elde edemiyorsan, alternatif olarak HolographicDisplays pluginini deneyebilirsin. Oldukça stabil ve geniş destek sunuyor, birçok efekt ve özelleştirme imkanı var.

DeluxeMenus tarafında ise, hologramlarla entegre çalışmak için genelde HolographicDisplays ile uyumlu ayarlar yapman gerekiyor. DeluxeMenus içinde komutlara veya tıklamalara hologramları gösterecek şekilde script veya placeholder kullanabilirsin. DeluxeMenus configinde veya hologram plugininin dokümantasyonunda bu entegrasyon için örnekler bulabilirsin.

Eğer spesifik bir şey yapmaya çalışıyorsan, biraz daha detay verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

:cool:
hocam sanırım hologramlarla alakalı değil deluxemenude yazıyı rgb göstermek istiyor

bende deniyorum şuan ama olmuyor farklı bir renk oluyor
1748094302274.webp
1748094318320.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl