Çözüldü Yeni İsmi Le'louch#4154 Hasan Aliyev Dolandırıcılığı (Kesinlikle Güvenmeyin!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolandırıcıların sayısı son zamanlarda çok arttı. Bilgilendirmeniz için teşekkürler ayrıca geçmiş olsun.

arkadaşlar hani parasını geçtim 40-50 tl için kul hakkına mı girilir bu hasan aliyevi çok duymaya başladım ayıptır günahtır yani

Arkadaş piyasaya başka bir isimle girmiş galiba yeni dolandırıcı taktikleri bulmuş, fake hesabımı açmış aynı ismi aynı profil fotoğrafını koyup müşterilere yazmış utanmaz herif, yeni ismi İbrahim#4154

Hakkında konu açıldığına şaşırmadım daha çok açtığın için teşekkür ederim.

Yeni adı: Le'louch#4154

Kişi bana mesaj attı ve para istedi. :'D:'D

Sevgili forum üyeleri, bahsi geçen şahış benim ismimi kopyalayarak sizlerle iletişime geçiyor. Aman dikkat edin, ben kimseyle özelden ürün satışı vb. işlemler hakkında görüşmüyor, durduk yere para istemiyorum. (neden isteyeyim ki?) Ekibim üzerinden talep açmasını istiyorum. Bahsi geçen şahıs ben değilim!

TEK VE ORİJİNAL DİSCORD HESABIM: Le'louch#6234

Son düzenleme:
Sevgili forum üyeleri, bahsi geçen şahış benim ismimi kopyalayarak sizlerle iletişime geçiyor. Aman dikkat edin, ben kimseyle özelden ürün satışı vb. işlemler hakkında görüşmüyor, durduk yere para istemiyorum. (neden isteyeyim ki?) Ekibim üzerinden talep açmasını istiyorum. Bahsi geçen şahıs ben değilim!
onu biliyorum zaten, böyle bir şahıs değilsindir diye düşünüyorum
resim_2021-02-18_003420.png

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl