Çözüldü AtomCraft Sorunsalı | Map Çalma, SonOyuncu Şifre Çalma vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereksiz bir sürü itham, bir sürü yazım hatası, komik hatalar buglar ve anlaşılmaz kargaşa. Ortam şahane devam edin güzel gidiyor :D Dava açması için TR vatandaşı olmak yetmez mi yaşı yetmeyeni yasalar görmüyor mu :D

Tanımadığın yetkililer hakkında böylemi konuşuyorsun

Bu arada arkadaşlar derdi bu arkadaşı yetkili almadık diye böyle yapıyormuş xd
İlk JeystCraft Ekim 2020'de kuruldu. 60 tlye açılan sunucunun parasını biz vermedik, Berkayların ekipten birisi verdi. Kapanacağı haftaya yakın Buğra sunucumuza yardım etmeye başladı, sponsorluk verdi ve bir çok konuda yardımcı oldu sunucumuzun parasını ödeyemediğimizden dolayı aktif oyuncuları sizin yani AtomCraft'ın sunucusuna yönlendirdik. Neredeyse sizin sunucunuz o zamanlar 3 online çekiyordu, ilk JeystCraft sayesinde ilk günden +70 onlineyi gördünüz. Bu durumdan ben rahatsız oldum ve ilk JeystCraft kurucusu olarak sizden doğru düzgün bir şekilde yetki istedim. İlk JeystCraft'da Yetkim Kurucuydu, siz ise bana rehber olmayı teklif ettiniz. ? Aşırı komik bir olay değilmi sencede? Şimdide JeystCraft'ı tekrar açtım ve siz kıskanıyorsunuz, bize saldırıyorsunuz, oyuncuları bize kötülüyorsunuz. Sizlerin hiçbir amacı yok tüm AtomCraft ekibi olarak işsiz gibi sunuculara saldırıp, en iyisi sizin olduğunuzu söylüyorsunuz ?

Gereksiz bir sürü itham, bir sürü yazım hatası, komik hatalar buglar ve anlaşılmaz kargaşa. Ortam şahane devam edin güzel gidiyor :D Dava açması için TR vatandaşı olmak yetmez mi yaşı yetmeyeni yasalar görmüyor mu :D
hocam siz batihost olarak kabinden atomcraft suncuusuna ddos paketi yollamıyormuydunuz xd

screen shots xd

kendi yalan çukurunda boğulursun sadece @Everyone atomcraft bana vuruyor diye idda atarsın.
Sizin vurduğunuzun kanıtları var. Biraz zekası düşük olan kadir arkadaşınız videosunda bize exploit attığını iddia etmiş ve kayıtlardada açıkca gözüküyor. 1:19

Sizin vurduğunuzun kanıtları var. Biraz zekası düşük olan kadir arkadaşınız videosunda bize exploit attığını iddia etmiş ve kayıtlardada açıkca gözüküyor. 1:19

ne saçmalıyorsun bende arkadaş bile ekli değilsin.

Ben dava açamıyorum, yaşım tutmuyor Keyubu'ya ulaştım sizin hosting firmanızın server***** olduğunu söylediler. Sizin hosting firmanız yani server*****'ya ulaştım en kısa zamanda geri dönüş alıp o mapı ya sildireteceğim ya da bilgilerinizi talep edip Ahmet abi ile dava açacağız :)
Map sana ait bile değil hala saçmalıyorsun?

bu arada bu arkadaş kendisine vuran çocuğu admin yapmadımı ben mi yanlış biliyorum.

hocam siz batihost olarak kabinden atomcraft suncuusuna ddos paketi yollamıyormuydunuz xd
Batihost firmasının iş kollarına bakarsanız böyle bir hizmet göremezsiniz. Firmayı zan altında bırakacak ithamlar kişileri karalamaya benzemez. Bu tarz iddialara karşı kendimizi savunacağımız argümanlara sahibiz. Bize karşı tavrınız ve talepleriniz oldukça netti biz yardımcı olmaya çalıştıkça siz işi yokuşa sürdünüz :)

videoma fake dedin illa yeni video çıkarıp rezil edeyim dicem zaten rezil etmiş güzel arkadaşlarım seni fake dedin kanıtladılar sonrada tamam inandım dıyorsun nasıl bir yüzsüzsün ulan sen allahın yüzsüz dilencisi seni atayımmı daha dilenme sslerini mesaj silme sslerini kanala he ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl