Çözüldü Yeni İsmi Le'louch#4154 Hasan Aliyev Dolandırıcılığı (Kesinlikle Güvenmeyin!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne zaman gel dc dedin brom, githubunı bulmayım diye discordumda var dedin buldum bi şekilde

kızlar kavga etmeyin en iyi prof kodır benim açın yolu :8
Herkes birbiribini kotuluyor tezek çukuruna donmüş, paket yapan adamın client kodlayan adama cahil bilgisiz dediği bir hayal çukuru burası, çeki düzen gerekiyor

Herkes birbiribini kotuluyor tezek çukuruna donmüş, paket yapan adamın client kodlayan adama cahil bilgisiz dediği bir hayal çukuru burası, çeki düzen gerekiyor
Discord da sorduğun neden burdasın sorusunun cevabı:

Adı skript topluluğu olan bir discord sunucusuna girdiysem skript ile ilgili bir şey sormak için. 250 dolara client satanlar topluluğu değil sen neden discorddasın ki?

tüm konuyu okumaya üşenen insanları nasılda güzel manipüle etmeye çalışıyorsun ;D oyle bir cümlem konuda dahi geçmiyor, java bilmeyip paket satan dolandırıcıdır diye birşey demedim ben
1605445807624.png

1605445818232.png

oyle bir cümlem konuda dahi geçmiyor, java bilmeyip paket satan dolandırıcıdır diye birşey demedim ben
@out of order hakkını yeme kanka %90 ı dolandırıcı demiş arkadaş hepsi dememiş daha bir şey diyemeyiz :(

Konuyu baştan sonuna okumayanları kandırırsın gibi şeyler söyleyip kendi mesajından haberin bile yok ne denilir ki sana artık ne desek boş

Öncelikle merhaba yaşadığınız durumdan dolayı geçmiş olsun. Hasan Aliyev adlı arkadaşımız sunucumuza gelerek Ekip Yöneticimizin kim olduğunu sordu daha sonra ekip arkadaşıma özelden mesaj atıp arkadaşımı kandıramadı galiba paket satma konusunda zaten kendisi bu işin ehli uzmanı kendi eklentisini yazabilen biri daha sonra sunucumuzun discordun da ekip arkadaşımı etiketleyerek ailevi değerlerine sövdü. Bu arkadaş kendini çok zeki zannediyor umarım bir an önce bu davranıştan vazgeçip insanların çalışıp didinip hak ve emeklerini çalmamasını öğrenmeli yoksa ileri de çok ciddi sorunlar açabilir başına.

unknown.png

Burada göz boyamaya çalışıyor normal oyuncu gibi arkadaşımı kandırmaya çalışıyor fakat başaramadı

unknown 2.png

Burda da istediğini alamayınca direk sövmeye başladı.

Hasan Aliyev.PNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl