Anı Yaptığınız en manyak şey nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim yaptıgım en manyak sey suanlık yok ama ne saykolar var :D

Merhaba MC-TR ailesi,

Bugün sizler ile birlikte tekrardan çok eğleneceğimiz birşey buldum.

Herkes yaptığı en kötü ve en manyak şeyi söylesin veya anlatsın bakalım ortaya neler çıkacak.

Edit : Bugüne kadar yaptığım en manyak şey çatıda zıplamaktır. Size samimi söylüyorum bu kadar adrenalin dolu birşey görmedim az kalsın hayata gözlerimi yumuyordum.

Şimdi sizde! Anlatın bakalım neler çıkacak :D
Hayata Gelmek

4. Sınıfta iken arkadaşlarımla sınıfta basketbol topu ile oynuyorduk. Sonra ben arkadaşıma topu kafasına bilerek attım sonra top benim kafama sekti.

Lise 2’yken okula polis çağırıp, polislerle kartopu oynamak. :)

Okulda En büyüklerle kavga etmek sınıf kavgası

otoparka pusup insanları korkutmak adam nasıl peşimizden koştu hala aklımda :D

Eskiden forumlara girip kendim hakkımda öldü haberleri felan yapiyodum acayip zevkliydi :;p:8

1. Kattaki balkona parktaki hortum ile ıslatıyorduk adam balkona bir çıktı ceşme fulde durdurmak için bize telefonunu atmıştı, sonra sandalyeyi atıyor biz hala ıslatıyoz sonra yandan abiler kovalıyor. Biz kaçıyoz adamın kapısının önünden geçerken adam bir çıkışı var abovvv, Adam çoçuğunun boncuklu tabancasıyla bize sıkıyor töbe töbe totomuza felan geldi ölüyoduk.

Dışarı çıplak çıkıp yürümek.

Ben pek aksiyon yaşamadım ama yaptığım en manyak şey arkadaşımın sevgilisini sevmek oldu heralde .d

En delice yaptığım şey , sinirlenip elimi maket bıçağı ile kesmek oldu.

1 Günde yanlışlıkla bütün yedekleri silip baştan sunucu kurmak 23 saatimi aldı sadece​

Büyüttüğüm ve ilk ayda 120 tl Hasılat elde ettiğim sunucuyu ortağım yüzünden kapatmak.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl