Twenor İfsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yal

Yalnız bana verdigin paketi 7 kisi ve internete yaymak nedir ben sana 40 tl veriyorum
internete ben yaymadım başka birisi yaydı onada telif attım video kaldırıldı baksaydın görürdün zamanında sedatburak devrindede aynı olayı yaşadım ben alışkınım bu olaylara sabır en büyük erdemdir bizde[DOUBLEPOST=1522256195,1522256157][/DOUBLEPOST]
Şu ifşa konularını açıp kendini haklı gösteren insanlardan nefret ediyorum gerçekleri söylemeyip sahteler ile kandırıyorlar herkesi..

@Twenor42 seni tanır sever sayarım bunu bilirsin bilmezsin bilemem Irfan içinde geçerli ben seni haklı görüyorum şahsen ayrıca twenor42 onaylı satıcı değil onaylı satıcı olmadığına göre @Joka 'nın yazdığını yazayim. "Onaylı satıcısı olmayanlardan dolandırılırsanız forum sorumlu değildir."
dolandırıcı dedin kalbimi kırdın :(

Konun çok yanlış. Burası Minecraft adı altında açılmış bir forum. İfşa forumu değil. Açtığın konulara dahada dikkat edebilirsin.
Yal

Yalnız bana verdigin paketi 7 kisi ve internete yaymak nedir ben sana 40 tl veriyorum
Kendi fikrim olarak konuyu yanlış anladığını düşünüyorum. @Twenor42 tandığım kadarıyla böyle bir olaya karışacak bir insan değil.

internete ben yaymadım başka birisi yaydı onada telif attım video kaldırıldı baksaydın görürdün zamanında sedatburak devrindede aynı olayı yaşadım ben alışkınım bu olaylara sabır en büyük erdemdir bizde[DOUBLEPOST=1522256195,1522256157][/DOUBLEPOST]
dolandırıcı dedin kalbimi kırdın :(
dolandırıcı değilsiniz okey bende katılıyorum sizde açıklayın naptığını neden iade yapmadığınızı konuda kilit yesin?

Şu ifşa konularını açıp kendini haklı gösteren insanlardan nefret ediyorum gerçekleri söylemeyip sahteler ile kandırıyorlar herkesi..

@Twenor42 seni tanır sever sayarım bunu bilirsin bilmezsin bilemem Irfan içinde geçerli ben seni haklı görüyorum şahsen ayrıca twenor42 onaylı satıcı değil onaylı satıcı olmadığına göre @Joka 'nın yazdığını yazayim. "Onaylı satıcısı olmayanlardan dolandırılırsanız forum sorumlu değildir."

Yalnız ben burda onun dolandırıcı oldugunu kanıtlıyom onun yetkisine bakmiyom

dolandırıcı değilsiniz okey bende katılıyorum size açıklayın naptığını neden iade yapmadığınızı konuda kilit yesin?

İadelik bi durum yok benim müşterim benim yaptığım paketi youtubede videoda ücretsiz koyuyor ben uyarıyorum kaldırıyor ben size paketi yapmak için ücretli eklenti aldım enchantplus o eklentiyi sizin pakete koydum neden iade yapayım ? paketiniz teslim edildimi edildi 2 kere hemde ve içinde pluginler sağlammı güncel mi güncel

Onaylı satıcı olmayanlardan satın alma işlemi yaparsanız bir sorumlu değiliz. Bu yüzden konuyu arşive taşıyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl