Yazmayım dedim ama yazayım dedim
Şimdik şunlara ufaktan değineceğim amacım konu baltalamak degil sadece fikrinin yanlış oldugunu düşünüyorum yani yanlış düşünüyorsun
1 ci olarak
- Sunucu paneli bende bulunacaktır kendisine sadece yönetimi vereceğim (ftp vs)
Cevabım
Peki kardeşim adam panele ihtiyacı olacak çünkü en ufak bir sıkıntıda panel o adamın elinde olması gerek bu düşüncen çok mu çok yanlış bi düşünce adam gider para ile vds alır keyfine bakar daha mantıklı yani ?? :/
Ek olarak ta
Bu düpe düz hazına konmak gibi bir
- Sunucu payından yaklaşık %50'sini ben alacağım. (mobil ödemede ufak bir komisyon olabilir.)
Cevabım
%50 senin geriye kalan %desi çöp kardeş bu düşüncen de saçma ve gereksiz sen sponsor oluyorsun makinayı tam teslim edeceksin ay başında da parayı alacak mallasef bu düşüncen de çok yanlış
Ek olarak
Sponsor dediğin makinayı bilgileri eksiksiz teslim eder
Hepiniz yanlış düşünüyorsunuz sponsor nedir ? Sponsor kendi firmasını vesaire adını resmini vesaire duyurmak için verilen birşeydir örnek reklam Facebook 'a reklam vermek sponsorluktur. Yani sponsor oyunda 1 gram item vesaire almaz sadece reklamı olur istediği şeyin. Sen daha çok bir kukla - ortak - admin - sunucu sağlayıcı - tarzı istiyorsun yani ben sunucuyu sağlarım doldurmak yapmak sizden ama gelen para ortaktır diyorsun ve bu iş sponsorluk olmuyor.
dediği gibi firma isen firmanı böyle para göz şekilde tanıtmak önümüze sermek çok itici durmuş malasef acıları söylüyorum sana yazan arkadaşlarada kısmen katılıyorum sponsor böyle olunmaz yani para göz hazına konmak bir sponsorda olmaması gerek bir şeydir
Ek cümle
Sadece Arkadaşın yanlış düşündüğü ve böyle gereksiz demeyelimce alakasız bir şey diyelim buna böyle sponsor olunmaz dediğim gibi yukardaki
@Twenor42 arkadaşımızın dedini sponsor böyle olmalıdır yani sponsor olacaksan ilk önce %50 komisyonu ve yetkileri bilgileri eksiksiz vermesi gerek bir sponsor.
Not amacım konu saptırmak değil Arkadaşın yanlış düşünce de oldugunu için yazma gereksinimi duymuşturum.Konuyu farklı bölümlere çekilmesin üstüne basa basa söylüyorum sadece yanlış bir düşünce içerisinde oldugu için yazmak istedim bunu yazdıktan sonra ek cevaplar nadiren vereceğim.