Anı İlk Minecraft sunucunuz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RayuxTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.968
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aternos'tan tarzcraft isimli bir opskyblock sunucusu açmıştım :;p

Karşı komşumla survival sunucumuz vardı.

ilk açtığım sunucum RelaxTR :) adında faction sunucum vardı.
1.7.x zamanları ve sunucum +70 online çekiyordu çoğu kişi en son vip alıyordu gayet iyi kazanıyordum ve popülerdim.
kendimi güncel tutuyordum sürekli yeni şeyler getirirdim. lapise polis npc koymuştum sağ tıklandığında acele 2 veriyodu 3dkk lık (o yıllarda bunu kimse yapamıyodu :D npc koymayı bile bilenler azdı heleki yürütmesini bilen nadirdi). ve ilk editmadeni ben buldum. bir gün düşünüyorum en zor kazılan maden ne die sünger ve obsidyeni keşfettim ve obsidyeni kullandım yeni itemler ekledim. kılıcı elinde tuttuğunda acele 2 , kuvvet 2 gibi özellikler eklemeyide ilk ben bulup getirdim :) ve günler geçti yeni sistem olarakta edit kafalar ekledim :D onuda ben bela ettim. en son bosslar eklemiştim p4 , p5 düşen iron golem boss lar. ve en önemli özelliğim ilk girişte verimlilik 10 kazma veriyodum :D sunucu +200 lere kadar çekiyodu en kanser bizdik. hub fln oldum sonra survivala geçtim orayıda bozdum :D.
survivalda da süt ineklerini bela ettim :D
survivalı hiç anlatmayım hadi onunda en kanser özelliğini anlatayım. warp orman önüne çukur koydum ve çukurun içine boss koydum ws fln artsın die harbiden de arttı ama hileciler çukuru boss kesmek için değil de ws atmak için kullandılar :D ben böyle hayal etmemiştim boss için kapışsınlar dedim adamlar bosu bile ellemiyodu çukurda 20 kişi kapışıyodu.​

2015 senesinde Türkiye'nin en aktif ve en çok oynanan Factions sunucusu sahibiydim. Adı Lord Faction'du. O zamanlarda çoğu Factions sunucusundaki sistemler ve haritalar aynıydı. - (Hazır paket kullanılıyordu.) Bu sebepten; oyunculara farklı sistemler ve haritalar kurarak ilgilerini çekmeyi başarmıştık. Berkhan ve Alperen adında ortaklarım vardı, ortaklık anlaşmazlığı yaşandığı için kapatmak zorunda kalmıştık. Belirttiğim dönemde, şu anda en çok oyuncuya sahip 2 dev sunucunun oyuncu sayısıyla eşit miktarda gidiyorduk.

Hiç unutmam Enes, Emir ve Emre (ben) EEE olarak Faction sunucusu kurmuştuk. Emir çok yetenekli bir builderdı gerçekten minecraft’ta bu güne kadar onun gibi yetenekli birini görmedim keşke yaptığı yapıları görme şansınız olsaydı. Neyse işte eklentileri falan ayarladık yapılar tamam mc-tr ve diğer forumlarda konu açtık ilk gün 10-15 arası kişi katılmıştı ilk gün girenlere bir aylık vip hediye etmiştik bir ay içinde günlük ortalama 35-40 online oluyordu hafta sonu 60-70’e çıkıyordu. VIP satışlarımız çok iyi gitmediği için 4 ay tutundurabildik sunucuyu sonra benim lise sınavım falan geldi bir daha da görüşemedik :( 2016 güzel zamanlardı

HeroesCraftx ve UnioCraft bunlari söylerken bile duygulandım keşke eskı zamana geri donsek

ilk sunucumu aternos üzerinden açmıştım tam tarihini hatırlamıyorum ama 2016-2017 senesi olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl