Vps Pişmanlıktır #VPSPISMANLIKTIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingOf0

"~SimitSu"
Elmaslar
746
Minecraft
SimitSu

Discord:

kingOf0!#4055

qGNdGQ.png

Bugün vps sunucu alan biriyle tanıştım

------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaş vps sunucu aldığı için

------------------------------------------------------------------------------------
sunucusuna değişik sistemler ekleyemiyor
lagg sıkıntısı yaşıyor
oyuncular pvp atamıyor

Hosting'inde bulunan her hangi bir sunucuya saldırı yapıldığında sunucusunda oynanılamıyor

Vds alsaydı:

kendine has İnternet hattı olacaktı
bu hat sadece kendi sunucusuna saldırı yapıldığında yavaşlayacaktı
vps-sunucu-nedir.jpg

Bu yüzden başka bir sunucuya yapılan saldırı'yı kendi sunucusuna yapılıyormuş gibi hissetmeyecekti
burdan vps alan tüm insanlığa sesleniyorum #VPSPISMANLIKTIR
eğer oyuncularınızın 16mbs interneti yoksa sunucununz oyuncular için cehennem olacaktır .
Bu kısacık yazılarım bir kişinin bile fikrini değiştirip vps almasını engellediyse ne mutlu bana!

VPS nedir
VPS nedir sorusunun cevabı kısaca VPS (Virtual Private Server)sanal bir sunucudur ve Paylaşımlı Özel Sunucu anlamına gelir. “VPS” sunucular aynı donanım üzerinde (ortak işlemci, ortak disk, ortak ram) ama birbirinden bağımsız çalışan sistemlerdir. Sanal sunucuların, sanal olmayan sunuculardan farkı bir sunucuyu birden fazla kişinin kullanmasıdır.
dedicated.jpg

VDS nedir
VPS nedir sorusunun cevabı ise kısaca VDS (Virtual Dedicated Server) sunucular da VPS’ler gibi sanal sunuculardır. VDS’ler aynı donanımı kullansalar da VPS’ler gibi gibi aynı işletim sistemini kullanmazlar. VDS’ler her kullanıcıya istediği işletim sistemini kurma fırsatı verir ve böylece sanal kısıtlama yazılımsal olarak ortadan kaldırılmaya çalışılır.
Not: ,Detaylı anlatım bana ait değildir

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun vds daha iyi.

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun vps daha iyi.
Değerli Yorumun için teşekkür ederim
not: ilk olarak vps olarak yazdım sonra vds olarak değiştirdim şimdi tekrar değiştiriyorum #VPSPİŞMANLIKTIR
kusura bakmayın yine vps ile vds i karıştırdım :D

Son düzenleme:
Tamamen arkadaşının hatası. VPS'ler ağır iş yapmak için hazırlanmaz. Basit ölçekte ki işleri yapmak için kullanılır. Gidip MC sunucusu kurarsa tabii ki verim alamaz. Ama tabii konu gereği sunucu açacakların dikkat etmesi gerek. Teşekkür ederiz.

Değ
Tamamen arkadaşının hatası. VPS'ler ağır iş yapmak için hazırlanmaz. Basit ölçekte ki işleri yapmak için kullanılır. Gidip MC sunucusu kurarsa tabii ki verim alamaz. Ama tabii konu gereği sunucu açacakların dikkat etmesi gerek. Teşekkür ederiz.
Değerli Yorumunu belirttiğin için ben teşekkür edeirm, Sağlıcakla kal... Iyi Forumlar

Bende Kullanım Açısın’dan Nitrado , VDS Öneriyorum, Aslın’da VPS Kötü Değil Eğer Kötü Olsaydı, CraftRise Gibi Büyük Sunucular’da Kullanmazdı Öyle Değilmi, Belki Arkadaş Linux/Centos Alışkın Değildir ;)

Bende Kullanım Açısın’dan Nitrado , VDS Öneriyorum, Aslın’da VPS Kötü Değil Eğer Kötü Olsaydı, CraftRise Gibi Büyük Sunucular’da Kullanmazdı Öyle Değilmi, Belki Arkadaş Linux/Centos Alışkın Değildir ;)
Değerli Yorumun için Teşekkürler ,yalnız craft rise değil laggrise olucaktı*

Peki Bu Kadar anlattın Fakat Vds Sunucu Satın Alımını Veya Kurulumunuda Anlatarak İnsanlara Yol Gösterebilirsin :)

Denilene çok güldüm açıkçası, günümüzdeki fiziksel sunucular bile fiber hattaki max 20 gbps'lik ortak hattı kullanırken kendine özel bir internetin olduğunu nasıl söyleyebilirsiniz?

Kısacası VDS'de paylaşımlıdır ;)

Denilene çok güldüm açıkçası, günümüzdeki fiziksel sunucular bile fiber hattaki max 20 gbps'lik ortak hattı kullanırken kendine özel bir internetin olduğunu nasıl söyleyebilirsiniz?

Kısacası VDS'de paylaşımlıdır ;)
Doktor konuştu :D layk katılıyorum

VPS Hosting sunucuları için kullanılır. Oyunlarda kullanamazsınız. Kullanmaya kalkarsanız her oyuncunun ip adresini VPS Sunucusuna eklemeniz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl