Anı Yaptığınız en manyak şey nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

Merhaba MC-TR ailesi,

Bugün sizler ile birlikte tekrardan çok eğleneceğimiz birşey buldum.

Herkes yaptığı en kötü ve en manyak şeyi söylesin veya anlatsın bakalım ortaya neler çıkacak.

Edit : Bugüne kadar yaptığım en manyak şey çatıda zıplamaktır. Size samimi söylüyorum bu kadar adrenalin dolu birşey görmedim az kalsın hayata gözlerimi yumuyordum.

Şimdi sizde! Anlatın bakalım neler çıkacak :D

Çatıda zıplamak bir şey mi biz her gün çatıda mangal yapıp futbol oynuyoruz xd. Yaptığım en manyak şey kendimi asansöre kitlememdi sanırım canım sıkılmıştı stop tuşunun çalıştığını bilmiyordum bastım 1 saat orada kaldım :d

15 yasindayken 3 tekerli bisiklete binip 200 metrelik bayırdan asagi inip cikiyordum. Bunu yaparken polisler beni gorup zihinsel engelli zannetmisler. Rahmetli babama demis o polis sizin oglanin engelli oldugtuni bilmiyordum abi allah size sabir versin diye. Babamda demis o ozurlu felan degil, normal kafa yapisi oyle. Sonra adamlar bana bisiklet aldilar..

2. veya 3. sınıftayım, o zamanlarda da arkadaşınla el ele tutuşup dönmek çok modaydı tabi. Benimde bu hareketi yaptığım arkadaşta yarımdı, yani ufak tefek bir şeydi. Çevirmeye başladım bunu, baya hızlı dönmeye başladım daha sonrasında ve aklımda da şu an bıraksam ne olur gibisinden bir düşünce oluşmuştu.

Bende meraklanıp bıraktım, arkadaşta haliyle uçtu ama çok kötü bir yere uçtu. Kafası kara tahtanın köşesindeki demire çarpmıştı ve kafatası delinmişti. Yaklaşık 3 CM'lik bir açık oluşmuştu ve çocuk benim yüzümden 1 ay okula gelememişti, bende ceza falan almadım. Daha fazla atraksiyon var ama, bunu anlatmak istedim .d

2. veya 3. sınıftayım, o zamanlarda da arkadaşınla el ele tutuşup dönmek çok modaydı tabi. Benimde bu hareketi yaptığım arkadaşta yarımdı, yani ufak tefek bir şeydi. Çevirmeye başladım bunu, baya hızlı dönmeye başladım daha sonrasında ve aklımda da şu an bıraksam ne olur gibisinden bir düşünce oluşmuştu.

Bende meraklanıp bıraktım, arkadaşta haliyle uçtu ama çok kötü bir yere uçtu. Kafası kara tahtanın köşesindeki demire çarpmıştı ve kafatası delinmişti. Yaklaşık 3 CM'lik bir açık oluşmuştu ve çocuk benim yüzümden 1 ay okula gelememişti, bende ceza falan almadım. Daha fazla atraksiyon var ama, bunu anlatmak istedim .d

Bu nasıl bir piskopatlıktır reis :D
Seni görse tanır mı acaba şuan inşallah tanımaz :D

Bu nasıl bir piskopatlıktır reis :D
Seni görse tanır mı acaba şuan inşallah tanımaz :D
Vallahi, 8'e kadar kafasını yardığım arkadaşla takılırdım, şimdi de görse yine tanır canım .d

500m yokus aşağı yolda iki elimi bırakmam ve hayatta kalmam.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

500m yokus aşağı yolda iki elimi bırakmam ve hayatta kalmam.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahmin edeyim çok hızlandın ve ellerini zar zor geri koydun değil mi :d?

Benim pek aksiyonlu bi hayatım yok aslında sadece bir keresinde okulda öğretmene uçak fırlatmıştım

apartmana tuvaletimi yapmıştım ..

5. Sınıftım ozamanlar bi kıza aşıktım... O kıza gidip seni seviyorum demem ve kızın bana ağlayıp .
'' SENİ ÖĞRETMENE SÖYLİCEEM IHHĞĞĞĞ :(( '' demesiii....

Şimdi geldi aklıma. Küçükmüşüm önümde dere varmış içine bakmak istemişim kafayı dereye bi sokmuşum arkadan bana bi bakmışlar deve kuşu gibi gözüküyormuşum biri olmasa kesin ölürdüm. Sonra ben 1 e 2 ye giderken evden kaçmalar. Müdürün önünde aşıdan kaçmalar. Rampada iki kolumu bırakmalar.Zıp zıp da ön takla atarken çok aksiyonluydu. İlk kez ön takla atacaktım yandaki abi dedi. Kendini son güçle öne ver diye bi verdim takla attım. Daha çok şey vardır ama aklıma gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl