Tanıtım Iridium Skyblock | Eklenti tanıtımı | 1.8 / 1.16

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

eklenti100.jpg

Merhaba mc-tr.com sakinleri,

Genellikle SkyBlock tarzını beğenen kişilerin ASkyBlock eklentisiniden daha epik olarak iddaa edilen bir eklentidir.
Bu eklentiye kendi yorumlarımıda katarak bir tanıtımda bulunacağım. Sizlerde yorumlarınızı lütfen eksik etmeyiniz.

İlk önce bu eklentinin ASkyBlock'dan farkı nedir ona bakalım.

İridium'da ada güçlendirme veya ada yükseltme gibi bir farklılıklar mevcut. Bunların dışında ada seviyesiyle ilgili ufak çaplı farklılıklar mevcut fakat ben bu özelliği de epik olarak göremedim. Bu pluginin kötü olan tarafı ise api ve kullanışlılık açısından bakarsak ASkyBlock'dan birazdaha geride olduğunu söylenebilir. Bu eklentinin yorumlarına ufak bir göz gezdirirseniz eğer, genellikle sıkıntı çekilen bir eklenti olduğunu anlarsınız. Şahsen SkyBlock sunucu sahibi olsaydım bu eklentiyi kullanmazdım.

Şimdide eklentinin istatistiklerine bakalım.

Yaklaşık olarak 3 Yıl 4 Ay sonra piyasaya çıkmış bir eklentidir. (çıkış tarihi = Kasım 2017) 68.261 kişi tarafından indirilmiş, 5 yıldız üzerinden 326 kişi tarafından oylanarak 4 yıldız almıştır.

Şimdide eklentinin özelliklerine geçelim.

- Ada Görevleri
- Ada Yükseltmeleri
- Ada Güçlendirmeleri
- Ada Sıralaması
- Ada Haritası

eklenti1.gif
eklenti2.gif

eklenti3.gif
eklenti4.gif

eklenti5.gif
eklenti6.gif

Eklenti içerikleri vs. detaylıca incelenen kısa bir video:

Eklenti indirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti çok güzel duruyor fakat çokta hata olduğunu duymuştum eklentiyi güzel tanıtmışsın bu arada eline sağlık <3

Ekli dosyayı görüntüle 133247

Merhaba mc-tr.com sakinleri,

Genellikle SkyBlock tarzını beğenen kişilerin ASkyBlock eklentisiniden daha epik olarak iddaa edilen bir eklentidir.
Bu eklentiye kendi yorumlarımıda katarak bir tanıtımda bulunacağım. Sizlerde yorumlarınızı lütfen eksik etmeyiniz.

İlk önce bu eklentinin ASkyBlock'dan farkı nedir ona bakalım.

İridium'da ada güçlendirme veya ada yükseltme gibi bir farklılıklar mevcut. Bunların dışında ada seviyesiyle ilgili ufak çaplı farklılıklar mevcut fakat ben bu özelliği de epik olarak göremedim. Bu pluginin kötü olan tarafı ise api ve kullanışlılık açısından bakarsak ASkyBlock'dan birazdaha geride olduğunu söylenebilir. Bu eklentinin yorumlarına ufak bir göz gezdirirseniz eğer, genellikle sıkıntı çekilen bir eklenti olduğunu anlarsınız. Şahsen SkyBlock sunucu sahibi olsaydım bu eklentiyi kullanmazdım.

Şimdide eklentinin istatistiklerine bakalım.

Yaklaşık olarak 3 Yıl 4 Ay sonra piyasaya çıkmış bir eklentidir. (çıkış tarihi = Kasım 2017) 68.261 kişi tarafından indirilmiş, 5 yıldız üzerinden 326 kişi tarafından oylanarak 4 yıldız almıştır.

Şimdide eklentinin özelliklerine geçelim.

- Ada Görevleri
- Ada Yükseltmeleri
- Ada Güçlendirmeleri
- Ada Sıralaması
- Ada Haritası

Ekli dosyayı görüntüle 133248Ekli dosyayı görüntüle 133249
Ekli dosyayı görüntüle 133250Ekli dosyayı görüntüle 133251
Ekli dosyayı görüntüle 133252Ekli dosyayı görüntüle 133253

Eklenti içerikleri vs. detaylıca incelenen kısa bir video:

Eklenti indirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kalemine sağlık :d bunu en kısa sürede kendi sunucumda deniceğim (: başarıllar

Eklentiyi daha önce kullandım. Gerçekten çok çok iyi bir eklenti. Eline sağlık.

ASkyblock eklentisinin yanı sıra çok güzel bir alternatif eklenti ki ben şahsen bu eklentiyi daha çok beğeniyorum. Bu arada kaleminize sağlık ;)

Askyblock kadar etkili değil fazla hata vardı ben denediğimde

Askyblock kadar etkili değil fazla hata vardı ben denediğimde
Pluginin linkine baktığınızda, eklentiye verilen yorumlardan bunu görebilirsiniz. Keza bu yorumu ben konuda bahsettim.
" Şahsen SkyBlock sunucu sahibi olsaydım bu eklentiyi kullanmazdım. "

1.16 desteği olduğunu söyleyip 1.16 da çalışmayan tek plugin olabilir (1.8-1.16 dan bahsetmiyorum).

Waoow heyecanlı ellerine sağlık

Gizel bir tanıtım olmuş ellerine sağlık.

1.16 desteği olduğunu söyleyip 1.16 da çalışmayan tek plugin olabilir (1.8-1.16 dan bahsetmiyorum).
Yaklaşık 10 aydır Pluginin Support/Development ekibinde olan biri olarak söylüyorum bu Plugin asla ve asla destekliyor diyip çalışmadığı sürüm olmadı. Wikisini okumadan destek ekibine sormadan hiç birşeye kötü dememelisin yapamadıysan ayrı konu çünkü Vault eklentisine dependency muhtemelen Vault yüklememiştin Pluginde çalışmadı..
Normalde her pazartesi sürüm güncellememiz var ancak geçen hafta yayınlanmış olan 1.16.4 için erken sürüm yayınlandı sırf yeni sürüme destek eklenmesi için anlayacağın diğer pazartesini beklemene bile gerek yok sürüm konusunda

Bir çoğunuzun yorumuna yanıt olarak hesap açtım ve sizlere hak veriyorum. 2.5.* sürümüne kadar eklenti gerçekten değişik çeşitli iğrenç buglarla doluydu.
Ancak 2.5.5(bugünün güncel sürümü yarın yenisi yayınlanacak "her pazartesi yeni sürüm") "dupe" sayılabilecek bütün hataları çözülmüş ve kullanılabilecek en stabil skyblock eklentisi haline gelmiştir.
Kesinlikle benimseyip savunmuyorum ancak bilmeden yapılan hatalar sonucunda hatanızı başka işlere/kişilere atmayınız.
Bunları yaklaşık 10 aydır Pluginin Support/Development ekibinde olan biri olarak söylüyorum.
Tek tek her satırını el ile düzenlediğim dil desteğine `/is languages` üzerinden ulaşabilirsiniz.
Rank sistemi konusunda sizlere bi Skript kıyağım olsun(Plugini kullanmıyorum sadece bir Türk dost için yapmıştım):

Ekli dosyalar

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yaklaşık 10 aydır Pluginin Support/Development ekibinde olan biri olarak söylüyorum bu Plugin asla ve asla destekliyor diyip çalışmadığı sürüm olmadı. Wikisini okumadan destek ekibine sormadan hiç birşeye kötü dememelisin yapamadıysan ayrı konu çünkü Vault eklentisine dependency muhtemelen Vault yüklememiştin Pluginde çalışmadı..
Normalde her pazartesi sürüm güncellememiz var ancak geçen hafta yayınlanmış olan 1.16.4 için erken sürüm yayınlandı sırf yeni sürüme destek eklenmesi için anlayacağın diğer pazartesini beklemene bile gerek yok sürüm konusunda

Eklentinin yapımcısının discorduna kadar gidip destek aldım ama sen bilirsin. 1.16.3 için sağlıklı çalışmadı ayarlar kısmından adaya şu nether star eklemeye çalışırken defalarca sunucu çöktü mesela... Şu an aklıma gelmeyen bayağı hata yaşadım kendilerine de bildirdim zaten sunucum şu an SkyBlock bile değil.

Eklentinin yapımcısının discorduna kadar gidip destek aldım ama sen bilirsin. 1.16.3 için sağlıklı çalışmadı ayarlar kısmından adaya şu nether star eklemeye çalışırken defalarca sunucu çöktü mesela... Şu an aklıma gelmeyen bayağı hata yaşadım kendilerine de bildirdim zaten sunucum şu an SkyBlock bile değil.
Tekrar söylediğim gibi tamamen hataların sonucu doğan birşeydir. Hak vermiyor değilim sırf okuması yazması bizlere rahat olsun diye json kullanılmış. Birçoğunuz yıllardır alışagelen ymldeki gibi yorum satırı açma imkanımız olmadığını bile bilmiyor.
Json gerçekten mükemmel bir şey fakat kullanıcı tarafında kullanımı aşırı karışık oluyor.
Adaya nether star eklemek dediğin işlem komut(/is givecrystals) ile oluyor. Muhtemelen sen direkt islandmanager.json üzerinden değiştirdin?
Tekrar söylüyorum plugine her konuda(discord, github) full permim var
Sorun yaşayan olursa bana pluginin discord sunucusu üzerinden ulaşabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl