Çözüldü AtomCraft Sorunsalı | Map Çalma, SonOyuncu Şifre Çalma vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunduğun kanıtlara değil boş Java kavganıza sinirlenerek öyle birşey dedi. Kadir'e Java bilgisi yok dedikten sonra sunucunuza Crash attı demek ki Java bilgisi gerçekten yokmuş.
2 satırlık kod için bu kadar ağladı illa pandora mapini titanyum limanını paylaştırcak bana

Açık alanı da mı çalmışlar? yazık kafanıza..
Açık alan bizim eski sunucumuzdan olan Punch Network sunucusunun Orman dünyasıdır.

Ekli dosyayı görüntüle 176691

Nether dünyasını kimden çaldığımızı gösterirseniz sevinirim kanıtlarınız ile birlikte..

Sunucumuzdaki maplerimiz oyuncularımızın isteğine göre yapmaktayız ve Son Oyuncu sunusundaki Pandora dünyası sıklıkla istendiği için, kendi sunucumuza getirdik.

Eğer ona bakılırsa sizin de tüm haritalarınız Son Oyuncu'dan çalıntı??
Zamanın da yetkili olmak istediğiniz sunucuya gelip burda sallamanız beni ayrı güldürüyor.
Moderatörünüz Cml_Cloko yani Miraç işte herneyse. Samimi zamanlarımızda ona asenalla netheriniz aynı hanginiz çaldınız dediğime "Onlar bizim duello maplerimizi çaldılar bizde onların netherini çaldık" demişti Ekran görüntüsünü atacaktım Fakat Akıllı Miraç Mesajlarını silmiş

ürünlerin kontrol olduğu kanıtın nerde boş hosting yetkilisi ?

demekki bu cahillik host tarafından geliyor oyun içi crash yiyip ddos yiyorsunuz diyorsunuz bu küçük çocuklara xd

sonra ek koruma parasımı çıkarıyorsunuz xd
destek mesajını atmıştı dılenırken yardım et dıye cevap veren kişi destek talebine ddos saldırısı var demiş ahahahaha :D

ürünlerin kontrol olduğu kanıtın nerde boş hosting yetkilisi ?

demekki bu cahillik host tarafından geliyor oyun içi crash yiyip ddos yiyorsunuz diyorsunuz bu küçük çocuklara xd

sonra ek koruma parasımı çıkarıyorsunuz xd
Size her hangi bir kanıt sunma zorunluluğumuz yok. Bu ithamlarınızda oldukça boş ve gereksiz. Biz ne yaptığımızı ne sağladığımızı biliyoruz. Bu tarz konulara hostingi karıştırma hevesinizi anlamış değilim. Neden acaba :)

Aynen bunun attığı gibi.

Videodaki client SonOyuncu Launchersiz başlatılmış ve dosyaların içine bir base kurulmuş. Bunu yapman için ileri düzeyde java bilmen gerek. Bunu kendi ağzınızla söylediniz kadir'in java bilgisi yok. Bana o yüzden küfür etti demiştiniz ya hani? Gittikçe batıyorsun, seninle konuşmaya utanıyorum artık.

destek mesajını atmıştı dılenırken yardım et dıye cevap veren kişi destek talebine ddos saldırısı var demiş ahahahaha :D
Ben kimseye batihost destek ile aramda geçen bir konuşmayı atmadım, eğer attıysam paylaşırsan iyi olur. Neler yazmışım çok merak ediyorum. ??

Videodaki client SonOyuncu Launchersiz başlatılmış ve dosyaların içine bir base kurulmuş. Bunu yapman için ileri düzeyde java bilmen gerek. Bunu kendi ağzınızla söylediniz kadir'in java bilgisi yok. Bana o yüzden küfür etti demiştiniz ya hani? Gittikçe batıyorsun, seninle konuşmaya utanıyorum artık.
kadirin java bilgisi olmadığına göre java bilgisi olmayan birine serverini çökerttirebiliyorsun sende böyle bi bilgisiz boş insansın demekki

size yaptığı neydi dostum xd kendin kabul ediyorsun ütopyan değil bura gerçek dünya

Kendi ağzımızla söyledik hmm okey yukarıda yeterince rezil oldun konuşmaya utanacak kişi benim olmam lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl