Anı İlk Minecraft sunucunuz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RayuxTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.968
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk minecraft sunucumu yaklaşık 3-4 yıl önce açmıştım. O zamanlar bilinen Ali Emeksiz diye bi server kurucusu vardı hostingi ondan almıştım. O zamanlar pek plugin bilmediğim için arkadaşlarla coop survival oynamıştık :D

Benim ilk server aternostandı "Canavar Craft" izleyerek yapmıştım onuda. Şuan Hala Bir Aternos Sunucumuz Var 17 kişi geliyor. samet oyungezer kanalının resmi reseri çünkü yoksa 1-2 kişi bile gelmez :)

5 sene önce açmıştım ... hamachi ile 40 kisi çekiyordu ne guzel gunlerdi

Ben 4 kere açtım tutmayınca kapattım.Fakat şuan tekrardan bir server açtım.Tutarsa devam etmeyi düşünüyorum.

İlk Sunucumuz Hamachiliydi Zaten :;p DeadmanC95 ismini kullanıyordum o zamanlar bir yabancı öğretmişti bana her şeyi (Sunucu açmayı, Minecraft ı). Hatta ve hatta DeadmanC95 isimli premiumunu vermişti bana şuan mavi creepırlı bir şeyler olması lazım en son öyle bırakmıştım.

İlk açtığım serverların isimleri ise CrazyCraft (Tekkit Sunucu) ve GamesTurkiye (Faction) sunucuydu gayet güzel anılardı, şimdi uğraşasım yok :;p

Aternos ile yola çıkdık profesyönel olduk ama bi türlü aternos dışında sunucu kuramadım

Yaşımız 13'ken denemiştik.
ArenaPvP Sunucusu 8GB Ram, her gün +20 kişi giriyordu sonra paneli çaldırdık :D

SoloTürk'dü adı herhalde, yalnız kaliteliydi skriptleri falan biz yazardık hep.

Küçükken mapleri hazırlayıp okuldan pluginer bir arkadaş bulup açmıştım ama reklam yapamadık, tutmadı.

İlk sunucum şuanki sunucum :)​

hamachi den açıp niye kimse gelmiyor ya diye ağlayıp oyunu sinirden kapatmıştım. :D
yaş 10 :D

0 bilgi sadece harita yapmayı biliyorum ama haritalarım güzel, bir pluginer arkadaş var okuldan ama çok da usta değil. Açtık bir sunucu 14-15 kişi oldu reklam yapmayı da çok bilmiyorduk öyle kapandı gitti para falan da kazanmadık.

İlk sunucum Faction olarak açmıştım internetten alıntı paketi direk yükleyip açmıştım.
Sürümü 1.7.2

Daha sonraki açtıgım faction sunucusunda 60-70 tl nin üstünde hasılat elde etmiştim devam ettirseydim baya iyi yerlere gelebilirdim.
Sunucuyu bırakmamın sebebi kuzenim(Ortağım) oyuncuları trollemesiydi.​

İlk sunucum factionstu. 20 kişiden fazla oyuncu göremeyince kapatmak zorunda kaldım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl