redoerdo
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
- Elmaslar
- 213
- Minecraft
- Redoerdo
Discord:
Redoerdo#0001
Redoerdo#0001
İlk JeystCraft Ekim 2020'de kuruldu. 60 tlye açılan sunucunun parasını biz vermedik, Berkayların ekipten birisi verdi. Kapanacağı haftaya yakın Buğra sunucumuza yardım etmeye başladı, sponsorluk verdi ve bir çok konuda yardımcı oldu sunucumuzun parasını ödeyemediğimizden dolayı aktif oyuncuları sizin yani AtomCraft'ın sunucusuna yönlendirdik. Neredeyse sizin sunucunuz o zamanlar 3 online çekiyordu, ilk JeystCraft sayesinde ilk günden +70 onlineyi gördünüz. Bu durumdan ben rahatsız oldum ve ilk JeystCraft kurucusu olarak sizden doğru düzgün bir şekilde yetki istedim. İlk JeystCraft'da Yetkim Kurucuydu, siz ise bana rehber olmayı teklif ettiniz. ? Aşırı komik bir olay değilmi sencede? Şimdide JeystCraft'ı tekrar açtım ve siz kıskanıyorsunuz, bize saldırıyorsunuz, oyuncuları bize kötülüyorsunuz. Sizlerin hiçbir amacı yok tüm AtomCraft ekibi olarak işsiz gibi sunuculara saldırıp, en iyisi sizin olduğunuzu söylüyorsunuz ?Tanımadığın yetkililer hakkında böylemi konuşuyorsun
Bu arada arkadaşlar derdi bu arkadaşı yetkili almadık diye böyle yapıyormuş xd
hocam siz batihost olarak kabinden atomcraft suncuusuna ddos paketi yollamıyormuydunuz xdGereksiz bir sürü itham, bir sürü yazım hatası, komik hatalar buglar ve anlaşılmaz kargaşa. Ortam şahane devam edin güzel gidiyor :D Dava açması için TR vatandaşı olmak yetmez mi yaşı yetmeyeni yasalar görmüyor mu :D
Sizin vurduğunuzun kanıtları var. Biraz zekası düşük olan kadir arkadaşınız videosunda bize exploit attığını iddia etmiş ve kayıtlardada açıkca gözüküyor. 1:19screen shots xd
kendi yalan çukurunda boğulursun sadece @Everyone atomcraft bana vuruyor diye idda atarsın.
Sizin vurduğunuzun kanıtları var. Biraz zekası düşük olan kadir arkadaşınız videosunda bize exploit attığını iddia etmiş ve kayıtlardada açıkca gözüküyor. 1:19
Bunu siz batihostada söylediniz ve gerekli araştırmaları yaptılar, birşey bulamadılar. @unexpected @EmreCNhocam siz batihost olarak kabinden atomcraft suncuusuna ddos paketi yollamıyormuydunuz xd
xd o yüzdenmi batihost yetkilisi sunucunuzda kurucu ?Bunu siz batihostada söylediniz ve gerekli araştırmaları yaptılar, birşey bulamadılar. @unexpected @EmreCN
yapmadıalr küfür edip guruptan attılar bizi hocam xdBunu siz batihostada söylediniz ve gerekli araştırmaları yaptılar, birşey bulamadılar. @unexpected @EmreCN
Anisus#3005
Map sana ait bile değil hala saçmalıyorsun?Ben dava açamıyorum, yaşım tutmuyor Keyubu'ya ulaştım sizin hosting firmanızın server***** olduğunu söylediler. Sizin hosting firmanız yani server*****'ya ulaştım en kısa zamanda geri dönüş alıp o mapı ya sildireteceğim ya da bilgilerinizi talep edip Ahmet abi ile dava açacağız :)
Redoerdo#0001
Batihost firmasının iş kollarına bakarsanız böyle bir hizmet göremezsiniz. Firmayı zan altında bırakacak ithamlar kişileri karalamaya benzemez. Bu tarz iddialara karşı kendimizi savunacağımız argümanlara sahibiz. Bize karşı tavrınız ve talepleriniz oldukça netti biz yardımcı olmaya çalıştıkça siz işi yokuşa sürdünüz :)hocam siz batihost olarak kabinden atomcraft suncuusuna ddos paketi yollamıyormuydunuz xd
Ben map için dava açmayacağım zaten map için güzel bir teklif sundum DonduranAteş yani Ömer abiye :)Map sana ait bile değil hala saçmalıyorsun?
kadir#1337
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!